פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מעניין אותי פה מי השחקן הקולנוע שאתם הכי אוהבים ומעריכים?מבחינת יכולות המשחק שלו.אני מאוד אוהב את ג'ק ניקולסון, הוא משחק מעולה ונכנס לדמות שהוא משחק כ"כ טוב.את מי אתם אוהבים?
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים ^^ ^^ וויל סמית' הוא אכן שחקן מוכשר. (אם כי ישנם שחקנים וותיקים יותר ויותר מרשימים.)
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר מסכים שהוא שחקן טוב.אבל התרשמתי מג'ק ניקלוסון על המשחק שלו של הג'וקר בבטאמנים הישנים.הוא פשוט תותח.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים ג'וני דפ, כל סרט שלו בשילוב עם טים ברטון מוציא ממנו עוד ועודשון קונורי... אין מה להגיד, האיש אגדה חיה
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים בראד פיט אדוארט נורטון ג'וני דפ היט לדג'ר טום קרוז ראסל קרו אף פעם לא אהבתי את ניקולאס קייג לדעתי סתם שחקן ממוצע
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים ג'וני דףהיט לדג'ר כמובן טום קרוז בסמוראי האחרוןראסל קרו בכל הסרטים שלוניקולאס קייג'אלו הפייבוריטים שלי ללא ספק
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מורגן פרימן , טום הנקס ,קלינט איסטווד שחקן מצויין וגם במאי טוב לדעתי -ראיתי כמה סרטים שלו והם בהחלט סרטים טובים ("Gran Torino"),רוברט דה נירו (בסרטים ישנים יותר) , אנטוני הופקינס( שתיקת הכבשים,חניבעל),גם ויליאם דפויש עוד רבים וטובים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.