עבור לתוכן

עזרה לקונה המתחיל ב-EBAY

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, הזמנתי לי גם את הדונגל הקטנטן הזה מ-DX שעולה 2.5 דולר, נראה מי מגיע ראשון.. ;D

בכל אופן, מר אייסי, קודם כל תתחיל עם פתיחת חשבון פייפל. יש לזה לרוב מדריכים, רובם דיי גרועים ומעפנים כי הם של המערכות הישנות וסה"כ אין בעיה רצינית עם פתיחת החשבון, אולי רק תקעתי ת'ראש על המספר טלפון שבסוף סידרתי ת'בעיה כשבהתחלה סימנתי את מגוריי ב-IL ואז לא היה צורך ב-972 וכו'. מלבד זה הייתה לי בעיה קלילה שלא ידעתי איך לאמת סיסמה כפי שביקשו ואז הבנתי שצריך להיתקשר לנציגה של החברה וכו' ובוסף סידרתי את זה תוך 2 דקות (פתחתי על הנושא דיון בעבר).

אחרי שאימתת את החשבון וקיבלת את ה-1.95 דולר שלך בחזרה אתה יכול לגשת לפתיחת חשבון EBAY, אתה ממלא לפי הפרטים והכל ובסופו של דבר הוא ירצה להצליב פרטים ויקשר אותך לפייפל ומשם והלאה אתה מתחבר, מאשר וטרפפו.. סה"כ לוגיקה פשוטה וזהו!

אחר"כ בנוגע לרכישה באתר והכל זה אולי טיפה מסובך והיום כשיש את EBAY "הישראלי" זה ממש קל ואתה יודע את מחיר המוצר בשקלים (אני מעדיף משום מה את הגרסה האנגלית) וגם כל הממשק והכל בעברית ויותר נוח למתחילים.

אתה הולך ומוצא את המוצר אותו אתה מחפש, רואה פידבקים- רצוי תמיד שיהיה מעל 98 אחוז עם רצון רב ל-99 נקודה משהו... אחר"כ בנוסף לכך אתה בודק את הכוכבים שלו בצד והמספר- זה מספר הקניות שביצעו איתו וככה אתה יודע. מלבד זה גם יש תגובות ושטויות נוספות..

סה"כ לרוב אתה משתמש בשיטת ה-NEXT הידועה תוך כדי תשומת לב קלילה מתי לסמן V וכאלה וסיימת עניין, המוצר בדרך אליך ותוך מספר שבועות תתחדש!

עשיתי את זה ממש קצר ולחפירות מלאות בנושא יש קורסים ושטויות וסירטונים ומדריכים מטעם EBAY ככה שזו לא בעיה גדולה מדי... במקרה הכי הכי נורא אתה מוזמן לשאול אותנו כמו שאני ביצעתי... ;D

תתחדש! ותהנה בעולם שכולו מסחר! ;)

עריכה:

לא אמרתי את זה במקור- זה אחלה של זמן לקנות לאור החלשות הדולר שעומד על 3.7 בערך..

פורסם

ברוך הבא לעולם של Ebay!!

אבל רק שתדע אתה לא חייב לאמת את הכרטיס אשראי אם אתה לא מזמין מוצרים במחירים גבוהים

בהתחלה הייתי מזמין דברים קטנים בלי לאמת את הכרטיס ואני לא יודע עד איזה סכום אתה יכול לקנות בלי לאמת אותו

ויש את האתר הזה:

http://www.ebayhelp.co.il/

אם אתה רוצה להתעדכן במה שהולך שם ומה מתחדש באיביי ובפייפל

פורסם

תודה חברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים