עבור לתוכן

cinemaworld wii - myth or true ?

Featured Replies

פורסם

cinemaworld פרסמו לא מזמן שהם מוכרים WII במחיר 1K, הם לא כתבו עם יש צי'פ או לא, אם מקבלים משחקים,

אבל זה נשמע ממש מחיר מוזל - אני תוהה לעצמי אם כדאי לקפוץ על זה או לא ?

1.ראיתי שהדגם שלהם הוא מדגם PAL, האם זה אומר שזה יגביל אותי מבחינת משחקים ? (עד כמה שאני מבין כן, אבל

האם יש הבדל משמעותי כלשהו ?)

2.אם יש לי צ'יפ, מה זה אומר ? אני אוכל להריץ משחקים שצרבתי ?

תודה (:

[ אם אסור לפרסם את זה פה, תמחקו בבקשה, לא היה כתוב משהו כזה בחוקים שראיתי, ואם לא ראיתי אני מצטער ]

פורסם

cinemaworld פרסמו לא מזמן שהם מוכרים WII במחיר 1K, הם לא כתבו עם יש צי'פ או לא, אם מקבלים משחקים,

זה יותר זול משמעותית מהנהוג בארץ אבל לא זול יחסית לחול

בכל מקרה אני יותר חשדן במוצרים שנמכרים זול מהרגיל אבל זה לא אוטומטי שולל את החנות

1.ראיתי שהדגם שלהם הוא מדגם PAL, האם זה אומר שזה יגביל אותי מבחינת משחקים ?

לWII יש הגנה אזורית על משחקי WII וגימקיוב אבל רוב המשחקים הגדולים יוצאים גם באירופה

למעשה אני לא זוכר אפילו אחד גדול שלא יצא באירופה ובארץ נהוג למכור PAL וזה גם מתאים לחשמל פה

על ציפים אסור לדבר פה

פורסם

1.ראיתי שהדגם שלהם הוא מדגם PAL, האם זה אומר שזה יגביל אותי מבחינת משחקים ? (עד כמה שאני מבין כן, אבל

האם יש הבדל משמעותי כלשהו ?)

2.אם יש לי צ'יפ, מה זה אומר ? אני אוכל להריץ משחקים שצרבתי ?

תודה (:

[ אם אסור לפרסם את זה פה, תמחקו בבקשה, לא היה כתוב משהו כזה בחוקים שראיתי, ואם לא ראיתי אני מצטער ]

קודם כל, אסור לדבר פה על צ'יפים/פריצות ולכן לא תקבל תשובה לשאלות הללו.

לגבי המחיר הזול - ראיתי מספר חנויות נוספות מציעות WII ב-999 ש"ח + 100 ש"ח דמי משלוח אך המשותף לכולן הוא שחברת פירלס שיווק היא שמספקת את המוצר. אני אישית לא הייתי קונה אפילו מסטיק מהם וחיפוש קצר בגוגל יראה לכם לא מעט תוצאות שליליות לגביהם. בקיצור, מה שקונים בזול יעלה ביוקר אחר כך ועדיף להוסיף עוד קצת כסף ולקנות מחנות אמינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים