פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים האם מותר להכניס ולרכב על אופניים בבסיס צבאי?חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי.ואם אפשר אז גם SOURCE עם התשובה.תודה
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר איזה פרידמן נוסע לבסיס עם האופניים אתה רוצה לחטוף שם מכות ? קודם כל, אתה אידיוט. דבר שני, מה הקשר פרידמן. דבר שלישי, מדובר באופני BMX.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים קצין זה משהו אחר לחייל רגיל לא בטוח שיתנולפעמים זה נוח ללכת ממקום למקום בבסיס עם אופניים אבל אצלי בבסיס למשל אסור
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים איזה פרידמן נוסע לבסיס עם האופניים אתה רוצה לחטוף שם מכות ? אולי אתה רוצה לחטוף מכות? יא חמור יש אנשים שאין להם כסף לדלק כל יום או שאין להם רישיון ומקומות כמו צריפין או בסיסים ענקים מסויימים יכולים להתיש אותך מהליכה
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים בבסיס שלי היו נוסעים כמה, אין סיבה שלא יתנו לך. זה לא רכב שתופס הרבה מקום (כאן הבעיה בעיקר בחניות תפוסות וגניבות).
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים בבסיס שבו שרתתי היה אפשר רק לאחר מלחמות עם הרס"ר. אני מציע שתשאל את האחראי ביחידתך (רס"ר הבסיס או רס"ר היחידה\גף\מחלקה, אם מדובר בבסיס גדול) מה המדיניות כי זה יכול להשתנות ממקום למקום.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים אני נהגתי להגיע לבסיס שלי בצריפין על אופניים. אפילו השגתי בלי יותר מדי בלאגן אישור להגיע על אזרחי בזמן שאני מגיע על אופניים כל מה שצריך זה חתימת סאל . בכל מקרה חוקי המטכל לא אוסרים על הבאת אופניים אז אלא אם יש איסור מצד מפקד הבסיס שלך זה מותר.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים אם אני אראה מישהו עם אופניים בבסיס שלי אני יזרוק עליו אבנים ועם אני הייתי המישהו שזרקו על את האבנים הייתי יורד מהאופניים ומלמד אותך נימוסים ע"י זה שהייתה מקבל מכות ומצידי שאני ישב על זה בכלא ! הייתי רוצה לראות איך אתה תלך ממקום א למקום ד בצריפין ... ותאמין לי שררתי שם .. ובצריפין ראיתי הרבה מאוד חיילים וקצינים שרוכבים על אופניים וזה ! עם לא הייתי עובר בסיס היייתי קונה אופניים מתקפלות ... ונוסע גם
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים ועם אני הייתי המישהו שזרקו על את האבנים הייתי יורד מהאופניים ומלמד אותך נימוסים ע"י זה שהייתה מקבל מכות ומצידי שאני ישב על זה בכלא ! לא חושב שנציג ביט מיחשוב.. היה יכול לעשות לי משהו חוץ מללקק לי את הביצים פחח מקבל ממך מכות מה היית עושה? זום במשקפיים שלך ויורה בי עם הרובה של מאסטר צ'יף ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.