עבור לתוכן

רמקולים למחשב או רסיבר+2 רמקולים מדפיים

Featured Replies

פורסם

טוב סבבה,גיליתי לטוב ולרע שאני מכור לסאונד....יש לי רמקולים של altec lansing vs 4121 שרכשתי לפני כשנה ב 420 ש"ח .

הסאונד כבר לא מספיק לי הבאס יותר מדי חזק,המיד גרוע ברור שבסה"כ הם נשמעים טוב אבל לא מספיק בשבילי....

חשבתי להתקדם למערכת רמקולים ב900 שקל דוגמת ההרמן קרדון סאונדסטיקס ,קיבלו ביקורות מעולות ברחבי העולם.....לעומת זאת פתאום עלה לי רעיון גאוני

אולי ב 1000 שקל עד 1200 שקל אני יכול לקנות רסיבר יד שניה ,שאחרי בדיקה קצרה עולה בסביבות ה 500 שקל כשבטח אפשר להוריד עוד....לרסיבר תוצרת

jvc או ימאהה מלפני 3 שנים(זה לא מפחיד אותי כי יש לי רסיבר בן 9 שנים של jvc ועובד נפלא) ורמקולים מדפיים דוגמת ה e20/e30 שעןלים 900/1300 שקל בהתאמה של JBL כשביד שניה אפשר לקנות אני מאמין ב 600 שקל...וככה להתקדם בעתיד למערכת מדהימה כשכל פעם אפשר להוסיף פריט אחר.

השאלה היא האם הרמקולים האלה שעולים כמו הרמקולים של המחשב יהיו שווים תהשקעה מבחינת קודם כל הסאונד,אריכות ימים....או שמא רמקולים מדפיים בסכומים האלה שווים ל*** ואני אתחרט על הרעיון הדבילי.תודה

פורסם

ביד שנייה אתה יכול להרכיב מערכת ב1200 שתתחרה עם מערכות חדשות יותר יקרות ממנה בהרבה.

רסיבר מלפני 3 שנים? אתה יכול למצוא גם קלאסיקות של marantz או sansui מלפני 30 שנה שעדיין ישמעו מעולה ב600 שקל

ואת השאר להשקיע ברמקולים מדפיים לפי טעמך, מבטיח לך שלא תתחרט.

פורסם

לא מבין בכל הקטע של הרסיבר והמדפיים....

אבל יש לי רמקולים למחשב Altec Lansing MX5021 ושומעים בהם מדהים לדעתי...ובטוח יש איזו חנות שיכולה לתת לך לשמוע לפני שאתה קונה אז כדאי לך לפחות לשמוע...

ד"א הרמקולים עלו לי 1200 לפני שנה בערך ולא יודע כמה הם עולים עכשיו וכמו שאמרתי אני לא יודע אם זה עדיף על רסיבר ומדפיים אז אני לא יכול לתת לך תשובה אמיתית לשאלה שלך אבל אני כן יודע שזה רמקולים מצוינים וכדאי לך לשמוע... :)

מקווה שעזרתי במשהו. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות....רק הבעיה היא שאני לא מוכן לרמקולים ורסיבר וינטג' מכיוון שהם נראים מיושנים.אני רוצה לשלב בין מראה יחסית מודרני לסאונד טוב.

אבל לא קיבלתי תשובה מה יותר טוב מבחינת הסאונד רמקולים למחשב או רמקולים מדפיים כמו ה e30/20 של JBL

פורסם

יש ציוד וינטאג' שנראה מודרני לחלוטין. ולפעמים יש גם מציאות של ציוד חדש יחסית.

Anatoli.

פורסם

קניתי לפני שבועיים רסיבר של סוני ורמקולים 5.1 ב-1200 ש"ח.

המערכת הזו אמנם בת 8 שנים, אבל שומעים טוב ואני ממש מרוצה.

אם אתה יכול להשיג משהו דומה, אני חושב שזה שדרוג משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים