עבור לתוכן

מחפש נייד לאינטרנט/אופיס/סרטים עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אז הכותרת דיי ממצה את עצמה.

חיפשתי בזאפ ולא מצאתי שום דבר קונקרטי, לכן אני פונה לפורום לעזרה.

אני מחפש לרכוש מחשב נייד, רצוי עם 320 ג'יגה הארד דיסק, 3 ג'יגה זיכרון ומעבד T6400 ואם יש, אז גם 3 שנים אחריות.

עדיפות לכ.מסך של ATI.

מבחינת מחיר, אין לי יותר מ4500 להוציא על זה, אפילו קצת לרדת כי אני רוצה לרכוש גם תיק ועוד קצת שטויות.

מבחינה של סוללה וכדומה, המחשב יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל, או בבית או בעבודה - לכן אני לא מחפש משהו שמחזיק שעות על גבי שעות רק על הסוללה.

כאילו אני מחפש משהו שיהיה אפשר לרוץ איתו בין המשרד לבית וממש מינימום של עבודה עליו מתי שהוא לא בחשמל.

את ההוצאות רכישה החברה מחזירה לי ברגע שאני רוכש את המחשב.

אז על מה אפשר ללכת ?

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון - תודה רבה על ההמלצה, אבל למה דווקא דל ? למה לא אסוס/טושיבה/LG וכדומה ?

פורסם

אין לאחרים שציינת יתרונות ממשיים על DELL, ופה אתה כבר מקבל את המפרט שרצית ואחריות ל-3 שנים. אצל האחרים בד"כ תקבל שנה/שנתיים עם אופציית הארכה בתשלום.

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט בין ה 1555 T64 לבין אותו הדגם שמגיע עם הATI

כרטיס מסך עם "כוח" יכול להיות דווקא דיי שימושי במחשבה לטווח הרחוק, וגם ההבדל זה כולה 200 שקל.

אבל שמתי לב שהמחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, איך זה משפיע על האחריות ?

קראתי בYNET על לקוח שרכש נייד של דל, שהגיע גם כן ללא מע' הפעלה, ואחרי שנה הייתה לו בעיית התחממות והיבואן סירב לתת לו שירות בטוענה שברגע שהוא התקין מערכת הפעלה משלו, האחריות פגה.

יש אמת בדברים ?

פורסם

ההתרשמות שלי היא שהסיפור ב-YNET הוא שילוב של לקוח שלא ידע להסביר את עצמו כמו שצריך ותומך טלפוני שלא הבין מה הלקוח רוצה או שלא הכיר את הנהלים.

האחריות היא על חומרה, לא על תוכנה. אם יש תקלת חומרה, הם יתקנו זאת בלי קשר. אבל הם לא אמורים לעזור לך בתקלות תוכנה הקשורות למערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, ההתלבטות שלי בין 2 ניידים:

יש את הDell studio 1555 שמגיע עם

מעבד T6400

2GB זיכרון

320GB הארד דיסק

כ. מסך ATI 4570

ואחריות ל3 שנים

ב4400 שקל

או Asus M51A

שמגיע עם:

מעבד T5850

3 ג'יגה זיכרון

320GB הארד דיסק

כ. מסך Intel 4500HD

ושנתיים אחריות בינ"ל

ב4250 שקל

מצד אחד, הדל הוא הבחירה העדיפה יותר, אבל הוא מגיע ללא מע' הפעלה, איכות ההרכבה של הנייד "על הפנים" שמעתי מ3 אנשיםוגם שמעתי הרבה דברים רעים על השירות והנציגות של דל בארץ.

מצד שני, האסוס קצת יותר זול, מגיע עם ויסטה ואפשרות להורדת גרסא לWinXP Pro, שנה פחות אחריות ולא שמעתי לא דברים רעים ולא טובים על הנציגות שלהם בארץ.

מה עדיף ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים