עבור לתוכן

אופניים בבסיס צבאי

Featured Replies

פורסם

אפשר בכיף,רק תוודא שאתה סומך על האנשים בבסיס שלך שלא ידפקו לך אותם :smile1: :smile1:

• תגובות 40
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תל נוף (בח"א 8) מפוצץ באופניים...

פורסם

בחיי, פלא העולם השמיני :nono:

Chris Brown יש לך:

אזהרה שלישית על העלבת מודר

אזהרה רביעית על העלבת משתמשים

אזהרה חמישית על היותך קלון לעם הרוסי ופלצנות יתרה

אזהרה שישית על חוסר סובלנות כלפי הציבור הגאה

פוף :hi:

פורסם

אופניים נפוצים בבסיסי חיל האוויר.

אצלנו בבסיס היה רס"פ שהיה מסתובב עם אופניים, הצעתי לו שאתקין עליהם מכשיר קשר :smile1:

פורסם

היה אצלנו חייל אחד שקיבל אישור מהמנהל מתקן להגיע ליחידה כל בוקר על אופניים, על אזרחי ובגלל שהוא היה צריך להחליף למדים אז הוא גם אישר לו לא להגיע למסדר בוקר.

אז יום אחד הוא ראה אותו יושב בתחנת אוטובוס שמרוחקת בערך קילומטר מהיחידה, ליד האופניים שלו, איזה 10 דקות לפני המסדר בוקר. כשהוא שאל אותו למה הוא יושב ולא נוסע ליחידה, אז החייל אמר לו שהוא הקדים קצת והוא מחכה שיגמר המסדר ואז רק הוא ינסע ליחידה :smile1:

פורסם
  • מחבר

אפשר בכיף,רק תוודא שאתה סומך על האנשים בבסיס שלך שלא ידפקו לך אותם :smile1: :smile1:

זה לא בעיה, יש מנעול Kryptonite ואני רוצה לראות מישהו שעובר את הדבר הזה, אלה אם כן הוא יבוא עם דיסק ויעיר את כל הבסיס.

פורסם

היה אצלנו חייל אחד שקיבל אישור מהמנהל מתקן להגיע ליחידה כל בוקר על אופניים, על אזרחי ובגלל שהוא היה צריך להחליף למדים אז הוא גם אישר לו לא להגיע למסדר בוקר.

אז יום אחד הוא ראה אותו יושב בתחנת אוטובוס שמרוחקת בערך קילומטר מהיחידה, ליד האופניים שלו, איזה 10 דקות לפני המסדר בוקר. כשהוא שאל אותו למה הוא יושב ולא נוסע ליחידה, אז החייל אמר לו שהוא הקדים קצת והוא מחכה שיגמר המסדר ואז רק הוא ינסע ליחידה :smile1:

החיל הזה בר מזל, אני צריך להגיע לפני המסדר בוקר. להקלח להחליף למדים ואוי לי אם אאחר למסדר אפילו בשניה.

פורסם

אנחנו יחידה עם אוכלוסיות "מיוחדות" :smile1:

פורסם

עד כמה שאני יודע, אין תקנה האוסרת על זה.

שאל את הרס"ר, אבל עדיף לעשות את זה כשהוא ביום טוב.

אצלי ביחידה היינו מסתובבים על אופניים כל הזמן, אבל הרבה דברים היו שונים אצלנו מאשר בשאר הצבא.

פורסם

Chris Brown יש לך:

אזהרה שלישית על העלבת מודר

אזהרה רביעית על העלבת משתמשים

אזהרה חמישית על היותך קלון לעם הרוסי ופלצנות יתרה

אזהרה שישית על חוסר סובלנות כלפי הציבור הגאה

פוף :hi:

וואו. זה מרשים.

פורסם

וואו. זה מרשים.

:xyxthumbs: :hizuk:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים