עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך מסגרת תקציב של עד 800 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי במסגרת תקציב של עד 800 ש"ח

ברשותי מחשב AMD 6400X2 AM2 3.2 GHZ

לוח אם m2a-mvp 2xpciexpres

ספק של hec 400w

4 גיגה זיכרון ddr 2 800

כרטיס מסך של אסוס 8800GS EN TOP( שרכשתי אותו המוכר אמר לי שזה כרטיס חזק מאוד ל oc ומשתווה ברמותיו ל 8800 GT אין לי מושג איך עושים לו O.C אשמח להכוונה) .

כמה שאלות :

1) האם יהיה לי בעיה לשדרג לכרטיס איכותי יותר עקב חולשת הספק (דרך אגב איך רואים כמה וואט אני מנצל)

2) על פי פשפוש בפורום המעבד שלי קצת מיושן ויכול להיות שהוא יהווה צוואר בקבוק כי ראיתי בפורום שהמעבד המקביל של אינטל הE6400 גורם לצוואר בקבוק בכרטיס מסוג 4850 ורק לאחר oc הוא יהיה סבבה , האם אותו דבר תופס גם בשבילי ? .

3)אולי עדיף לי לרכוש עוד כרטיס כדי לבצע sli מסוג של 8800 GS או יותר טוב כמו ה 9600 וכו'.

4)האם המעבד שלי בנוי ל OC ?

אני יודע שקצת חפרתי מודה לכולם מראש על התשובות.

עידן

פורסם
  • מחבר

חברים עזרה בבקשה מישהו יכול להגיב ?

ראיתי בפורום את 4580 glh שהוא יחסית חזק האם הוא יעבוד עם הספק שלי ?

פורסם

0 - הקפצת דיונים מותרת לאחר 24 שעות ללא מענה, הקפצה כזאת מביאה אזהרה, אז להבא דע.

1 - כן, כרטיסי מסך מתקדמים ידרשו ספק חזק יותר, בעזרת אמצעים ביתיים אין דרך לחשב כמה אתה מנצל. (על איזה דגם של HEC400 מדובר?)

2 - המעבד שלך יכול לספק עבודה ועדיין אין טעם להחליף.

3 - SLI לא רעיון טוב שלא לדבר גם על צריכת החשמל ועל התמיכה במשחקים, היום יש פתרון מספיק זול כדיי לתת לך כרטיס אחד חזק.

4 - המעבד שלך בנוי לOC כמו כל מעבד מהדור שלו, לגביי כמה איך והאם יש את פורום אוברקלוקינג וקירור.

הכרטיס HD4850 GDDR5 הוא כרטיס בעל צריכה קצת יותר גבוהה וממש לא הייתי ממהר לשים אותו עם ספק כמו שלך, גם אם היה 400W איכותי יחסית.

מה התקציב שלך לכרטיס מסך חדש ובאיזה מסך אתה משתמש?

רוב הסיכויין הם שידרש ממך לקנות גם ספק חדש, אולי תבנה תקציב כולל לספק + כרטיס וכך תקבל את ההצעה הטובה ביותר?

פורסם
  • מחבר

התקציב של הכרטיס מסך הוא עד 800

המסך שלי 19'

אפשר לחרוג בשביל הספק בעוד 200 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים