עבור לתוכן

תקוע קצת ב-Star Wars Jedi Knight Jedi Academy

Featured Replies

פורסם

היי,

ניטרלתי את כל הפצצות בתחנת כח, ועכשיו אני צריך לחזור לספינה שלי, אבל הבעיה שכאשר אני מגיע לדלת שנכנסתי ממנה, היא נעולה ותקועה. אני לא מצליח למצוא שום דרך אחרת להגיע לשם, סרקתי את כל החדר עם ה-Sense ועדיין לא מצאתי כלום... מישהו הצליח לעבור את זה?

פורסם
  • מחבר

אוקי, מצאתי את הבעיה. באג.

הדלת תקועה בגלל באג, השתמשתי בצ'יטים לעבור אותה.

פורסם

המשחק יצא כבר למחשב?

פורסם
  • מחבר

כן...

פורסם

למה ב gamespot

כתוב שהוא יוצא רק בספטמבר?

אתה משחק בגרסה של המחשב או של הפלייסטיישן?

פורסם
  • מחבר

מחשב, ואם תפעיל קצת את הראש תבין איך אני משחק בו כבר עכשיו.

פורסם

למה ב gamespot

כתוב שהוא יוצא רק בספטמבר?

אתה משחק בגרסה של המחשב או של הפלייסטיישן?

בחנויות לא תמצא אותו אבל "בחנויות האינטרנט החינמיות" כן תמצא

פורסם

בחנויות לא תמצא אותו אבל "בחנויות האינטרנט החינמיות" כן תמצא

LOL...

איזו הגדרה ;D

פורסם

THE HUNTER המשחק עובד טוב אצלך לא נתקע מדי פעם? כי אצלי כל כמה זמן הוא נתקע.

פורסם

אני גמרתי את המשחק, בגדול משחק ממש יפה ומושקע, באגים לא היו הרבה ממש קצת ו... צ'יטים לא הייתי צריך בשביל לגמור, לפעמים היה FPS מאוד נמוך אבל בגדול הכל רץ יפה. אני מאוד ממליץ ;)

פורסם

טוב הבעיה בסוף אצלי במחשב.

באמת משחק יפה ומושקע.

פורסם

נתקעתי במשימה כשאני מחפש את החבר שליRASH ויש אישה SITHLORD שאני רודף אחריה כל הזמן אז אני מגיע למקום עם גשר ובשניי הקצוות יש דלתות לייזר שאני לא יכול לעבור מצאתי מתקן שמכבה דלת אחת לזמן קצת אני עובד את הדלת מראים את האישה הזו צוחקת ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי לרדת הכי למטה ועליתי עד לגשר הלפני אחרון למעלה (כי אני לא מצליח לעלות לאחרון )אז מה אני צריך לעשות?

פורסם

אתה מפעיל את המתקן הזה שמכבה את הדלת הכחולה לכמה שניות, קופץ ועושה SPEED(יש לך LVL3 אם אני לא טועה) ואז תצליח לעבור בזמן. אח"כ תקפוץ על איזו דלת פתוחה.

פורסם

עשיתי את זה כבר אני תקוע אחרי הקטע הזה כשמראים קטע שהבחורה צוחקת ואז אני שוב על גשר מה אז אני עושה?

פורסם

תעשו לי טובה...כתבו ספויילר לפני שאתם מגלים עלילה!

עכשיו אני יודע שחוטפים את RASH....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים