עבור לתוכן

מתקשה להחליט, Biostar TA790GX 128M Vs. Gigabyte MA770-UD3 ?

Featured Replies

פורסם

מתקשה להחליט בין הלוחות האלו, המעבד יהיה Phenom II x3 720BE באוברקלוק, ואם אפשר אז לפתוח את הליבה הרביעית

מצד אחד Biostar שבחיים לא שמעתי עליהם עד לא מזמן שהתחלתי לחפש לוחות ל AMD, צ'יפסט 790 של הביו מול 770 של ג'יגהבייט ו SB750 של הביו מול SB700 של ג'יגה (מה שאומר גם שבביוסטאר ניתן לפתוח את הליבה הרביעית ובג'יגה לא)

2 חריצי PCIe לקרוספייר של הביו, ורק אחד בג'יגה.

אוברקלוקר מטורף, מלא מלא שיאים נשברו עם הלוח הזה

הביקורות באינטרנט (בעיקר ב Newegg) על הביו הם קצת משונות, הרבה אומרים שהלוחות פשוט לא אמינים ולא יציבים ומצד שני הרבה גם אומרים שזהו לוח מושלם ל OC ויציב מאוד.

ומצד שני Gigabyte שהיא חברה אמינה ומוכרת, הביקורות על הלוח באינטרנט מעולות

סידרת ה Ultra Durable פשוט מעולה בכל דגם ודגם של ג'יגהבייט

8x USB

2x Firewire

Dual Bios

טאב MB Tweaker בביוס, כל מה שצריך לאוברקלוק בחלון אחד פשוט.

אני לא יודע מה לקנות, אמינות גבוהה ואוברקלוק סביר בלי אפשרות פתיחת ליבה רביעית, או חיית אוברקלוק עם אפשרות ליבה רביעית אבל אמינות שנוייה במחלוקת

עזרה!

פורסם

ניסיתי לקנות biostar בכמה חנויות, וביטלו לי את ההזמנות כי המוצר לא במלאי והיבואן לא מיבא יותר. אני ממליץ לך להוציא את הלוח הזה מהמשוואה.

בדוק את 770T של gigabyte עם SB710, שיתן לך לנסות את מזלך בפתיחת ליבה רביעית, אבל תצטרך להתאים לו זכרונות DDR3.

פורסם

SB700 לא יכול לפתוח ליבות

SB710 ו750 יכולים

והלוח של biostar בוודאות יכול , אני הייתי הולך עליו בגלל צ'יפסט יותר מתקדם ובגלל שזה BE ככה שלוח לא כל כך יגביל אותך (מכפלה פתוחה)

פורסם
  • מחבר

SB700 לא יכול לפתוח ליבות

SB710 ו750 יכולים

והלוח של biostar בוודאות יכול , אני הייתי הולך עליו בגלל צ'יפסט יותר מתקדם ובגלל שזה BE ככה שלוח לא כל כך יגביל אותך (מכפלה פתוחה)

את זה אני יודע, שאלתי על האמינות של ה Biostar

תאמין או לא אבל אני עובד על פנטיום 4 שיושב על לוח של Gigabyte כבר כמעט 7 שנים בלי בעיות, המחשב עובד 24/7.. (נכון בלי אוברקלוק או משהו כזה אבל עדיין.. 7 שנים..)

בגלל זה יש לי תדמית מאוד חזקה על לוחות של Gigabyte ועל האמינות שלהם

נראה לי אני יוותר על האפשרות לליבה רביעית וילך על ה 770 של ג'יגהבייט רק כדי להיות בטוח, אולי ביוסטאר היה פותח לי 4 ליבות אבל לא עשיתי בזה כלום אם הלוח ימות עוד שנה-שנה וחצי

פורסם

האמינות של BIOSTAR אותו דבר כמו שכל החברות האחרות, הלוחות החדשים שלהם גם מאוד טובים ל OC. אבל יש פה אחד שאומר שהם לא זמינים כרגע בארץ :-\

פורסם

יש עוד לוחות של gigabyte.

קח לדוגמא את:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3096

AMD 770 + SB710, ועולה 495 ש"ח, מעט יותר ממה שהיה עולה לך biostar. חפש עליו באינטרנט ותמצא לא מעט שפתחו ליבה אחת או שתיים עם הלוח הזה. רק צריך להתאים לו זכרונות DDR3, במקום DDR2, שזה יכול לעלות קצת יותר היום, אבל בטח פחות כשתרצה להגדיל זכרון בעוד שנה שנתיים.

פורסם

לא שמעתי על בעיות אמינות עם ה-Biostar, חבל שממציאים דברים על פי דברים שנאמרים ברשת. עם כל לוח יכולות להיות בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים