עבור לתוכן

שקר ורמאות בקניית מוצר יד-2 - יש מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

שמע עדיף לדבר ככה מאשר להיות גזען שחושב שכל בן אדם בעל "שם מזרחי " שמעון , מושיקו ( כמו שאמרת ) , איציק ודודו הם מוכרים בשוק

בנוסף אני מעדיף לדבר ככה מאשר לצאת מחולחל כמוך :lol:

שילד בן 16 חילחל אותך באקס בוקס הרוס

ועוד קנית את האקס בוקס ב1200 שקל! כשיש ג'אספר ב1000 שקל זה בכלל שיא הטימטום. אני רואה שזה אתגר רציני בשבילך להכנס לגוגל ולרשום אקס בוקס 360

לסיכום, אתה גזען וטיפש וכתוצאה מהטיפשות שלך דפקו אותך כל כך חזק! ואני מאושר מכך :yelclap:

אתה חתיכת חצוף ! :pissed:

• תגובות 69
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ChrisBrown - שמישהו ייתן כבר לדרעק הזה באן יפה מהפורום. אי אפשר לסבול אותו.

/Arrogant on

יא חתיכת מטומטם התקשרתי לסניף הראשי, לך תתקשר ואל אתה תזיין פה בשכל, עוף מהתראד הזה אם זה כל מה שיש לך להגיד, לרדת עליו

שהוא נדפק ולדבר כאילו שאתה מבין רבע דבר.

/Curse off

סליחה על ההתבטאות, זה השרשור המי יודע כמה שהוא מעצבן ככה.

עריכה: חחחחחחחחחח האפס הזה קיבל באן :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

+רק לפני כמה ימים הוא סיפר שהוא בלונדיני עם עינים ירוקות והוא סולד מהמזרחים הברברים

+הקפיץ תארד מ 2001

+קורא לכולם בתראד מסוים רוסים

.....

פעם הבאה תלמד איך להיות טרול מוצלח אפילו בזה אין לך טיפה שכל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לכל אלה שמשום מה נהנו כי חשבו שנדפקתי - אז כן, אולי אפשר לומר שבמובן מסויים נדפקתי, אבל NO MORE >:D >:D

לכל אלה שקיוו שאני אקבל את מה שמגיע לי: MISSION ACCOMPLISHED :cool2:

חזרתי הביתה לפני כמה שעות. הילד פחד רצח והוא ממש פחד שההורים שלו יגלו. מה שעשינו בסוף:

הוא אמר שהוא לא רוצה שניכנס לבית. מה שבסוף החלטנו זה שנחליף מכשירים, ובעוד יומיים אני אביא לו את הכסף (350 ש"ח). זה כמובן הרעיון הטוב ביותר כי בתאוריה אני בכלל לא במצב שאני יודע בוודאות שהמכשיר עובד. גם השארתי את הדיסק הקשיח אצלי כדי להעביר את השמירות והפרופיל לזכרון של המכשיר שהוא הביא לי.

שוב היה לו ממש חשוב שההורים שלו לא ידעו הוא עד כדי כך שהוא נהייה סוג של פרנואיד והתקשר כל רגע כדי לדעת שלא דיברנו איתם. קיצר הגעתי עמדתי ליד הבניין, בסוף הוא בכלל בא מהרחוב עם תיק גב שבתוכו האקסבוקס והאביזרים. החלפנו ואמרתי שאני אביא לו את הכסף, התיק שלו והדיסק הקשיח ביום שני. בחיי שזה היה נראה כאילו שהוא מכר לי סמים :lol:

בשורה התחתונה קיבלתי מכשיר JASPER 150W PAL שהשתמשו בו 3 שבועות והוא באמת נראה כמו חדש. כמובן יחד עם כל האביזרים השונים והניירת. כמו כן ישנן קבלות עם תאריך רכישה עם תעודת אחריות ל-12 חודשים, וגם עוד משהו טוב זה שהשדות של שם הרוכש וטלפון בתעודה בכלל ריקים ורשום רק מספר סידורי, שם המכשיר ותאריך רכישה. (לא תהיה לי בעייה אם יהיה צורך בשימוש באחריות)

כבר בדקתי את המכשיר והוא עובד מצויין. גם השלט תקין. יצאתי מופסד ב50 ש"ח בסופו של דבר, פלוס כמה נסיעות וטרטורים. למרות שהילד היה במצב שהיה אפשר לנצל אותו ולהוריד אותו העסקה אמרה 350 ש"ח אז זה מה שיהיה.

ושוב אני רוצה לחזור על העיקרון כאן:

הוא מכר לי מכשיר דפוק שהוא בכלל לא המכשיר שהוא טען שהוא מוכר. רק מהנקודה הזאת צריך לבטל את העסקה.

ועל הנקודה הזו נשענתי וכמו שאתם רואים בסופו של דבר אני עם מכשיר חדש דנדש עם אחריות ;D

בדיעבד זה נשמע שכל הסיפור הזה היה אפילו שווה, מ2 סיבות:

1. עד שאני אהפוך לסנילי מאוד אני לא אעשה טעות כזו שוב אם אני קונה מוצר ממישהו שהוא משומש.

2. בהתחלה הייתי מבואס בטירוף כי חשבתי שבאמת אין לי מה לעשות, עכשיו אני למעשה מרגיש טוב יותר מאשר אם סתם הייתי קונה מכשיר בחנות. (למי שלא הבין, כמו שלמשל עוברים דרך משהו מאוד קשה שמדכדך ומדכא אותכם, ואז כשאתם מוצאים פתרון אתם פתאום מרגישים מצויין, יותר טוב מאשר לפני שקיבלתם את מה שהיה לכם. דוגמא פרקטית בקנה מידה קטן היא לדוגמא כשנתקעת חתיכת פופקורן עקשנית בין השיניים :lol:)

פורסם

ומכמו שאמרו הרבה אנשים לפני !

סוף טוב הכולך טוב ועכשיו יאללה לך תאכל איזה טוסט בשיל הכייף !!

ותפסיק להיות לפעם ההבאה כזה פראייר ותבדוק תציוד ב10 עיינים שם ומה אתה קונה ובמיוחד עם זה משומש !

יום טוב ...

פורסם

בדיעבד זה נשמע שכל הסיפור הזה היה אפילו שווה, מ2 סיבות:

1. עד שאני אהפוך לסנילי מאוד אני לא אעשה טעות כזו שוב אם אני קונה מוצר ממישהו שהוא משומש.

2. בהתחלה הייתי מבואס בטירוף כי חשבתי שבאמת אין לי מה לעשות, עכשיו אני למעשה מרגיש טוב יותר מאשר אם סתם הייתי קונה מכשיר בחנות. (למי שלא הבין, כמו שלמשל עוברים דרך משהו מאוד קשה שמדכדך ומדכא אותכם, ואז כשאתם מוצאים פתרון אתם פתאום מרגישים מצויין, יותר טוב מאשר לפני שקיבלתם את מה שהיה לכם. דוגמא פרקטית בקנה מידה קטן היא לדוגמא כשנתקעת חתיכת פופקורן עקשנית בין השיניים :lol:)

באמת יצאת מרווח, שיעור לחיים בדר"כ עולה הרבה יותר.

פורסם

באמת יצאת מרווח, שיעור לחיים בדר"כ עולה הרבה יותר.

:hizuk: :ylsuper:
פורסם

מה שנשאר לך לעשות עכשיו הוא לשכוח שאתה חייב לו עוד 350 שקל ולדפוק לו את ההרדיסק לפני שאתה מחזיר לו

ואז אתה יכול להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמך...

סתם, שמח שהסתדר לך איכשהוא בסוף

פורסם

^^^ אין בזה טעם.

אני חושב שפותח הת'רד יצא גדול מהסיפור הזה, הוא הראה שהוא לא מוכן שידכו עליו, ינצלו אותו, ויעשו ממנו בדיחה.

אחי, עמדת על שלך, לא יצאת סמרטוט מהסיפור, כן יצאת עם מכשיר תקין כמו שצריך, והכי יפה, זה שלא ירדת לאמצעים של אלימות וטרור, ועל זה מגיע לך הכבוד.

פורסם

עם כמה שזה יישמע מכוער,

לא הייתי משלם לו שקל.

ועכשיו שיעבור מה שאתה עברת.

ככה גם הוא ילמד שיעור לחיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים