עבור לתוכן

מחפש שירים בסגנון של Becoming insane של INFECTED

Featured Replies

פורסם

אשמח להמלצות שלכם!

תודה.

פורסם

תוריד את כל האלבום supervisor של infected

תהנה

פורסם

תיקון קטנצ'יק : I'm the supervisor

פורסם

smashing the opponent

פורסם
  • מחבר

אהבתי את SMASHING THE OPPONENT.

יש להם עוד שירים עם מילים בסגנון הזה?

יש איזה שיר חדש שלהם שמתנגן עכשיו ברדיו...

פורסם

In front of me

forgive me

special place

blink

illuminaugthy

פורסם

תוריד את האלבום Vicious delicious שלהם...

פורסם

SMASHING THE OPPONENT זה רק סינגל מהאלבום החדש שאמור לצאת בתחילת ספטמבר [=

הוא ייקרא Legend of the black shawarma

מחכה כבר לאלבום [=

פורסם

אם כבר ת'רד על אינפקטד (שהרבה זמן לא יצא לי לדבר עליהם), אז מישהו יודע אם הם הולכים להופיע בארץ מתי שהוא בקרוב? סביבות התאריך הזה לפני שנה הם היו בעיר הנוער..

בכל אופן, כל האלבום וישס דלישס בטח יהיה לטעמך, קצבי וקצת שונה בתוכן מהקודמים.. (מלשבים אפקטים "חדשים" ביחס לקו הרגיל שלהם..)

CITIS OF THE FUTRE ("ערים של העתיד")- זה גם שיר שכנראה תאהב.. (סליחה על שגיאות כתיב באנגלית)

אני גם אוהב את HEVYWIEHT ("משקל כבד"), משלב סטייל "מיצרי" שכזה שמאוד נחמד.. (כנל על השגיאות)

סה"כ יש להם שירים שהם יותר "חלשים" ויותר "חזקים" כמו לכל להקה, פשוט תעבור קצת על שירים שלהם ותראה מה תאהב..

נ.ב-

האלבום החדש קרוי אאל"ט על שווארמה שהייתה בחיפה ליד מגוריו של אייזן אם זכרנו אינו מטעני.. :P

פורסם

Horus the chorus

פורסם

Sub6 & Michele Adamson - Ra He'ya

Silent Hill - Groove In Surround

Silent Hill - Kicking My Brain

Oforia Feat Bwicked - Return Of The Machines

holymen ft. indra - come to india

וכל האלבום

X-Noise - Revolver

ממש מומלץ

פורסם

אם כבר ת'רד על אינפקטד (שהרבה זמן לא יצא לי לדבר עליהם), אז מישהו יודע אם הם הולכים להופיע בארץ מתי שהוא בקרוב? סביבות התאריך הזה לפני שנה הם היו בעיר הנוער..

בכל אופן, כל האלבום וישס דלישס בטח יהיה לטעמך, קצבי וקצת שונה בתוכן מהקודמים.. (מלשבים אפקטים "חדשים" ביחס לקו הרגיל שלהם..)

CITIS OF THE FUTRE ("ערים של העתיד")- זה גם שיר שכנראה תאהב.. (סליחה על שגיאות כתיב באנגלית)

אני גם אוהב את HEVYWIEHT ("משקל כבד"), משלב סטייל "מיצרי" שכזה שמאוד נחמד.. (כנל על השגיאות)

סה"כ יש להם שירים שהם יותר "חלשים" ויותר "חזקים" כמו לכל להקה, פשוט תעבור קצת על שירים שלהם ותראה מה תאהב..

נ.ב-

האלבום החדש קרוי אאל"ט על שווארמה שהייתה בחיפה ליד מגוריו של אייזן אם זכרנו אינו מטעני.. :P

ארז גר בקריות והשווארמה היא בחיפה.

בכל מקרה, אני מעריץ ענק של אינפקטד =)

אם אתה אוהב שירים בסיגנון של Becoming Insane כניראה שאתה אוהב אלקטרוני טראנס אבל עם מילים...

מה שיש לי להמליץ לך?

Converting Vegetarines

I Wish

change the formality

forgive me

in front of me

special place

artillery

אם לא רק עם מילים אז בכיף, רק תגיד אני מוציא לך פה עמודים של שירים יפים שלהם. (כולם =X )

פורסם

פיסת טריוויה מעניינת, הTheme הראשי של Becoming insane, לקוח(או, "שאול") מ-Set The Controls For The Heart of the Sun של פינק פלויד :)

http://www.youtube.com/watch?v=v5_0iZQ-TuA

פורסם

אגב,לגבי השיר I WISH, אני אישי אהבתי רק את הגרסה עם סקזי SKAZI BRUTAL REMIX משהו כזה

פורסם

פיסת טריוויה מעניינת, הTheme הראשי של Becoming insane, לקוח(או, "שאול") מ-Set The Controls For The Heart of the Sun של פינק פלויד :)

http://www.youtube.com/watch?v=v5_0iZQ-TuA

אני מעדיף את הגירסא של סיילם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים