עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עזרה בקניית לפטופ לצורך מולטימדיה, באיזור ה4K

Featured Replies

פורסם

ערב טוב, חשבתי לאחרונה לקנות מחשב חדש עקב התיישנות יתר (ראו מפרט בצד).

המחשב הנוכחי דיי מספק אותי אבל הביצועים דיי צולעים הזמן האחרון.

החלטתי לקנות לפטופ כיוןן שהצרכים לא כאלו רציניים זאת אומרת ביצועים גרפיים צריכים להיות קצת יותר טובים מהמחשב הנוכחי שלי (אני עדיין משחק קצת 8)) וכמו כן צפייה בHD בצורה חלקה יותר, מעבר לזה עבודות משרדיות.

עברתי על כמה מחשבים ניידים אבל עדיין אין לי דעה מגובשת בנוגע ליצרנים וכרטיסי מסך וכמה זה משפיע.

איך זה בתור התחלה?

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315

פורסם

בהחלט תקבל שיפור לעומת המחשב הנוכחי, אבל עדיין לא הבנתי למה אתה צריך דווקא נייד. בכסף זה תוכל לקבל נייח חזק הרבה יותר, או לחילופין - באותה רמה בחצי מחיר.

פורסם
  • מחבר

כן אני מודע לעובדה הזאת, אבל בהנחה שאני מתסכל קדימה אין לי שום צורך בשדרוג של המחשב או לחלופין לא נראה לי שאני אמשיך לשחק במחשב.

מה שכן אהיה לי צורך בעתיד זה ניידות, לעבודה לימודים וכד' כך שאם כבר אני קונה מחשב אני רוצה לסגור את הפינה הזו.

יכול להיות שאני טועה בהחלטה הזאת, אני אשמח לדעת למה לא לקנות מחשב נייד:)

פורסם

במחשבים להסתכל לעתיד זה קצת בעייתי. אם, נאמר, תהיה באמת זקוק למחשב נייד בעוד שנתיים בערך, אז אם תקנה עכשיו נייח, תחסוך חצי מהעלות, ותחסוך קצת כסף בשנתיים הקרובות, תוכל ברגע שבאמת תצטרך נייד לקנות אחד הרבה יותר טוב, ושמתאים יותר לצרכים הנקודתיים שלך באותו רגע (שאותם עכשיו אתה יכול רק לנחש).

פורסם
  • מחבר

ראייה לעתיד זה לשנה הקרובה, בכל מקרה הלפטופ לא יהיה זרוק בבית כמו הנייח, אני בקרוב מסיים את השירות הצבאי שלי.

ובכל מקרה אני אוכל לקחת אותו לבסיס בכדי להעביר את הזמן, הבעייה היא בקניית נייח היא שבסוף אני אתפתה לקנות אחד במחיר דומה ללפטופ בכדי להגיע לביצועים מקסימליים ולהיות כנה יש לי רק שתי משחקים במחשב:) (wow, pes2009) אז זה אומר שאם אני כבר קונה שולחני אז הולכים עד הסוף ולא מפשרים על חצי הגדרות.

ההתלבטות היא עדיין גדולה :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.