עבור לתוכן

מתעניין לגבי מחשב נייד HDX 18 ב2900 דולר בארה"ב לעריכת וידאו. האם כדאי?

Featured Replies

פורסם

אני מתעניין לגבי רכישת מחשב נייד לעריכת וידאו, התקציב עד 12-13 אלף ש"ח

בניתי לעצמי באתר של HP את המפרט הבא,

דעתכם חשובה לי, האם בסכום הזה אוכל למצוא משהו יותר טוב? חברה יותר טובה?

תודה.

HDX18t series

Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit)

Processor Intel® Core2 Duo Processor T9900 (3.06 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066MHz FSB)

Memory 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) - For 1GB Nvidia GeForce GT 130M

Hard drive 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection

Graphics card 1GB Nvidia GeForce GT 130M - For DDR3 Memory

Display 18.4" diagonal High Definition HP Ultra BrightView Infinity Display (1920x1080p)

Primary optical drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD+/-R/RW Double Layer

Personalization Webcam + Fingerprint Reader with HP Imprint Finish (Fluid)

Networking Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card with Bluetooth

TV & entertainment experience HP Integrated HDTV Hybrid Tuner

Keyboard Full Size Backlit Keyboard

Primary battery Extra 8 Cell Lithium Ion Battery

Accessories Mobile Stereo Earbud Headphones (2 pair)

OS and recovery media System Recovery DVD with Genuine Windows Vista Home Premium (64-bit)

Productivity software 50% OFF! Microsoft® Office Home and Student 2007

Security software Norton Internet Security 2009 - 15 Month Subscription

Mice & keyboards HP Wireless Laser Mini Mouse, black

Carrying cases Targus 18" Deluxe Nylon Case

Secondary Adapters & Batteries HP 90W Smart AC/Auto/Air Combo Adapter

Docking stations HP Universal Notebook Stand (with Keyboard and Mouse)

Mini HP Mini 110-1030NR XP Edition, swirl black

HP 10.2" Mini Sleeve

פורסם

המחשב הוא חזק, ובנוי היטב ממה שאני יודע, אבל זה לא מחשב נייד במלוא מובן המילה. אי-אפשר להסתובב עם מפלצת כזו על בסיס קבוע או חצי-קבוע.

פורסם

2900$ זה תקציב מאד מכובד. אתה יכול למצוא גם מחשבים איכותיים יותר במחירים כאלו שכוללים גם אחריות בארץ. השאלה העיקרית היא האם יש לך צורך במסך בכזה גודל והאם אתה מעוניין להשאר עם רזולוציה כזו. ניתן למצוא גם מחשבי 15.4" עם רזולוציה דומה אבל כמובן שהטקסט יהיה קטן יותר.

פורסם
  • מחבר

לעריכת וידאו יש חשיבות לגודל המסך.

ניסיתי לחפש באתרים שונים בארץ. לא מצאתי מחשב נייד עם מפרט כזה. אודה לך אם תפרט או תיתן קישור היכן ניתן להשיג

(הHDX 18 הנמכר בארץ הוא הרבה פחות טוב ממה שהרכבתי באתר)

פורסם

אין לי מושג היכן ניתן להשיג כזה מחשב בארץ, אם בכלל. זה לא בדיוק דבר שיש לו ביקוש רב ובכל מקרה אני בספק שזה יכנס לך בתקציב בקניה בישראל. בתקציב כלכך גבוה ההבדלים בין מה שתקבל בארץ למה שתקבל בארה"ב יהיו מאד גדולים.

פורסם

הגענו לתחום הניידים האהוב עליי (אולי בגלל שיש לי אחד כזה :D) - התחליפים השולחניים....

הניידים האלה מאוד כבדים בגלל המאווררים, כרטיסי המסך המקצועיים, המעבדים ושאר הירקות שבהחלט לא הופכים אותו ליותר קל לנשיאה.

בתחום מחירים הזה אני הייתי ממליץ לך ללכת על ה Toshiba Qosmio G-50/X305.

אם אתה מחפש רק 18" ומעלה- לך על ה-G-50 או על ה-HDX18. העניין הוא שה-G-50, כמדומני המעבד שלו מעט חזק יותר אך הכ.מסך חלש יותר- ההבדלים בין השניים לא גדולים במיוחד.

אם אתה מוכן להתפשר וללכת על "17 אז לך על ה-X300 או 305 של טושיבה- המעבדים שלהם יותר טובים ממה שאתה מציע פה ומה-G-50, הכ.מסך חזקים יותר וכו' וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים