פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים אהלן חברים , יש לי מחשב כמעט שנה. הוא ממש סבבה ואני מאוד מרוצה אני שומר עליו מנקה אבק, סירקולצית אויר טובה טמפרטורות טובות הכל. שמתי לב שהמחשב עושה רעשים לאחרונה וכשפתחתי את המארז הרעש מגיע מהספק כוח. יש לי ספק ezcool 450w הדבקתי עליו מגבת מאולתרת באזורים שהוא נוגע במתכת של המארז כדי שיהיה פחות חיכוך ויש קצת שיפור אבל כל כמה זמן הוא מתחיל שוב לעשות רעשים לא נעימים בכלל ומפריעים ביותר. שמתי לב שכשיש את הרעשים אם אני מזיז אותו קצת, כלומר מפעיל קצת לחץ למעלה או לצד זה משתנה מפעם לפעם הרעש מפסיק. הברגים שמחזיקים אותו סגורים היטב והוא יושב מאוד יציב, הצורה שאני מזיז אותו זה רק להפעיל עליו קצת לחץ ולא באמת מצליח להזיז אותו פיזית יותר מדי. איך אני מפסיק את הרעשים? תודה
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים תבדוק אם הספק חם למגע, תוודא שהמאוורר שלו מסתובב, לפני שייגרמו נזקים לרכיבי המחשב.גם אם הכל בסדר, רעש מעבר לסביר זו סיבה לתבוע אחראיות. קנית ספק למחשב, לא גנרטור דיזל לייצור חשמל.נ.ב.עדיף ספק מתוצרת אחרת
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים מחבר המאוורר תקין, ניקיתי אבק שםאין לי אפשרות לתבוע אחריות כי החנות נמצאת בעיר אחרתוזה סיפור להגיע לשם.איך אני יכול לעשות משהו שיקל על הרעש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.