עבור לתוכן

המלצה למסך עד 1000

Featured Replies

פורסם

היי,

זקוק למסך עד 1000 ש"ח,

הרבה עבודה משרדית + גלישה, מעט משחקים.

מה דעתכם על המסך Samsung 2333SW ?

יש אותו ב1019 (נראה לי שאני יכול לחרוג ב-20 ש"ח)

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1657

פורסם
  • מחבר

מה היתרון שלו (מלבד המחיר)?

הסיבה שרציתי את ה2333SW זה כי הוא 23', אם כבר אני לוקח 22' לא כדאי לקחת את T220 שהוא בעל אותה רזולוציה אבל עם 2 ms?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697939

פורסם

היתרון הוא בארגונומיה שלו. אפשר להגביה את המסך ולסובב אותו, ולהתאים את המיקום והזווית שלו אליך, בצורות שהמסכים האחרים לא מאפשרים.

לשימושים שפירטת אין שום צורך לא ב-23" ולא ב-2MS (למעשה 2MS זה סתם גימיק שיווקי חסר משמעות).

אם אין לך צורך בארגונומיה (לדעתך), אז חבל על הכסף - לך על ה-Chimei 228D הזול בהרבה.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את החברה הזאת,

המוצרים שלהם איכותים? אמינים?

יש למישהו ניסיון עם היבואן שלהם?

חשוב לי מאוד האחריות והשירות (ומעדיף גם משהו שנראה טוב על השולחן)

מוסיף לבלאגן גם את LG W2284F

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710848

עדיין ממליץ על Chimei ?

פורסם

יש יותר מ-200 שקל הפרש, ואני לא חושב שיש הבדל באיכות לטובת ה-LG. אז כן, ה-Chimei.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה,

אני רואה באתר של LG שהם מגדירים את המסכים של כ 16X10 ברזולוציות של 1680X1050,

ולגבי מסכים אחרים בעלי אותה הרזולוציה הם מוגדרים כ 16X9.

1. האם זה יכול להיות? זו אותה הרזולוציה, האם היחס לא זהה?

2. במידה ואכן יש הבדל- האם הוא נראה לעין ומפריע או להתעלם ממנו?

פורסם

ציינת שהמסך מיועד לעבודה משרדית רבה. במקרה כזה אני מאוד ממליץ ומחזק את ההמלצה של Qttp לקניית ה-2243BW מכיוון שהוא ארגונומי. אני לא יכול להדגיש מספיק במילים כמה זה חשוב, על אחת כמה וכמה לעבודה משרדית ממושכת. כל המסכים שציינת הם בעלי פאנל זהה ולכן אין ביניהם הבדלים משמעותיים מבחינת איכות ואופי התצוגה. לכן, ואם ארגונומיה לא חשובה לך, הייתי הולך על הזול ביותר מביניהם - במקרה הזה כנראה ה-Chimei עליו הומלץ לך.

פורסם
  • מחבר

נכון להיום אני משתמש במסכים ללא אפשרות הטייה או צידוד ואני די מסתדר, כך שנראה לי שאני אסתדר גם עם מסך דומה.

שני דברים כן חשובים לי ולכן אני עדיין מתלבט:

1. עיצוב- ששם הChimei לא משהו.

2. יבואן - אני אשמח אם מישהו מכיר את היבואן הזה ויוכל להפיג את חששותי.

לגבי יחס התמונה- יש למישהו מושג?

פורסם

אם אני לא טועה את Chimei מייבאים בנדא מגנטיק (לפחות בעבר הם היו), רק שאין לי ניסיון אישי איתם כנותני שירות במקרה של מימוש אחריות כך שאני לא יכול להעיד. אבל משמועות ששמעתי מדובר בייבואן רציני ומסודר.

אגב, Chimei היא לא חברה מוכרת בארץ כי עד לפני שנה בערך הם לא שווקו כאן (למעט על ידי רשת אחת שייבאה אותם באופן אישי אם אני לא טועה). מדובר במסך זול ובסיסי שלא נופל באיכותו ממסכים אחרים ברמתו של חברות "מוכרות" יותר בארץ שעולים 10-20 אחוז יותר בלי לספק תמורה ממשית להפרש המחיר.

בקשר ליחס התמונה. הרזולוציה הטבעית של המסכים היא 1680 על 1050 שלמיטב ידיעתי היא יחס תמונה של 16:10. לשימושים שלך אין שום הבדל (ובעקרון גם באופן כללי, אולי למעט חיבור קונסולת משחק למסך או אם המחשב משמש כמכונת משחקים, אין הבדל מורגש שאמור להפריע). בכל מקרה כל המסכים שציינת הם בעלי רזולוציה זהה ואין הבדל ביניהם.

בכל הנוגע לעיצוב, זאת החלטה ובחירה שלך כמובן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם.

פורסם

אהלן,

בהמשך לפוסט הזה - לchimei יש חיבור HDMI?

ואם לא, איזה מסך 22" שיש לו חיבור כזה מומלץ לדעתכם, והאם מתאם DVI ל-HDMI הוא תחליף טוב?

יש לי לפטופ עם חיבור VGA וחיבור HDMI, ונראה לי ששווה להשקיע במסך שיש לו יציאת HDMI, לא?

פורסם

כניסת HDMI, קודם כל. :)

מעבר לכך, HDMI ו-DVI זה אותו דבר, כל מתאם DVI/HDMI יעבוד לך. הדבר היחיד שיכול להיות שונה הוא תמיכה בסאונד דרך HDMI, אבל אין לזה משמעות, אלא אם כן למסך יש רמקולים מובנים ואתה מתכוון לשמוע דרכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים