פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים שלום לכולם אני רוצה לעשות כיול לטוויזיה שלי דרך הXBOX360 Premium עם דיסק כיולהטלויזיה שלי היא סוני KDL32S5500 HDREDY 720P1080Iעכשיו הבנתי שהאקסבוס משדר רק משחקים ברזולוציה הזאת וסרטים הוא משדר רק בDVD אז אם אני קונה דיסק כיול בפורמט DVD אז זה יהיה טוב רק לסרטים בDVD או שזה יהיה טוב גם למשחקים או שאני צריך לקנות דיסק בפורמט HD שאני לא יודע אם זה אמור לעבודאני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלגןתודה מראש
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מעניין אותי לדעת מה זה "כיול" לטלויזיה.בכל מקרה, את הרזולוציה תכוון ל-720P, כי זו הרזולוציה הטבעית של הטלויזיה.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר כיול=לכוון את ההגדרות של הטלויזיה בצורה יותר מקצועית (בהירות חדות צבע)
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים abaganuv ה360 תומך גם ב1080P העניין שהטלוויזיה שלך לא תומכת בזה בכל מקרה תנסה לחפש בגוגל קובץ סרט לכיול בעזרת ה360 אני לא יודע אם קיים כזה או לא אם לא אין לך הרבה ברירות ואתה תוכל לכיל רק בעזרת הDVD או שפשוט תיהיה מטורף מספיק לנסות להשיג כונן HD-DVD ל360 ודיסק כיול כזה אם קיים אבל באמת חבל על הכסף
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר OK אז אם הבנתי נכון אם קונה דיסק כיול בפורמט DVD זה לא יעזור לי למשחקים
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים אולי יעזור ואולי לא אני רק לא מבין למה אתה צריך כיול למשחקים ? כיול נועד בעיקר לעבודה מקצועית בלי זה כבר עדיף לך לכוון לפי הטעם כי אין לך סטנדרטים שאתה צריך לעמוד בהם
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר אני מכוון לפי הטעם שלי אבל אני לא מצליח להגיע לאיזון המושלםאו שזה שחור מידי או שזה לבן מידי או שזה חד יותר או חד פחות אני מסדר את השחור אז הלבן לא מסתדר לי וכו'ואז אני מוצא את עצמי כל ביום מתעסק רק בלכוון את ההגדרות אני כל היום משחק באקסבוקס ואני רואה טוב אני לא רואה מצויין
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר אז זה בגלל זה עכשיו הבנתי כל פעם שאני מחליף משחק או רואה סרטונים של משחקים שאני מוריד מהלייב זה משתנה לי אז מה זה שווה כל הHD אם כל משחק אני צריך לכוון את ההגדרות מחדשבכל מקרה תודה על העזרה
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים אתה לא צריך לכוון כל פעם מחדש אין דבר כזה היום מסך מושלם אתה פשוט צריך ליתפשר על הגדרות מסוימות וזהו ועניין הHD חשוב לקבלת תמונה יותר מפורטת ונקיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.