עבור לתוכן

התקנת אינטרנט מהיר, איזה כדאי?

Featured Replies

פורסם

אני בקרוב מאוד אתחבר לאינטרנט המהיר אחרי שעות רבות של שכנועים להורים שלי.

עכשיו אני רוצה לשאול אתכם, האנשים שיש להם נסיון וידע, מה לדעתם כדאי?

כבלים או ADSL?

כשאני אומר כדאי אני מתכוון מבחינת מהירות גלישה והורדה, אמינות המודם/כרטיס רשת ודברים כאלה.

ולאיזה חברה כדאי לי להתחבר? על איזה אתם ממליצים?

החיבור יהיה למהירות 750KBPS.

בבקשה תסבירו קצת על הבחירה שלכם

תודה מראש

ערן

פורסם

ADSL-BARAK

פורסם

adsl 012 rulez :)

פורסם
  • מחבר

אולי תפרט יותר למה?

פורסם

תברר כל מיני מבצעים ואז תבחר את מה שיצא הכי זול.

פורסם

אתה משתמש בתוכנות כמו eMule ?

בכבלים , מהירות השליחה לא תפגע במהירות ההורדה , אולם ב ADSL יש קשר

בין השניים , ולכן אין מצב שבו גם מהירות ההורדה וגם מהירות השליחה יהיו על מקסימום .

פורסם

בקשר להתלבטות בין ADSL לכבלים, קרא את הדעה שלי בת'רד הזה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=31449;start=msg284679#msg284679

בקשר לאיזה ספקית אינטרנט, אם תחפש פה קצת בפורום תראה סיפורים ומעללים על כל ספקית וספקית. אין אחת מושלמת (זה בקשר לשירות, תמיכה והנושא הזה..).

בקשר למהירות וביצועי אינטרנט: הם תלויים ב-1001 גורמים, וגם אם אצל מישהו ספקית מסויימת היא מעולה בנושא הזה, זה לא אומר שאצלך אותה הספקית גם תהייה עם אותם ביצועים.

אז בקיצור: לך על ההצעה הכי זולה, ותקווה שהם לא יעשו לך בעיות כדי שלא תצטרך לדלג בין חברות, כמו שרובנו עושים בגלל התחרות.

עריכה:

בכבלים , מהירות השליחה לא תפגע במהירות ההורדה , אולם ב ADSL יש קשר

בין השניים , ולכן אין מצב שבו גם מהירות ההורדה וגם מהירות השליחה יהיו על מקסימום .

גם בכבלים יש הגבלה על ההעלאה, ולכן הבעייה הזאת קיימת גם ב-ADSL וגם בכבלים.

אמנם ב-ADSL הבעייה הזאת נובעת בין היתר מתשתית לא מתאימה לפס סימטרי (אחרת זה היה DSL ולא ADSL), ובכבלים זו סתם הגבלה שחברות הכבלים שמו ויכולים להוריד. אבל עד שאחת החברות תעשה משהו בשביל להעלות לנו את רוחב הפס העולה, ייקח זמן ואל תצפו שזה יקרה בקרוב.

פורסם
  • מחבר

יש לי נסיון טוב וארוך טווח עם 012 באינטרנט 56K. הם לא עשו הרבה בעיות במשך הזמן שאני איתם

לעומת זאת, זה דבר שאני לא יכול להגיד על אינטרנ זהב למשל...

בכל מקרה, ניראה לי שאני אתחבר ל012 בכבלים.

תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים