עבור לתוכן

מעוניין בחוות דעתכם בנוגע ל Apple - MacBook Pro 2.53GHz

Featured Replies

פורסם

אילו שימושים בדיוק אתה עושה במחשב בתור דיג'י שמחייבים כרטיס מסך מעבר לבסיסי ביותר? מה אתה מריץ?

אני לא מתמצאת בצרכים המדוייקים של עבודה בתור דיג'י אבל קשה לי להאמין שכרטיס המסך הזה לא יספיק לך.

פורסם
  • מחבר

כדיג'יי אתה יכול להשתמש גם בכרטיס מסך On board וזה לא משנה... התוכנות שמשתמשים בהם כדיג'יי דווקא הכי חסכוניות מבחינת ממשק, כלומר הממשק נורא קל מבחינה גרפית.. השאלה בכלליות, הכרטיס מסך טוב? נגיד הוא ירצה (חבר שלי) להריץ ככה משחקים בקטנה ילך לו?

פורסם

נו, אז ממה אתה מודאג?

עריכה: כרטיס המסך יספיק בשביל להריץ את רוב המשחקים הנוכחיים בצורה סבירה. לא יתאים למשחקים כבדים במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אחרי התגובה שלך אני כבר לא מודאג :) אחלה... תודה רבה :)

בכלליות.... אם נוריד מהשולחן את עניין המותג, המערכת הפעלה ו"אווו אפל, זה טוב".. אם אני קונה אותו מפרט של DELL בפחות כסף, ללכת על DELL או שיש משו' בדברי המעריצים של המאק?

פורסם

המפרט זה ממש לא הכל ואין גם מה להמליץ על "דל מול אפל". אם אתה עורך השוואה, תערוך אותה בין דגמים ספציפיים.

לטעמי, המחיר של ה-macbook הזה מאד מאד גבוה בשביל מה שאתה מקבל והוא סובל ממספר בעיות מטרידות. בהחלט לא הייתי בוחרת בו בתקציב כזה אם לא היה לי צורך או רצון ספציפי במערכת ההפעלה של MAC.

פורסם

יש פה מומחים שעונים :D

tgolin עושה פה עבודה טובה מאוד.

אז ככה, אני בזמנו התלבטתי אם ללכת על אפל וכמו שנאמר פה, המחיר גבוה מאוד. צריך לעשות את המשוואה הזאת- כשמחשב עולה פי 2 ממחשב אחר הוא גם צריך לתת פי 2 בביצועים על מנת להצדיק את זה. אפל ומחשביה , לרוב, לא עושים את זה וזה לא מוצדק.

אם היית מתחיל את הדיון בכך שאתה עורך תמונות, וידאו וסאונד- הייתי ממליץ לך לרוץ לכיוון אפל כיוון שלמערכת ההפעלה של אפל ולמחשביה יש באמת את כל ההטבות לכל הפריקים שעורכים דברים כבדים, לדיג'יי, אני חושב שגם מחשב רגיל יספיק לך.

אם בכל מקרה אתה הולך לכיוון אפל , דע לך שכמו שנאמר פה , שוב, הכ.מסך הזה סביר בהחלט, אולי תיתקל בקשיים בכמה משחקים, אך אל תצפה לקבל ביצועים מסחררים במשחקים כבדים בסגנון ARMA.

בהצלחה :D

פורסם

אז ככה, אני בזמנו התלבטתי אם ללכת על אפל וכמו שנאמר פה, המחיר גבוה מאוד. צריך לעשות את המשוואה הזאת- כשמחשב עולה פי 2 ממחשב אחר הוא גם צריך לתת פי 2 בביצועים על מנת להצדיק את זה.

עם המילה המודגשת אני לא מסכים. מחשבים ניידים נשפטים לא רק על-פי ביצועים אלא גם (ואולי בעיקר) על דברים כמו איכות בנייה, עמידות, פיצ'רים כאלה ואחרים.

פורסם

אכן, זה נכון.

הבעיה של ה-Macbook אינה בתחום הביצועים וההבדלים בביצועים זה לא החלק המשמעותי בשיקולים ברמה כזו של מחיר ומפרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים