עבור לתוכן

איפה יש תצוגה של 2209wa?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מסך איכותי בנוסף למחשב שאני אקנה. השאלה אם ההבדל בין המסך הזה למסכי המיינסטרים כלכך מורגש ובמה? האם ההפרש שווה?

השימושים שלי: משחקים, סרטים וטקסט.

איפה אפשר לראות אותו בתצוגה באזור המרכז?

תודה לעוזרים

פורסם

ממליץ לך, בנוסף לניסיון לראות את המסך בתצוגה, להיכנס גם ליוטיוב ולחפש סרטוני השוואה בין המסך הזה למסכים פשוטים יותר.

זה גם עוזר לקבל פרופורציות.

פורסם
  • מחבר

איפה יש תצוגה?

פורסם

הבנתי שב-notebookclub, קרית מטלון, פתח-תקווה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, יש לי 2 שאלות:

1) האם הזמן תגובה הנמוך של הדל לא יגרום מריחות במשחקים?

2) איך האחריות עם הפיקסלים עובדת? איפה אני מקבל את השירות אם יש תקלה?

פורסם

1) לא.

2) תלוי ממי אתה קונה. או במעבדות היבואן או במעבדות יעל פתרונות (DELL ישראל).

פורסם

אני כנראה קונה ב skypc. וכתוב שם אחריות במעבדות החברה. מה קורה אם נשרף פיקסל? או כל תקלה אחרת? מי מטפל בבעיה? ומכמה פיקסלים שרופים מחליפים מסך?

פורסם

למה לא לקנות כבר דרך TMSFOX? לפחות הם גם נותנים לך שבוע ראשון של החלפה על פיקסל ראשון...

בנוגע לSKYPC תצטרך לשאול אותם בנוגע למדיניות.

המדיניות של דל בעייתית יחסית

מצד אחד היבואן טוען 3 פיקסלים מתים לא משנה מאיזה סוג

מצד שני באתר של דל העולמית האחריות היא מפיקסל בהיר 1 או מ6 מתים...

פורסם

במקרה של SkyPC, האחריות היא במעבדות של אותו יבואן ש-SkyPC קונה ממנו.

פורסם

אז זה מסוכן לקנות משם? אני רוצה לקנות באיזור המרכז

פורסם

כן, בטח מסוכן. לך תדע, המסך יכול להיות מזויף, או שיחתימו אותך על איזה טופס שאומר שאתה לא יכול לממש אחריות על המסך בלי להעביר כל חודש 20% מהמשכורת שלך לחשבון הבנק של החברה.

מאיפה השטויות האלה? מה "מסוכן"? :kopfpatsch:

פורסם

נו באמת. הכוונה היא מה קורה אם יש לי פיקסל שרוף והם מחליפים רק משלוש! אני נדפק עם המסך ואף אחד לא ייתן לי את השירות???

פורסם

נו באמת. הכוונה היא מה קורה אם יש לי פיקסל שרוף והם מחליפים רק משלוש! אני נדפק עם המסך ואף אחד לא ייתן לי את השירות???

אף אחד לא יחליף לך מסך על פיקסל שרוף אחד, כי אף אחד לא חייב. חנות שמחליפה לך על פיקסל שרוף בודד, עושה לך (או לכל לקוח שלה) טובה, ואתה צריך לראות בכך טובה ולא משהו ש"מגיע לך".

דנדן אמר לך (ויש שרשור ארוך שמוקדש לנושא) באילו חנויות מוכנים לעשות לך טובה כזו. אם זה חשוב לך, תקנה באחת מאותן חנויות. או תשאל את Sky האם הם מוכנים גם.

פיקסלים שרופים הם לרוב שטויות גמורות שלא מפריעות לתפקוד המסך, חוץ מלאנשים אובססיביים וכאלה שנגררים אחרי אנשים אובססיביים.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים