עבור לתוכן

האם המפרט הבא מספיק טוב לניגון סרטי H.264 (מפרט בדיון)

Featured Replies

פורסם

האם המפרט הבא מספיק טוב לניגון סרטי H.264 (מפרט בדיון).

H.264 זה הקידוד שעושים לסרטי HD.

המפרט:

מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray

מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775

לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK G31M-VS s775, 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E

זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Samsung Value

דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 250GB 7200RPM 8MB SATA II

כרטיסי מסך none

כרטיסי קול none

צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA

ציוד רשתות On Board 10/100

מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W

מקלדות none

עכברים none

רמקולים none

מסכים none

מחיר 1060 ¤

פורסם

720P אולי יש מצב

1080P תשכח מזה

Blue-ray אל תחשוב על זה אפילו...

פורסם
  • מחבר

720P אולי יש מצב

1080P תשכח מזה

Blue-ray אל תחשוב על זה אפילו...

תכלס מעניין אותי רק 720 , אז ל720 זה יעבוד או לא?

פורסם

זה קצת בעייתי בלי כרטיס מסך

כי אם זה כרטיס מסך onboard זה אומר שעיבוד הסרט תלוי אך ורק במעבד ואני לא בטוח שהמעבד הזה מספיק חזק(משום שמעבדים רגילים לא כלכך מיועדים לעיבוד גרפי בניגוד לGPU)

יעבוד כנראה שכן... השאלה כמה חלק זה יעבוד... לי נראה שעם 720 אתה תוכל לראות בלי קיטועים...

פורסם

ינגן כל סרט h.264 שתזרוק עליו (כולל סרט BR) - עם התוכנה המתאימה

http://www.coreavc.com/

כדי לנגן סרטי BR - אתה צריך כונן BR

H.264 זה הקידוד שעושים לסרטי HD.

לא לכל הסרטים, שים לב שסרטים מהאנטרנט באים בקונטינר MKV , ובמקרה הזה כן יכולה להיות בעיה לנגן סרט 1080P 40.0Mbps ומעלה שבאים בפרופיל 5.1)

פורסם

אני בספק, ולאו דווקא בגלל כרטיס המסך המובנה אלא בגלל ששמת רק 1 ג'יגה זיכרון שזה לא הרבה בכלל וספק+מארז ג'נרי כלומר יש פה הימור על כמה זמן המחשב יחזיק. לבנות ב1000 שקלים מחשב איכותי- תשכח מזה, הייתי מציע להעלות את התקציב בעוד כ500~ שקלים. במידה ואתה רוצה מפרט איכותי יותר עם החריגה הזו, הייתי ממליץ לך לפנות לפורום "מעבדים לוחות אם וזיכרון" לקבל לוח האם הזול ביותר שיוכל להריץ בקלות תכנים בהבחנה גבוהה ואנו נבנה את שארית המפרט.

פורסם

לא היתה בעיה עם 720P כשהיה לי P4 2.8GHZ וג'יפורס 5200

יכול להיות שבדואל קור כבר אין בלאגנים אבל לי היו קיטועים לפעמים

סרטי בלו ריי של 16 ג'יגה לא נראה לי שזה יכול להחזיק (לא חייב כונן אפשר להוריד באינטרנט ולהשתמש בדימון)

וגם נראה לי ש1080P יכול לקרטע מעט...

פורסם
אני בספק, ולאו דווקא בגלל כרטיס המסך המובנה אלא בגלל ששמת רק 1 ג'יגה זיכרון שזה לא הרבה בכלל וספק+מארז ג'נרי כלומר יש פה הימור על כמה זמן המחשב יחזיק.

מחזק

לגבי 1GB שלזיכרון:

כל עוד תשתמש ב - windows XP , ב - windows vista לא ממליץ להריץ על 1GB קח בחשבון שגם כרטיס המסך המובנה יצטרך לקחת 256MB מהזיכרון

סרטי בלו ריי של 16 ג'יגה לא נראה לי שזה יכול להחזיק (לא חייב כונן אפשר להוריד באינטרנט ולהשתמש בדימון)

וגם נראה לי ש1080P יכול לקרטע מעט...

עם CoreAVC זה פועל

במערכת ה - HTPC ניסיתי להריץ, על AMD 4050E + HD2100 עם coreAVC וסרט BR 1080P רץ חלק וזה על windows vista

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים