עבור לתוכן

שאלה | יצרניות המחשבים הניידים...

Featured Replies

פורסם

שלום חברס'

קניתי את הנייד הראשון שלי לפני חצי שנה

נייד HP Pavilion מסידרה DV5

עכשיו ליפני כשבוע קראתי פה בפורום שהשירות לקוחות של HP הוא שירות לא משהו ובפורום אחר שמעתי שברוב המחשבים שלה יש מפרט ישן יחסית ליצרניות האחרות...

אז רציתי לשאול:

1)זה נכון לגבי שירות הלקוחות של HP והמפרטים שלה??

2)איזה יצרנית מחשבים היא הטובה ביותר מבחינת שירות לקוחות, המפרט המוצרים שלה, מחירים וכו' תוכלו לתת לי דירוג מהטוב לגרוע?(הכוונה ל-HP, DEEL, ASUS, ACER, LG, TOSHIBA, LENOVO ועד שאני לא אמרתי חוץ מ-APPLE)

תודה לעונים :P

פורסם

1) לגבי מפרטים - בטח שלא. לגבי שירות לקוחות - אולי. שמעתי מספיק דעות שליליות, ואפילו הכרתי אנשים באופן אישי, אבל לי עצמי לא היו חוויות שליליות, וגם יש שמועות שהיה שיפור ניכר בשנים האחרונות.

2) בארץ - כנראה Lenovo, כי את השירות מקבלים מ-IBM ישראל, והשירות הוא תמיד ברמה שמתאימה למחשבים עסקיים. התיקון הוא לרוב מהיר ומקצועי (גם אם צריך להזמין חלק גדול כמו מסך, זה לוקח עד 5 ימי עסקים, כפי שהם מבטיחים, ובפועל לרוב פחות מכך). החסרון, הוא שלרוב לא מציעים שירות איסוף מהבית עם המחשבים שלהם, צריך להיסחב עם המחשב לגבעת-שמואל/חיפה/ירושלים/באר-שבע, בעוד ליצרנים רבים יש אחריות שכוללת איסוף והחזרה מבית הלקוח.

עם זאת, יש חלקים שאותם ישלחו לך עם שליח בלי שתצטרך להגיע למעבדה (צורב, כונן קשיח, סוללה, מקלדת, למשל).

גם למחשבים שלא באחריות, השירות הוא ברמה גבוהה. הם לא גובים תשלום על בדיקת מחשב, ולא מבצעים שום תיקון בתשלום ללא הצעת מחיר מסודרת. יש מלאי גדול של חלקי חילוף שאתה יכול לקנות ישירות מהם, אם אתה יודע לבצע את התיקון בעצמך (ולחסוך את עלות העבודה, שהיא גבוהה מאוד), גם למחשבים ישנים שכבר מזמן לא בייצור. זה בפירוש לא כך אצל כל היצרנים. נאמר, ניסיתי להזמין מ-HP טאצ'פאד למחשב ישן מסוג Compaq Evo, ונאמר לי שהמעבדה לא מוכרת, והפנו אותי למשווק מסוים שלהם, שגם הוא לא הצליח להזמין את החלק הנ"ל.

כל האמור לעיל הוא מהניסיון האישי שלי עם שירות IBM. ייתכן שאיכות שירות דומה מקבלים מכל מוקד שירות עסקי (כמו DELL ו-HP), אבל לא יצא לי להתנסות איתם, כי אני לא מחזיק מחשבים ניידים של חברות אלה.

פורסם

אישית תמיד קיבלתי מ-HP שירות ברמה מצויינת, כולל התייצבות בביתי ביום הקריאה/ למחרת ויעילות כללית גבוהה. עם זאת, לא יצא לי לעבוד מולם עם מחשב צרכני, רק עם מחשבים עסקיים ולכן בהחלט ייתכן שהחוויות שלי לא תואמות לחוויות של משתמשים אחרים.

פורסם

אישית תמיד קיבלתי מ-HP שירות ברמה מצויינת, כולל התייצבות בביתי ביום הקריאה/ למחרת ויעילות כללית גבוהה. עם זאת, לא יצא לי לעבוד מולם עם מחשב צרכני, רק עם מחשבים עסקיים ולכן בהחלט ייתכן שהחוויות שלי לא תואמות לחוויות של משתמשים אחרים.

לי הייתה התנסות עם שירות הלקוחות שלהם לפני שנתיים עם מחשב נייד (לא עיסקי).

הייתה להם בעיה רצינית מאוד בשירות לקוחות (תיקון מחשב נייד לקח 3 שבועות יותר מהשבועיים שהובטחו).

אחרי פתיחת מס' הודעות בנושא בפורומים של צרכנות , פנתה אליי מנכ"לית שירות לקוחות שלהם וטיפלה בי באופן מעולה (ובזריזות) ועוד פיצתה אותי בעוד שנתיים אחריות על העיכוב בטיפול.

חשוב לציין שגם אני שמעתי שהם השתפרו בסוגייה הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

לי הייתה התנסות עם שירות הלקוחות שלהם לפני שנתיים עם מחשב נייד (לא עיסקי).

הייתה להם בעיה רצינית מאוד בשירות לקוחות (תיקון מחשב נייד לקח 3 שבועות יותר מהשבועיים שהובטחו).

אחרי פתיחת מס' הודעות בנושא בפורומים של צרכנות , פנתה אליי מנכ"לית שירות לקוחות שלהם וטיפלה בי באופן מעולה (ובזריזות) ועוד פיצתה אותי בעוד שנתיים אחריות על העיכוב בטיפול.

חשוב לציין שגם אני שמעתי שהם השתפרו בסוגייה הנ"ל.

מממ מעניין..עוד תגובות?

זה חשוב:)

פורסם

אחי קנה נייד של HP לפני 5+ שנים בתאילנד.

שלוש שנים אחרי תמה לה האחריות ושבועיים אחרי זה מת הHD.

אחרי דין ודברים קצרים, למרות שהקבלות היו תאילנדיות ומופרחות, הסכימו לטפל במחשב תמורת סכום סמלי (200 ש"ח אם אני לא טועה).

פורסם

2) בארץ - כנראה Lenovo, כי את השירות מקבלים מ-IBM ישראל

השירות של לנובו בארץ ניתן על ידי תגה מגם שהם בבעלות אלקטרה.

פורסם

השירות של לנובו בארץ ניתן על ידי תגה מגם שהם בבעלות אלקטרה.

לא. תבדוק את המקור שלך.

פורסם
  • מחבר

אחי קנה נייד של HP לפני 5+ שנים בתאילנד.

שלוש שנים אחרי תמה לה האחריות ושבועיים אחרי זה מת הHD.

אחרי דין ודברים קצרים, למרות שהקבלות היו תאילנדיות ומופרחות, הסכימו לטפל במחשב תמורת סכום סמלי (200 ש"ח אם אני לא טועה).

נשמע דווקא שהשירות בסדר..

יש מישהו שהתנסה עם השירות שלהם בזמן האחרון?

מה לגבי שאר החברות?

פורסם

לגבי IBM/לנובו - הייתי צריך להחליף לוח אם, ולקח להם שלוש שבועות עם הרבה טלפונים. תחנת המסירה בב"ש מנוהלת בצורה מחפירה. העיכוב הזה עלה לי די הרבה כסף, הייתי יכול להזמין לוח אם מאיביי ולהחליף אותו בעצמי והיה עולה לי פחות.

אני חייב לציין שאני בין הבודדים מאוד שנתקל בבעיה מול לנובו/IBM.

פורסם

אינני יכול להגיב לגבי עניין HP . אני דווקא התנסיתי עם שירות הלקוחות שלהם עם מכשירים אחרים כגון מדפסות וכו', ותמיד נתקלתי בשירות אדיב שממש עזר למוגבלים כמוני.

לי יש את ה- Toshiba Qosmio X-300 100 ואני חייב להגיד שאמנם השתמשתי מעט מאוד בשירות הלקוחות של טושיבה, אך כשהשתמשתי הוא היה אדיב, מהימן ומקצועי. גם הטלוויזיה מסדרת REGZA של טושיבה, לא נתקלתי אף פעם בחומה בצורה. מעבר לזה שאני מאוד מרוצה מהמחשב הנייד , אני חושב ששירות הלקוחות שלהם הוא מהמובחרים שיש. אני די סבור שיש עוד חברות שמספקות שירות לקוחות טוב, אך אין לי ניסיון אישי על מנת לעזור לך בכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים