עבור לתוכן

האם יש הבדליי ביצועים במישחקים בין לוחות : G31 ,P31 לבין P43 ?

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי התלבטות לגבי לוחות האם השונים עבור מעבדיי אינטל , יש הבדלים בביצועים בניהם , או שזה רק אפשרות להרכיב על לוחות P43 יותר זיכרון ראם מ4 GHZ , או צפיפות רכיבים על הלוח של G31 ?

רוני

פורסם

לוח מתקדם יותר לא גורם למשחקים לעבוד בצורה חלקה יותר.

ההבדל היחיד בסוגיה הזו הוא שללוחות P43 יש חריץ Pcie 2.0 ואז אם גם הכרטיס תומך בתקן הזה יהייה שיפור ביצועים בלתי מורגש עד קל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה google18 , לי יש כרטיס HD4850 חיבור Pcie 2.0 , אבל אם אתה אומר שיש שיפור בלתי מורגש עד קל , אז זה באמת לא משנה עוד 1FPS יותרץ

רוני

פורסם

זה לא ששיפור הביצועים הוא הוא סתם ככה בלתי מורגש, הוא כזה כשהכרטיס לא מנצל את רוחב הפס הכפול.

במקרה של ה-HD4850, אני בספק אם יהיה הפרש של 1FPS..

פורסם
  • מחבר

היי

אם כך , אז אני מבין שהP43 עדיף לי , אם כתבתה שיהיה יותר מ1 FPS , אז אני מבין שחיבור Pcie 2.0 יתן לי יותר עם כרטיס המסך 4850.

פורסם

להיפך, התכוונתי שלא יהיה אפילו FPS אחד.

פורסם

האם זהו הבדל המרכזי בין הצ'יפסטים ?

מה עוד יש ב- P43 שאין ב P31 ?

האם P43 ייקח אותי רחוק יותר באוברקלוק ?

תודה !

פורסם

ההבדלים הם בעיקר תמיכה ביותר זיכרון, תמיכה בPCI-E 2.0, ודברים דומים...

באוברקלוק שניהם יגיעו לתוצאה די דומה.

פורסם
  • מחבר

היי

אז אם כך, אז חבל על הכסף , לפי דעתי 4 זיגה ראם מספיקים להיום , לוח אם P31 עדיף לי.

רוני

פורסם

אם 4GB מספיקים לך אז גם G31 יספיק לך.

פורסם
  • מחבר

היי

ללוחות G31 יש כרטיס מסך מובנה , אני מעדיף לוחות ללא כרטיסיי מסך מובנים, מניסיון .

רוני

פורסם

נשמח אם תפרט, התעסקתי כבר עם כמה לוחות אם עם כרטיסים מובנים (גם כאלה שהרכיבו עליהם כרטיס מסך נפרד) ולא הייתה שום בעיה (לפחות לא בעיה שנגרמה מהכרטיס המובנה).

פורסם

היי

ללוחות G31 יש כרטיס מסך מובנה , אני מעדיף לוחות ללא כרטיסיי מסך מובנים, מניסיון .

רוני

ללוח יש כרטיס מסך מובנה => משמע => ללוח יש כרטיס מסך מובנה.

אין לכך שום אימפליקציה אחרת.

פורסם

לוחות G31 וP31 בדר''כ גם פחות טובים לOC גם מבחינת פיצ'רים וגם מבחינת הגעה לבאס

למשל בG31 שיושב בHTPC שלי לא קיימת אפשרות להעלות מתח למעבד

פורסם
  • מחבר

נשמח אם תפרט, התעסקתי כבר עם כמה לוחות אם עם כרטיסים מובנים (גם כאלה שהרכיבו עליהם כרטיס מסך נפרד) ולא הייתה שום בעיה (לפחות לא בעיה שנגרמה מהכרטיס המובנה).

היי

זיכרון הכרטיס מסך המובנה נילקח מהזכרון ראם של המחשב, זאת אומרת על חשבון זיכרון ראם. גם יש צורך לפעמים לבטל בביוס את הכרטיס המובנה ברגע ששמים כרטיס מסך אחר. הרבה לא מבינים זאת.

רוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים