עבור לתוכן

שקר ורמאות בקניית מוצר יד-2 - יש מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

הכי פשוט היית עושה חוזה...

משהו כמו המוכר מתחייב על X BOX גירסה ככה וככה...

אם יתברר שהגירסה שונה העיסקה מבוטלת.. משהו כזה.

כל אחד שם תעודת זהות ומשרבט חתימה... וזהו ככה לפחות היה לך משהו ביד.

פעם הבא רק תקנה ממישהו שמוכן לעשות איתך חוזה.. ומי שלא מסכים לעשות איתך חוזה בכתב אל תקנה ממנו כי אולי יש לו מה להסתיר.

• תגובות 69
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם חיים בסרט אם להורים שלו יהיה אכפת מזה, רוב הסיכויים שאבא שלו יגיד יופי הבן שלי יודע לעשות כסף ויתרוק לך את הטלפון בפנים...

פורסם

הלכתי לסופר והחתמתי את המוכר על חוזה ממון שהבזוקה שקניתי אכן טריה, הוא הסכים לחתום.. :screwy:

זאת הערה שטותית על כך שלא על כל "שטות" שתקנה אנשים יעשו חוזה. לרוב זה גם נשמע פלצני וסתם דפוק ויוריד מערך הקונה. מילא אם קונים רכב ואז מדובר על משהו אחר..

נ.ב-

פותח הת'רד, היתקשרת כבר למוכר בכלל או שאתה "רדום?

פורסם

כשאתה קונה בחנות יש לך חוזה, יש לך את החוק להגנת הצרכן שמנסח חוזה רכישה כללי, וברוב החנויות יש חוזה רכישה שלהן.

הקבלה עם שם המוצר היא חלק מחוזה הרכישה, החוזה של החנות מצהיר על תנאי הרכישה, החזרה, אחריות ושאר הירקות, והקבלה מצהירה על עצם קיום העסקה ופרטיה...

ברכישה מאדם פרטי אין צורך בחוזה כביכול כי כל בן אדם עם טיפת שכל יבדוק את המוצר לפני הקניה, בדיוק כמו שבקניית רכב לוקחים את הרכב לבדיקה במוסך, בודקים את ספר הרכב, ועושים נסיעת מבחן, גם כאן הוא היה יכול לעשות את כל הדברים האלה לפני שהוא נותן למישהו כסף ביד.

פורסם

סתם שאלה ...מיקרוסופט לא התחיבו לתקן את פגם היצור הזה?

פורסם
  • מחבר

חחחחח מה סיבכתם? אני מנסה להסביר לכם שבפועל הגעתי למצב שבקושי אני מפסיד כסף. גם ככה אם הייתי מקבל את הכסף חזרה הייתי הולך לחנות לקנות אחד שהוא JASPER עם פריצה (כמו זה למשל: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1094)

כך שלמעשה אני מקבל מכשיר שהשתמשו בו בערך לא יותר מ3 שבועות עם קבלה ואחריות, בפחות או יותר אותו מחיר. ההבדל היחידי הוא 50 ש"ח הפרש ומכשיר שהשתמשו בו טיפה. לא יודע למה זה נשמע כל כך רע.

בכל אופן בעניין של הונאה בשוק של יד-2 אני כבר למדתי את הלקח על בשרי. תאמינו לי שאני אזכור את זה ואדע להבא לעשות כל מה שנחוץ גם אם אני אקנה פרינגלס ממישה :lol:

פורסם

חחחחח מה סיבכתם? אני מנסה להסביר לכם שבפועל הגעתי למצב שבקושי אני מפסיד כסף. גם ככה אם הייתי מקבל את הכסף חזרה הייתי הולך לחנות לקנות אחד שהוא JASPER עם פריצה (כמו זה למשל: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1094)

כך שלמעשה אני מקבל מכשיר שהשתמשו בו בערך לא יותר מ3 שבועות עם קבלה ואחריות, בפחות או יותר אותו מחיר. ההבדל היחידי הוא 50 ש"ח הפרש ומכשיר שהשתמשו בו טיפה. לא יודע למה זה נשמע כל כך רע.

בכל אופן בעניין של הונאה בשוק של יד-2 אני כבר למדתי את הלקח על בשרי. תאמינו לי שאני אזכור את זה ואדע להבא לעשות כל מה שנחוץ גם אם אני אקנה פרינגלס ממישה :lol:

אבל הבנתי ממה שאמרת שאתה צריך לתקן את האקסבוקס שקיבלת ממנו. רשמתי על זה הודעה..

פורסם

וואלה? תן לי להביא אותך למציאות בארץ:

איך שהמבצע יצא, כמו ימים אחרי זה הייתי במצב עם כסף ביד [4 ימים בדיוק] והלכתי לשופרסל דיל הקרוב לביתי לבדוק. - אין, נמכר.

התקשרתי לכל הסניפים בסביבה - אין נמכר, וגם לסניפים שנאמר שנקנה בהם בפורומים אחרים - אין נמכר.

אז התקשרתי להנהלה ולספק - מגנטיקס ד"א שממוקמים קרוב אליי ומסתבר שהיה בחור ישראלי שעבר בכל הסניפים ביום - יומיים וקנה במזומן

את כל המכשירים. אותו בחור. אז בקיצור אל תוציא את הבחור מיובש כשאתה אומר דבר כזה בלי לבדוק..

בנוגע לפותח הת'ראד - יש בעיה אחת שלא מסתדרת לי עם העסקה הזאת, ניחה הכסף אבל איך תתקן את האקסבוקס? תיקון ששווה לתחת עולה בחנויות כמה

וכמה מאות שקלים. אלא אם תעשה את זה לבד [וגם כאן אשמח להדריך אותך ;)] בסביבות 90 שקלים אחרי משלוח הביתה וקצת כישרון..

מההההה אתהההההה מזייייייייייייןןןןןןן את המוח?!?!?!?!?!

ישלי חבר שקנה משופרסל אקס בוקס לפני שבוע

ואני קניתי ביום חמישי האחרון גם בשופרסל גרסאת ג'אספר ב1000 שקל .

פורסם

סתם שאלה ...מיקרוסופט לא התחיבו לתקן את פגם היצור הזה?

כן, אבל מאחר ו-XBOX מעולם לא שווק בארץ באופן רשמי האחריות לא בתוקף.

פורסם

למה שלא תצרוב אותו בעצמך ? אתה הולך לשלם 300 שקל על תהליך של חצי שעה ?

פורסם
  • מחבר

תהליך הפריצה הוא דיי מורכב וכמובן שהוא גם פוגע באחריות (פתיחת מכשיר - קורעים איזה סטיקר בדרך). אני מעדיף להימנע מזה. (בכל זאת, יש פה סיכוי שאולי הוא אפסי אבל אני יכול לדפוק את המכשיר. יכול גם למעשה להיות מצב שהמכשיר דפוק מלכתחילה והוא לא נהרס באשמתי ואז אני עוד יותר נדפק כי יאשימו יותר בנזק)

ואמרתי באחד הפוסטים הקודמים - העסקה שהזכרתי בתחילת העמוד: אני מביא לו את המכשיר במצב הנוכחי שלו והוא ישבור את הראש מה הוא עושה עם זה.

פורסם

תהליך הפריצה הוא דיי מורכב וכמובן שהוא גם פוגע באחריות (פתיחת מכשיר - קורעים איזה סטיקר בדרך). אני מעדיף להימנע מזה. (בכל זאת, יש פה סיכוי שאולי הוא אפסי אבל אני יכול לדפוק את המכשיר. יכול גם למעשה להיות מצב שהמכשיר דפוק מלכתחילה והוא לא נהרס באשמתי ואז אני עוד יותר נדפק כי יאשימו יותר בנזק)

ואמרתי באחד הפוסטים הקודמים - העסקה שהזכרתי בתחילת העמוד: אני מביא לו את המכשיר במצב הנוכחי שלו והוא ישבור את הראש מה הוא עושה עם זה.

אז תעשה את זה כבר!!

למי אתה מחכה למשיח?!

:kopfpatsch:

במקום לחפור בפורום ולספר לנו על כל דבר שעשית מהחרבון עד ללכת לישון

לך כבר ותחזיר את הכסף ששייך לך

פורסם
  • מחבר

היי, אני סה"כ מגיב למה שאנשים אמרו כאן כדי שידעו מה נסגר. תתפלא אבל אני חושב שיש אנשים שרוצים לדעת מה בסופו של דבר קורה עם זה ולא כואב לי יותר מדי לכתוב את זה בדקה וחצי. ואתה מוזמן לצאת מהת'רד שלי אם אין לך עניין ואתה מדבר ככה. זה לא השוק של מושיקו פה.

פורסם

היי, אני סה"כ מגיב למה שאנשים אמרו כאן כדי שידעו מה נסגר. תתפלא אבל אני חושב שיש אנשים שרוצים לדעת מה בסופו של דבר קורה עם זה ולא כואב לי יותר מדי לכתוב את זה בדקה וחצי. ואתה מוזמן לצאת מהת'רד שלי אם אין לך עניין ואתה מדבר ככה. זה לא השוק של מושיקו פה.

שמע עדיף לדבר ככה מאשר להיות גזען שחושב שכל בן אדם בעל "שם מזרחי " שמעון , מושיקו ( כמו שאמרת ) , איציק ודודו הם מוכרים בשוק

בנוסף אני מעדיף לדבר ככה מאשר לצאת מחולחל כמוך :lol:

שילד בן 16 חילחל אותך באקס בוקס הרוס

ועוד קנית את האקס בוקס ב1200 שקל! כשיש ג'אספר ב1000 שקל זה בכלל שיא הטימטום. אני רואה שזה אתגר רציני בשבילך להכנס לגוגל ולרשום אקס בוקס 360

לסיכום, אתה גזען וטיפש וכתוצאה מהטיפשות שלך דפקו אותך כל כך חזק! ואני מאושר מכך :yelclap:

פורסם

^^^^

יכול לקרות לכל אחד.

כאן רשמתי את הודעתה ה 1000 שלי ...מזל טוב לי (יש גם יום הולדת ...היום)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים