פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים 1. מה זה Account Id? האם זה הID שאני מתחבר איתו לאתר, או שזה השם המלא שלי שמופיע באתר.2. האם יש איזה שהם מיסים על קבלת כסף, מאתרים שונים?
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר אתר שמביא כסף תמורות לחיצה על פרסומות, אני יודע שהוא לא אמין, אבל הכסף יוצא כל יום, אז אמרתי למה לא לנסות.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים זה לא מכס,זו עמלה...וכדי להוציא כסף מפייפאל לחשבון/כרטיס אשראי זה כרוך בלא מעט עמלה...
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים אם כבר, אז כבר:תקנו אותי אם אני טועה, אני הבנתי שפייפאל זה ככה:יש שני סוגים של פייפאל, אחד שאתה נרשם איתו עם כרטיס אשראי וקונה דברים מחו"ל, נגיד eBay וכאלה, ואחד שפשוט אתה מקבל לתוכו כסף (ואולי גם יכול לקנות ממנו) ואתה יכול להוציא משם את הכסף לחשבון בנק.האם אני צודק? אם לא, אפשר בבקשה לתקן אותי?
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים זה אותו פייפאל אתה יכול למלא את השדה של כרטיס אשראי ואתה יכול לא למלאאם אתה ממלא אתה יכול לקנות חופשי דברים מאייבי וזה יורד אוטומטי מהחשבון (בהנחה שיש כסף בחשבון)אם אתה לא ממלא אתה יכול לקנות דברים רק בסכום שקיבלת דרך הפייפאלברור?
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים 1. מה זה Account Id? האם זה הID שאני מתחבר איתו לאתר, או שזה השם המלא שלי שמופיע באתר.2. האם יש איזה שהם מיסים על קבלת כסף, מאתרים שונים?2. התכוונת למיסים או עמלות ?
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר 2. התכוונת למיסים או עמלות ?מה ההבדל?פשוט תגידו לי אם על כל סכום כסף שאני מקבל, אפילו אם זה פחות מדולר משהו כמו 0.5 דולר, יש מיסים או עמלות? והאם זה חד פעמי לגבי הקבלה של הכסף?זאת אומרת כל פעם שאני מקבל 0.5 דולר (נגיד), ירד לי מזה 0.2 דולר מיסים או עמלות.ובפעם הבאה שיכנס כסף שוב ירד לי? או שברגע שאתה מתחיל לקבל כסף כל יום או כל זמן מסויים זה מוריד כסף? כי זה עלול להיות בעיה.
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים זה אותו פייפאל אתה יכול למלא את השדה של כרטיס אשראי ואתה יכול לא למלאאם אתה ממלא אתה יכול לקנות חופשי דברים מאייבי וזה יורד אוטומטי מהחשבון (בהנחה שיש כסף בחשבון)אם אתה לא ממלא אתה יכול לקנות דברים רק בסכום שקיבלת דרך הפייפאלברור?ברור, תודה D:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.