עבור לתוכן

צריך עזרה עם E5300... מסכים כחולים בOC זעיר

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להרים את הבאס מעבר ל250 ולא מצליח ב230-220 מקבל מסכים כחולים... מה הולך פה!?

המכפלה על 2

מה אני אמור לעשות מישהו יכול לתת לי פרוט של הנתונים שעליי לשים - במתחים למעבד ולשאר הרכיבים?

אגב זכרונות 1066OCZ 2X2GB.... לוח P35 מתסכל מאוד... רוצה כבר לשחק GTA 4 כמו שצריךךךךךךךך תודה מראש

פורסם

רק שתדע שאתה לא תרגיש ממש הבדל גדול אם כרגע GTA IV לא עובד לך בצורה נורמלית.

בכל מקרה אי אפשר להגיד לך בדיוק כמה לתת מתחים כי כל מעבד זה משהו אחר

על איזה מכפלה אתה מדבר שהיא 2? ועל איזה מתח אתה מגדיר את הVCORE והMCH?

פורסם
  • מחבר

כדי שתבינו מאיזה רקע אני בא:

לא היה לי מושג בOC עד E2140 לו עשיתי OC של 100% (1.6@3.2) ללא תוספת מתח ובקירור סטוק.

כעת יש בידי E5300 ( 2.6-200X13)CPU שלו ניסיתי להעלות את התדר ל220-230 והמחשב עולה אבל עדיין אני מקבל מסכים כחולים וריסטים חסרי כל...

פורסם

אוקיי שני מעבדים שונים לגמרי , האם הוספת מתח לE5300? יכול להיות שנפלת על מעבד שזולל מתח..

פורסם

פותח התרד זה עבד אולי פעם אחת הOC בלי המתחים..אבל פעם שנייה אתה אופטימי די..

אתה צריך לעלות מתחים למעבד ושאר הרכיבים..

פורסם
  • מחבר

העלתי מתחים, וניסיתי להוריד במכפלה עשיתי 10X400 עם מתח 1.43 ולא נותן... לא מגיע לPOST בכלל... נפלתי על מעבד חרא?

פורסם

נסה לתת 1.5 , מה שאר המתחים ? DDR2 MCH וכו'?

האם העלתה גם אותם?

האם הגדרת זכרונות ל1:1?

ובמידה והמחשב לא נדלק יחד עם תוספת מתחים כמו 1.5 לVCORE ותוספת לשאר המתחים כנראה שבאמת נפלת על מעבד לא משהו

פורסם
  • מחבר

תיכף אני ינסה לתת 1.5 וייכתוב פה את התוצאות... לפני זה תאמר לי לגבי ה MCH בכמה להעלות? 1:1 הגדרתי (זה המכפלה שדיברתי עליה - MULTIPLIER SPD) זה מה שאני יודע...

וכמה לDDR2?

פורסם

אני מבין שעד עכשיו לא נגעת בהם , תנסה קודם להוסיף להם +2+3 ( הכוונה בדרגות בטבלה לא באמת +1V)

ואל תגע במתח של המעבד , ותרשום מה קרה

פורסם

עזוב את המתח של המעבד בצד ! תעלה את כל השאר FSB/PLL/NB ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים