עבור לתוכן

מפרט ל"גיימינג" [כמה שאפשר...] סביבות 2000 אין צורך במסך

Featured Replies

פורסם

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2000+- ולא מזומן

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים הכי כבדים שאפשר להשיג במחיר הזה...[מצפה לקרייסיס על high ולניד פור ספיד שיפט]אני עובד גם קצת בעריכה[cs 4 ו pinnacle studio לא משו רציני]

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. שום דבר

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כרטיס קול איכותי. יש לי הארדיסקים וצורב גם את זה לא צריך

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שום דבר מכל אלה

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש ווינדוס 7 מותקן כבר על ההארדיסק. לא צריך כלום

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני קונה מאייבורי או ksp בפתח תקוה. אם אפשר להתאים תמחיר אליהם

9. האם חשוב שקט? עד כמה? יש לי חדר אקוסטי אטום לקול מוכן. העיקר שיהיה מחשב טוב.

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתכנן. אם יהיה צורך אפשר בינוני.

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. מסך 22" 1680X1050 וכתבתי כבר...כל המשחקים של 2008+...וקרייסיס שיצא מוקדם מדי...ועוד פעם...ההגדרות הכי טובות שאפשר

תודה!!

פורסם

מKSP

מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray

מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro (s775,1156)

לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E

זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value

זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value

כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E

מארזים Apollo AP-02 Midi Black Case With Handle (No PSU)

ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin

מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל

מחיר החבילה 2023

מקסימום ביצועים במינימום כסף.

אה, ותראה להם את זה

http://www.net-click.co.il/Product.asp?Pid=CF7-0909&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

תקבל ככה 22 שקלים הנחה על חשבון הברון.

מפרט כזה לא בא לתת ביצועים פושרים או חמודים, מפרט כזה אמור להיות שפיץ ב1680X1050

פורסם
  • מחבר

תודה!

קצת משום מה ירדת בלוח אם ומעבד ממה שציפיתי אבל לא נורא...

מה אני יכול להריץ על מחשב כזה?

ולא עדיף לקחת רק 2GB זכרון [אני בכ"מ על 32bit] ולשפר תמעבד? זה לא יתן ביצועים יותר טובים?

פורסם

הE5300 הזה הוא מעבד משכמו ומעלה, אל תתן לשם הזה להטעות אותך כי הוא עומד בקוו אחד עם כפולי הליבה המובילים

בנוסף לביצועים המדהימים שלו הוא אוברקלוקר מהקופסא, אני מאמין שתסגור 3.2GHZ מבלי להניד עפעף ולהתחשב בשאר הרכיבים.

מה אתה יכול להריץ על מחשב כזה? הכל מהכל ובהגדרות גבוהות.

לגביי 4GB במערכת 32BIT, מתישהו תעבור וגם אם לא, השיפור הזה עוזר בעיקר במעבר בין אפליקציות כבדות.

הורדת סטיק תפנה לך מקום ללוח כמו P31-ES3G, לא לוח שייתן לך ממש יותר.

מה שכן תוכל לקחת מארז טיפה פחות פשוט או קירור טוב יותר למעבד כמו:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3883

פורסם
  • מחבר

אני אפעם לא הבנתי מה הטעם בלשפר תלוח...מה ההבדל בביצועים בין e6300 ל5300?

בכ"מ מה אתה היית עושה? לוקח 4GB שחלק מהם יהיה מבוזבז?

או שעדיף לעלות בכלל בכרטיס מסך ל1GB ולהשאר עם 2GB זכרון?

אני רוצה לעבור על כל האפשרויות ולא לשלול שום דבר כדי להוציא כמה שיותר מהמחשב.

בכ"מ, אני מחכה לעוד דעות, תודה!

פורסם

ההבדל בין E5300 לE6300 הוא מינורי ולא מצדיק את הפרש הכסף בניהם.

200MHZ.

הכרטיס מסך הזה מעולה (לי בעצמי היה אותו אגב), הקירור שלו מבית סאפיר והוא איכותי וקריר.

חלק מה4GB יהיה מבוזבז? כן, חלק מאוד קטן, לרוב בין 500 ל750 מגה בייט, מעט הקרבה למען עתיד טוב יותר.

1GB בכרטיס המסך לא יועיל לך היות ולא יהיה מנוצל כלל ברזולוציה הנ''ל. על מנת לגרום ל1GB להיות מנוצל בכרטיס כמו HD4850 צריך להשתמש ברזולוציות כמו

1920X1200 ולהרביץ גם פילטרים כבדים, בכל אופן הבדל אתה לא תראה.

אני מבין את הצורך שלך למצות את התקציב אבל במקרה של 2000 שקלים אין הרבה אפשרויות, צריך למקד את התקציב בשילוש זכרון-מעבד-כרטיס מסך.

לספק גם כן נתתי דגש ולא שמתי משהו ג'נרי שכן ספק כח הוא דבר חשוב במערכת גיימינג.

פורסם
  • מחבר

אוקי שיכנעת אותי...

3GB לא ממש הולך טוב נכון? ואני גם מבין שאין מה להסתכל לכיוון amd בתקציב הזה?

פורסם
  • מחבר

בכ"מ אני מבין שאת iv זה לא יפעיל נכון?

פורסם

אתה שם פאצ' 1.0.4.0 וזה יפעיל כמו בובהל'ה.

ישמע לך מוזר אבל את רוב המשחקים תוכל להפעיל על הגדרות מקסימאליות ללא בעיה.

פורסם
  • מחבר

דווקא לא כזה נשמע לי מוזר כשאני עם nvidia 6600 ומריץאת אססין קריד...כמעט...

זה שאפחד לא כתב מפרט אחר זה אומר שכולם מסכימים איתו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים