עבור לתוכן

שינוי האיזון בין הרמקולים הקדמים לאחורים

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

יש לי סט של 5.1 רמקולים מתוצרת Microlab שמחוברים למחשב באמצעות כרטיס קול sound blaster X-fi. אני יושב קרוב מאד לרמקולים הקדמים והייתי רוצה שהאיזון שלהם יהיה יותר לכיוון הרמקולים האחורים, לא מצאתי שום אפשרות כזו בתוכנה של כרטיס הקול ואין לי אפשרות לשנות את האיזון באמצעות השלט של הרמקולים.

אם למישהו יש רעיון כלשהו כדי לבצע את השינוי או מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה אני אשמח לדעת

תודה ושבוע טוב

פורסם

במישחקים ?סרטים ?

פורסם
  • מחבר

במישחקים ?סרטים ?

בעיקר במשחקים.

פורסם

מממ... אני לא יודע במישחקים אבל בסרטים יש אפשרות בהגדרות של הAC3

פורסם
  • מחבר

מממ... אני לא יודע במישחקים אבל בסרטים יש אפשרות בהגדרות של הAC3

תודה, אבל עם הסרטים הצלחתי להסתדר. הבעיה העיקרית היא במשחקים שהפיתרון היחיד שיש לי ביינתים הוא פשוט להצליב את הכבל של הרמקולים הקדמים עם האחורים. אם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שעושה את זה אני אשמח לשמוע.

פורסם

ככה אתה מאבד את האפקט של ה5.1

לדעתי תנסה לקריב את הרמקולים האחוריים אליך או להרחיק טיפה את הקדמיים

פורסם
  • מחבר

ככה אתה מאבד את האפקט של ה5.1

לדעתי תנסה לקריב את הרמקולים האחוריים אליך או להרחיק טיפה את הקדמיים

אין שום אפשרות כזו, הרמקולים הקדמים והאחורים דבוקים לקיר ומאחר שהשולחן מחשב צמוד לקיר אז אני קרוב יותר לרמקולים הקדמים.

פורסם

אמורה להיות אפשרות כזו (לי יש אותה) בדרייבר שלהם, אני מסתכל על הGAME MODE, לשונית ראשונה בצד X-FI CMSS...

פורסם
  • מחבר

אמורה להיות אפשרות כזו (לי יש אותה) בדרייבר שלהם, אני מסתכל על הGAME MODE, לשונית ראשונה בצד X-FI CMSS...

ניסיתי את זה, זה עובד יפה מאד במוזיקה. בסרטים זה לא עובד ובכלל לא עובד במשחקים.

פורסם

אפשר פשוט לשים volume שונה לכל רמקול ב-Surround Mixer. לפחות בדרייבר של ה-Audigy2 ZS שלי ב-XP יש אפשרות כזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים