עבור לתוכן

שאלה| כבלים של RF, ארוכים והרבה.. הצעה?

Featured Replies

פורסם

אני צריך כבלי RF באורכים שונים.

את הכבלים הבאים:

קבל צד אחד נקבה צד שני קונקטור רגיל הברגה RG59 או RG6

קבל RF חצי מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה

קבל RF של 5 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה

קבל RF של 11 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה

מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין כאלה באיזור אשדוד?

מישהו יכול לתת לי הערכה כמה בכלל דבר כזה יעלה לי ?

פורסם

אני לא יודע איפה אפשר לקנות את זה באזור אשדוד

אבל אני קניתי לפי מטר נראה לי בהום סנטר וקניתי קונקטורים לפי הצורה וככה עשיתי כבל 20 מטר.

פורסם

היי מה קורה חבר .. ;D גם אני אשדודי

אז ככה כבל RG6 אמור לעלות כ3 ומשהו שקל למטר ...

ה59 יקר יותר !

עם אתה מחפש מקום שילחץ לך RG6 באשדוד יהיה לך קשה למצוא ! הייתה חנות באשדוד בסיטי שהיה לו

לוחץ אבל היא כבר לא קיימת !

אז אתה תהיה חייב להתפשר על קונקטור F בהברגה שהוא קצת פחות איכותי ! ולהתמש במתאמים אתה תהיה חייב בכול זואת ....

או שתצטרך לקות בעצמך לוחץ

עוד אפשרות זה לחפש קרוב משפחה שעובד בHOT או ב YES כמתקין ואז אתה מסודר מכול הבחינות ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

היי מה קורה חבר .. ;D גם אני אשדודי

אז ככה כבל RG6 אמור לעלות כ3 ומשהו שקל למטר ...

ה59 יקר יותר !

עם אתה מחפש מקום שילחץ לך RG6 באשדוד יהיה לך קשה למצוא ! הייתה חנות באשדוד בסיטי שהיה לו

לוחץ אבל היא כבר לא קיימת !

אז אתה תהיה חייב להתפשר על קונקטור F בהברגה שהוא קצת פחות איכותי ! ולהתמש במתאמים אתה תהיה חייב בכול זואת ....

או שתצטרך לקות בעצמך לוחץ

עוד אפשרות זה לחפש קרוב משפחה שעובד בHOT או ב YES כמתקין ואז אתה מסודר מכול הבחינות ! :xyxthumbs:

אני יגיד לך משהו, אני לא כלכך מבין בזה.

1. אם תוכל להגיד לי איפה יש חנות באשדוד שאתה קנית בה ויש להם כבלים RG6 באורך 17 מטר מקסימום, אני ישמח.

2. אם תוכל להגיד לי מה זה מתאמים אני גם ישמח. לפי מה שהבנתי זה מה שיש בסוף החוט. זכר נקבה או הברגה... אני צודק?

3. מה זה קונקטור F?

~ אתה יכול לרשום לי בדיוק מה אני צריך לקנות? לדוגמא:

"קונקטור F הברגה

כבל RG6 של 17 מטר צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה

כבל RG6 של 13 מטר צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה

כבר RG6 של חצי מטר צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה

כבר RG6 צד אחד נקבה צד שני קונקטור רגיל הברגה"

זה מה שאני צריך לקנות ?

ד.א תגיד, אני יכול לקנות את הכבלים (RG6) בנפרד (ששני הצדדים שלהם חשופים כמו בתמונה: http://www.worldwidesatellites.com/catalog/images/rg6cable.jpg)

ולקנות את המה שיש להם בצדדים בנפרד (לדוגמא הקונקטורים? 4 קונקטורי הברגה, 4 קונקטורים של זכר, 1 קונקטור "אף", 1 קונקטור נקבה?)

ואז לחבר אותם אצלי בבית?

פורסם

ד.א תגיד, אני יכול לקנות את הכבלים (RG6) בנפרד (ששני הצדדים שלהם חשופים כמו בתמונה: http://www.worldwidesatellites.com/catalog/images/rg6cable.jpg)

ולקנות את המה שיש להם בצדדים בנפרד (לדוגמא הקונקטורים? 4 קונקטורי הברגה, 4 קונקטורים של זכר, 1 קונקטור "אף", 1 קונקטור נקבה?)

ואז לחבר אותם אצלי בבית?

פורסם
  • מחבר

כן באורכים שאתה מבקש זה מגיע רק לפי מטר רץ ואתה לוחת אותו כמו שאתה רוצה

לילה טוב ..!

"רק לפי מטר רץ " מה זה מטר רץ?

ומה זאת אומרת לוחץ אותו כמו שאתה רוצה?

איך זה הולך בקונקטורים האלה? אתה מחבר את החוט הקטן שבחוץ (כמו בתמונה שהבאתי) לתוך משהו בפנים ולוחץ עם פלייר כדי שזה יגע שם ולא יצא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים