עבור לתוכן

חרקים ושאר המגעילים!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לי הרבה נמלים בבית, נראה לי יש לי קן.

צריך להדביר דחוף.

• תגובות 80
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו... יש מצב הם יכולים לבנות קן בבית? ???

בבית שלי זה קרה.

במשקוף באמבטיה היה חור קטן כזה כמו חור עכברים רק הרבה יותר קטן, שלא שמנו לב אליו.

וכול יום היה בא אלינו ג'וק חדש.

עד שגילינו את המקום הזה וריססנו אותו ומאז הם כבר לא באו :)

פורסם
  • מחבר

טוב חייב להתקשר למדביר...

אני רק משאיר משהו מתוק בשולחן לדקה, אני כבר רואה גדוד של נמלים גונבים אותו.

פורסם

נמלה זה לא ג'וק ,נמלה עושה מזל בבית טוב

פורסם

בדיוק ניהלתי קרב עם יתוש טורדני במיוחד, לבסוף הוא לא ידע לאן לדחוף את עצמו אז עזרתי לו במסע שלו לגן העדן של היתושים.

פורסם
  • מחבר

נמלה זה לא ג'וק ,נמלה עושה מזל בבית טוב

נמלה עושה מזל, אבל לא מיליארד נמלים. :s07:

פורסם

אין רק בפורום הזה יכולים להצחיק אותי :lol: :lol: :lol: :lol:

במיוחד זה שדיבר על הסלט שכבר חסר לו B12 :jump1:

בכל מקרה לי אין בכלל בעיה עם ג'וקים קצת מגעילים אבל אני תמיד דורך עליהם ואז הסיפור נגמר.

הייתה פעם שהג'וק היה לי על הארון ולא יכלתי להוריד אותו אז הייתה חייב להרוג אותו עם היידים,זה היה באמת קצת מגעיל ישר הלכתי לשתוף ידים עם סבון. ;)

אין לי בעיה עם שום חרק,החרק היחידי שמפחיד אותי זה עכביש מאז ששמעתי שיש עכבשים ערסיים אני נזהר כמעט מכל עכביש יש להם גם צורה הרבה יותר מפחידה מג'וק וגם הרבה יותר מהירים

פורסם

אפרופו ג'וקים מעופפים מישהו שם לב לג'וקים שחורית קטנים כאלה שיש להם נקודה בהירה כזאת מאחורה? ועוד משהו בולט מאוד הם מסריחים בצורה יוצאת דופן.

באיזור שלי לפחות בחודש האחרון בערך הם שורצים פה כמו מגיפה. ב5 דקות שיש חלון פתוח ואיזו מנורת פלורוסנט דלוקה (בשעות הלילה, זה אשכרה ממגנט אותם) נכנסים איזה 20 פנימה.

ופתרון גאוני להרוג חרקים מעופפים תשאבו אותם עם שואב אבק :cool2:

קל, מהיר, לא מלכלך, אתם אפילו משאירים אותם בחיים ורק "מעבירים אותם מקום" :lol:

וכמובן שלא תמיד יש שואב אבק בסביבה, במקרים כאלו אני פשוט לוקח איזו חולצה ישנה ומביא בהם את ההנפה של החיים שלהם (לא מוחץ אותם על משהו - אני מנסה יותר "לחבוט בהם". אפשר אשכרה להרוג אותם ככה בלי שיתפרקו, כנראה שזה פוגע בהם "פנימית" מאוד טוב)

פורסם

יש גם את הירוקים שמסריחים, הם מאלה שאי אפשר להוריד אותם המסך בנשיפה, צריך לעשות להם פליק בזוית שלא תפגע במסך

פורסם

קונג- פו גמל שלמה אני מכיר מעט, אבל קונג פו ג'וקים עדיין לא יצא לי לראות, מישהו מוכן ללמד אותי את האומנות לחימה הזו? ::)

פורסם

אתה מתלבט בבגדים שחורים,קופץ באוויר ואז נתפס על בחורות

פורסם
  • מחבר

למה להתאמץ? אפשר להדליק את הבית באש ונגמר הסיפור. :lol: :lol: :lol:

פורסם

ג'וקים זה ממש בקטנה לעומת....גמל שלמה ענק!!!

הם כל כך גדולים שאם מסתכלים עליהם אפשר לראות אותם מסתכלים עלייך בחזרה וכשאתה ממשיך ללכת הם מפנים את הראש לכיוון שלך כאילו הם זוממים משהו.וגם קראתי פעם שהם יכולים אשכרה לחתוך ולפצוע אפילו בני אדם עם הרגליים החדות שלהם,הם כמו סכינים....בוווו!!!

פורסם

כי הם באמת יכולים

תנסה לגעת באחד

פורסם

אבל הקטע שגמל שלמה לא מגעיל כמו גוקים.

למרות שחרקים לא מגעילים אותי אני מעדיף שיהיה לי בבית גמל שלמה מאשר גוק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים