פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים שלום,ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש לצורכי לימודים (סטודנט).המחשב ישמש כמחשב ראשי לכל דבר.להלן הדרישות מהמחשב:* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (HD), עבודה עם MatLab.* גודל המסך: 15.4-15.6. אני יודע שזה גודל שקצת מגביל את הניידות אבל המחשב ישמש כמחשב ראשי ואינני מעוניין במסך קטן יותר.* משקל רצוי: עד 3KG* האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. בסביבות ה-3 שעות.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI.* בלוטות: אין צורך.* גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB* צורב DVD: כן.* האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל עדיף אחריות רחבה ככל האפשר.* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא.פרטים נוספים שחשובים לי:* כרטיס רשת תומך Draft N (כעיקרון לא חובה, אבל עם עדיפות גבוהה).* כרטיס מסך שתומך בהאצת חומרה לסרטי HD (עם עדיפות לכרטיס מסך של ATI או Nvidia).אודה לכם אם תוכלו לתת לי מספר דגמים שעונים על הדרישות... כאמור בכותרת, התקציב עומד על 4-4.5K.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים סדרת ה-Lenovo SL500סדרת ה-DELL Studio 1537/1555חלק מהמחשבים באים עם אחריות ל-3 שנים מראש, חלק עם אחריות לשנה ואפשרות הרחבה ל-3 בתשלום.המחשבים של DELL באים ללא מערכת הפעלה, ב-Lenovo זה כבר כלול במחיר.למחשבי DELL אלה יש מסך מבריק, ל-Lenovo מסך מאט.
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר ראשית, תודה על התגובה.האם קיימים דגמים מומלצים נוספים מחברות אחרות (למעט MSI)?פשוט נראה כי DELL ו-Lenovo מציעות מחשבים יקרים יחסית לחומרה שבתוכם.אני לא הולך "להתעלל" במחשב כך שלדעתי אני יכול להתפשר מעט על איכות הבנייה ובתמורה לקבל רכיבים חזקים יותר.תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 15.08.2009 בשעה 17:39:19הקפצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.