פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים אני התקנתי אתמול את התוכנהזה הראה את הכתוביות כמו שצריךואחרי איזה שעה ,הפעלתי שוב ומאז הוא מראה לי את הכתוביות משמאל לימיןמישהו?
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מה הכוונה בשמאל לימין? כתב ראי או שסדר המילים במשפט הוא משמאל לימין?אין לי את התוכנה, אני אבדוק אותה אחר כך, כנראה זה משהו בהגדרות (או שאין תמיכה בעברית).הייתי ממליץ לכם לנסות את הנגן Media player classic או KMplayer כתחליפים.
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים לפי דעתי התוכנה שמספקת את הצבעים הכי ריאלים,זה WMP אבל מעצבן שאי אפשר לשנות אצלה דברים כמו ב-BSPLAYER או VLC אני התקנתי את התוכנה והיא יותר טובה מ-VLC היא כמו BS אבל יש בעייה בכתוביות הנה תמונה [br]פורסם בתאריך: 17.08.2009 בשעה 23:59:40 אין מענהחצי מהפורום משתמש בתוכנה הזו
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים מחבר לפי דעתי התוכנה שמספקת את הצבעים הכי ריאלים,זה WMP אבל מעצבן שאי אפשר לשנות אצלה דברים כמו ב-BSPLAYER או VLC אני התקנתי את התוכנה והיא יותר טובה מ-VLC היא כמו BS אבל יש בעייה בכתוביות הנה תמונה [br]פורסם בתאריך: 17.08.2009 בשעה 23:59:40 אין מענהחצי מהפורום משתמש בתוכנה הזו זה מה שיש לי גם... מה עושים?
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים תנסה להתקין גרסא ישנה יותר של התוכנה ולבדוק אם זה קורה גם בה. תבדוק שקידוד התווים מוגדר בתוכנה כעברית.קחו בחשבון שעל פי הצהרתם של מפתחי התוכנה הם לא מתכוונים לתמוך בזמן הקרוב בשפות הנכתבות מימין לשמאל - לכן בעיות מהסוג הזה כנראה צפויות.בנוסף, לדיון יש אופי ממנו משתמע כי יתכן ונעשה פה שימוש בתכנים לא חוקיים. זה אסור לפי חוקי הפורום. אני אישית לא אגיב פה יותר ויתכן שזאת הסיבה שגם אחרים לא מגיבים.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר תנסה להתקין גרסא ישנה יותר של התוכנה ולבדוק אם זה קורה גם בה. תבדוק שקידוד התווים מוגדר בתוכנה כעברית.קחו בחשבון שעל פי הצהרתם של מפתחי התוכנה הם לא מתכוונים לתמוך בזמן הקרוב בשפות הנכתבות מימין לשמאל - לכן בעיות מהסוג הזה כנראה צפויות.בנוסף, לדיון יש אופי ממנו משתמע כי יתכן ונעשה פה שימוש בתכנים לא חוקיים. זה אסור לפי חוקי הפורום. אני אישית לא אגיב פה יותר ויתכן שזאת הסיבה שגם אחרים לא מגיבים.מז"א תוכן בלתי חוקי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.