עבור לתוכן

התלבטות בין מחשבים

Featured Replies

פורסם

מתלבטת בין 3 מחשבים.

חשוב לי גרפיקה טובה ומחשב מהיר ובאיכות טובה שיישאר להרבה זמן.

המחשב השני עולה 7500 , די יקר לי, ואשמח לדעת אם הוא שווה את המחיר.

תודה רבה!! :)

ויש לי גם שאלה: האם צריך לבדוק איזה משהו בנתונים של המחשב ג\כשי לדעת אם ניתן לחבר אותו לאינטרנט או שכל מחשב ניתן?

מחשב נייד Core 2 Duo 1.83GHz Dell

דגם: XPS1530

מחשב הדגל של חברת Dell

כולל שלט רחוק, קורא טבעת אצבעה לבטחון מקסימלי, דק יחסית לגודלו יפה ומשכנע !!!

מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo 1.83GHz T5550

חבילת זיכרון גדולה בנפח 3072MB

דיסק קשיח בנפח 250GB

מערכת הפעלה Win Vista Home Premium

http://www.getit.co.il/Prod/49702/#DelivSelf

או

מחשב נייד "Sony VAIO Intel Core 2 Duo 4G 14.1 + מגוון מתנות

http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?ai=48628

או

מחשב נייד Core 2 Duo T6570 Acer

דגם: TravelMate 5730G

http://www.getit.co.il/Prod/52313/

פורסם

שלום zviya וברוכה הבאה לפורום.

על מנת שניתן יהיה להתייחס לשאלתך עלייך לפרט את השימושים, הצרכים וההעדפות שלך. מידע בנושא ניתן לקבל בסטיקי של חוקי הפורום. כמו כן, הכניסי את התקציב שלך לכותרת בבקשה.

מה זה "גרפיקה טובה"? מה את מתכננת לעשות עם המחשב? כמה הוא ינוייד?

כל מחשב נייד עכשווי מאפשר חיבור אלחוטי לאינטרנט, זה דבר בסיסי וסטנדרטי. אם את מעוניינת בחיבור מסוג מסויים, יש לברר את הנתונים הטכניים.

המחשב השני עולה 7500 , די יקר לי, ואשמח לדעת אם הוא שווה את המחיר.

אני פשוט בשוק מהמחיר הזה. הוא מופרך לחלוטין בהשוואה למה שמקבלים בתמורה.

פורסם

כפי שאמרו פה למעלה את צריכה יותר למקד את רצונותייך.

לרוב המחשבים הניידים שחזקים בתחום הגיימינג - נקראים "תחליף שולחני"- יש להם מסך די גדול, והכ.מסך והמאווררים הם יחסית גדולים על מנת לנייד אותם ממקום למקום.

השאלה הגדולה היא- כמה חשובים לך הביצועים של המחשב, כמה חשוב לך הניידות של המחשב וכו' וכו' ....

פורסם
  • מחבר

תודה לכם...

באמת ירדתי מהמחשב השני..

אז ככה אני הולכת ללמוד מדעי המחשב וגם אולי גרפיקה ואני רוצה מחשב שעובד מהר ושתוכנות גרפיקה ירוצו לי כמו שצריך.

וכמובן מחשב חזק שלא יתקלקל כל הזמן...

בעיקרון אין לי יותר מדי כסף, אבל בתשלומים אני יכולה להגיע לעד 6000-7000 שקל

האם 5400RPM זה מספיק טוב או שכדאי לחפש rpm7200 ?

ואיזה כרטיס מסך נחשב טוב יותר:

כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon™ HD 3470

או

NVIDIA® GeForce® 8400M GS

ואיזה עוד דברים חשוב לשים לב אליהם?

אז איך נראים לכם המחשבים שהצעתי(הראשון והשלישי) ואם יש לכם הצעות לאחרים אשמח לשמוע...

תודה רבה!!! :)

פורסם

על יבש- המחשב השלישי יותר חזק מהמחשב הראשון.

המעבד שלו יותר חזק T6570 לעומת T5550 וגם הכרטיס מסך של ATI אמור להיות יותר טוב מה-8400 הדי מיושן.

אין שום סיבה שהמחשב של דל יעלה יותר למעט עניין הזיכרון, שקצת יותר גדול מהזיכרון שמציעים ב-ACER אך הוא ניתן לשדרוג, ככה שלא תהיה לך בעיה.

לסיכום, אם את מתלבטת בין שני המחשבים הניידים הנ"ל - הייתי הולך על ה-ACER אך הייתי משדרג לו את הזיכרון על מנת שיריץ את Win Vista ואת שאר האפליקציות כמו שצריך.

בהצלחה ! :D:hi:

פורסם

הכניסי את התקציב שלך לכותרת בבקשה.

שוב, מה זה "תוכנות גרפיקה"? עבודה בפוטושופ דורשת דברים שונים מתוכנות רינדור תלת מימדי לדוגמא. האם דרושה לך רזולוציה מסויימת? פרטי בצורה יותר מדוייקת את הצרכים.

בתקציב שלך לא הייתי בוחרת באף אחד מהמחשבים הללו, יש אופציות הרבה יותר טובות. אני לא יכולה להמליץ על שום דבר ספציפי עד שתעני על שאלותי (כולל התייחסות לסוגיית הניוד והגודל). ה-1530 ישן וכבר לא מיוצר. ה-8400m GS לא מומלץ לאף אחד לאור בעיות חימום יתר של הכרטיס שנבעו מפגם ביצור (והופיעו ביתר חומרה בדגמי XPS אגב).

פורסם
  • מחבר

קשה לי לענות לך כי אני אתחיל ללמוד נראה לי רק עוד שנה ...אני חושבת מה נראה לי אני אצטרך לזמן הלימודים אבל אני מעדיפה לקנות את המחשב שיהיה לי גם לשנה הבאה

ומבחינת הכסף, אני מעדיפה מחשבכמה שיותר זול עם ביצועים מהירים וטובים...

אני שנה הבאה בשירות לאומי ככה שאני אקבל משהו כמו 600-700 לחודש ואם אני אקח יקר כל הכסף ילך על זה...

בכל מקרה נראה לי אני אלך על המחשב השלישי...מחיר זול יחסית שנראה לי טוב...

ואם לדעתכם יש שם משהו שחשוב וחסר אני אשמח אם תגידו לי..כי אני לא כ"כ מבינה בכל המפרט הטכני..

הכרטיס מסך שלו נחשב טוב יחסית? ואם אני ארצה לעבוד בפוטושופ, איזה כרטיס מומלץ?

פורסם

אין שום קשר ישיר בין עבודה בפוטושופ לכ.מסך חזק במיוחד.

אני בהחלט חושב שאם הצלחתי להבין מה רצית מהמחשב וכמה היית מוכנה להשקיע, המחשב השלישי הוא בהחלט עומד בתקן.

פורסם

הכניסי את התקציב שלך לכותרת בבקשה.

לאור התעלמות חוזרת מחוקי הפורום ומבקשת המנהלים להכניס את התקציב לכותרת, הדיון ננעל.

כאשר תהיי מוכנה לערוך את הכותרת ולהתחשב בחוקים, שלחי בבקשה הודעה פרטית לי או ל-tgolin.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים