עבור לתוכן

לעבור מהמכון כושר לאימונים בבית

Featured Replies

פורסם

היום נגמר לי המנוי למכון כושר והחלטתי לא להמשיך אותו.

האימונים שעשיתי היו בעיקר: חזה, בטן, ידיים, גב, ואירובי.

בטן ואירובי אפשר לעשות בלי בעיה גם בבית.

אבל אני לא בטוח לגבי כל השאר.

לחזה עשיתי 3 תרגילים:

הרמת מוט בשכיבה, בשיפוע קל, ופרפר.

בידיים אני לא ממש מכיר את השמות של השרירים אבל אני יודע שאני אצטרך משקולות בשביל זה.

גב אני בכלל לא יודע איך אני אעשה בבית.

השאלה שלי היא האם יש תרגילים שאפשר לעשות אותם בבית שיעזרו לי להמשיך לפתח את האזורים האלו, ומאיפה הכי זול וכדאי לקנות משקולות יד באזור המרכז.

פורסם

אני עושה בגן שעשועים כבר שנתיים

5 סטיים

ידיים יהלום - חזה 15*3

ידיים צמוד לחזה וכפות ידיים בקו אחורי (איפה שסוף החזה) - חזה וגב ושריר אחורי של היד 10*3

ידיים רחב - שכמות וחזה (מנפח את החזה לצדדים) 15*3

מטח שלם - גב תחתון חזה ויד קידמי, אני עושה מטח מלא ז"א יורד עד הסוף עד למצב של הרפיה ושוב עולה, לא עושה חצאים. 6*3

ומקבילים - רגלים ב 90 מעלות (יורד ועולה) 10*3 - שרירי בטן וידיים - תרגיל מומלץ

60 שניות מנוחה בין כח פעם ובין כל סט

לי זה עובד נהדר מאוד התנפחתי ורואים גם עיצוב שריר יפה, ממליץ לך לנסות.

חצי שעה סוגר אימון שלם ומרגיש שהגוף עייף.

כל חודשיים אני מוסיף לסטים עוד ידיים.

מכון זה יותר כיף מלהתאמן לבד אבל האמת שזה מש לא נחוץ

ותתרחק ממשקולות, זה פוגע בגוף. ומיותר.

פורסם

היי ,תעשה חיפוש קטן ,ויש המון מדריכים לתרגילי כושר בבית ,ראיתי כמה כאלו בעצמי ,אולי אני ימצא ואני אפרסם פה .

בקשר לידיים :אתה יכול לקנות סט משקולות נחמד ,עדיף כזה שאפשר להבריג עילו משקולות .

בקשר לחזה ,והאמת גם בקשר לידיים ,אין כמו שכיבות סמיכה ,עובדות כמו נס .

כמה סטים של שכיבות סמיכה ,כפיפות בטן ועליות מתח ,ואת עושה עבודה טבעית ולרוב טובה יותר מבחדר כושר (עם כי התוצאות יבוא לאט יותר ).

פורסם

למה?

פורסם

תמשיך להגיד לעצמך את זה,אבל בבקשה תשמור את ה"פנינים" האלה שלך לעצמך.

פורסם

תמיד כל השחיפים טוענים שמשקולות זה לא בריא .. חחחח

פורסם

עכשיו כל אלו שמרימים משקולות כל החיים ולא רוצים להודות שזה עשה להם נזק יקפצו ויגידו הפוך ממני.

משקולות הורסות את הצירים בין העצמות ומעודדות דלקות בגידים בגיל זקן.

תשחבו מה שנראה לכם יש מחקרים סביב העניינים האלה בעשר שנים האחרונות.

בדרך הכי בריאה לאמן את הגוף זה באמצעות תרגילי ידיים שונים שמשתמשים בכובד של הגוף עצמו

מי שלא מבין בזה שלא ידבר סתם.

BitchSlap

את הפנינים שלי אני אחלוק עם כולם כדי שידעו את ההשלכות של מה שהם עושים לגוף שלהם

אני מניח שאתה מרים הרבה זמן משקולות וקשה לך לקבל שהזקת לעצמך. אל תגרום לאחרים גם להזיק לעצמם בטוח הארוך זה לא אחראי ואגואיסטי.

פורסם

אם אתה עושה בשכל ועם חימום נכון (ואתה לא חולה בשום דלקות מפרקים)

אז הנזק שהמשקולות עושות מתאחה ע"י הגוף כבר באותו היום. תראה לי בן אדם שניהיה נכה בגלל שהוא התאמן נכון עם משקולות..... אני יכול להראות לך בן אדם שניראה כאילו הוא בן 30 כשלמעשה הוא בן 70 וכל החיים שלו הוא מרים משקולות. שום בעיות מפרקים, שום בעיות גב, שום חולשה בעצמות. דברים שקורים לכל בני גילו.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 20:05:15

בדרך הכי בריאה לאמן את הגוף זה באמצעות תרגילי ידיים שונים שמשתמשים בכובד של הגוף עצמו

אם אתה באמת מתכוון לזה אז אני רואה שרמת ההבנה שלך היא לא מי יודע מה...

פורסם
  • מחבר

הויכוח הזה מיותר, אני לא שואל לגבי כמה בריא להשתמש במשקולות, אני במכון כבר שנה ואני מודע לכל המחקרים האלו, וזה לא רלוונטי.

מה ששאלתי זה איזה תרגילים יכולים להחליף את אלו שעשיתי במכון ואיפה הכי זול לקנות משקולות.

פורסם

סליחה ניסחפתי.

בואו נפסיק את הדיסקוסייה חסרת התכלית הזאת. לכל אחד יש גוף משלו ולכל אחד מתאימה דרך אימון מיוחדת באם זהו אימון עם משקולות או אימון עם משקל הגוף.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 20:08:31

הויכוח הזה מיותר, אני לא שואל לגבי כמה בריא להשתמש במשקולות, אני במכון כבר שנה ואני מודע לכל המחקרים האלו, וזה לא רלוונטי.

מה ששאלתי זה איזה תרגילים יכולים להחליף את אלו שעשיתי במכון ואיפה הכי זול לקנות משקולות.

סט משקולות של 40 קילו יעלה לך משהו כמו 400 ש"ח במקרה הטוב....

ו40 קילו לחזה מפותח זה כלום, אתה רק תייבש אותו.

שוב מציע לך לשקול להמשיך את המנוי.

אם אתה עדיין לא רוצה אז נסה למצוא משקולות יד שנייה, ועדיף לקנות שני מוטות הברגה קצרים ליד עם דיסקים, יותר נוח מהמשקולות הקבועות.

פורסם

אם אתה עושה בשכל ועם חימום נכון (ואתה לא חולה בשום דלקות מפרקים)

אז הנזק שהמשקולות עושות מתאחה ע"י הגוף כבר באותו היום. תראה לי בן אדם שניהיה נכה בגלל שהוא התאמן נכון עם משקולות..... אני יכול להראות לך בן אדם שניראה כאילו הוא בן 30 כשלמעשה הוא בן 70 וכל החיים שלו הוא מרים משקולות. שום בעיות מפרקים, שום בעיות גב, שום חולשה בעצמות. דברים שקורים לכל בני גילו.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 20:05:15

אם אתה באמת מתכוון לזה אז אני רואה שרמת ההבנה שלך היא לא מי יודע מה...

שמתי לב שבכל דיון שראיתי שהשתתפת בו, לפחות באלו שיש בהם חילוקי דעות

מי שלא מסכים איתך אתה מצוטט משפט שלו ואז זורק את אותו דבר" כנראה שרמת הידע שלך לא מי יודע מה"

אז הרשה לי אדון מאקסי, אני בוגר וינגייט. עשיתי קורס מדריכי כושר שם בצבא והשלמה לקורס האזרחי לאחר הצבא.

לפני שהתחלתי להתאמן על הגוף הייתי חמש שנים בקרב מגה מגיל 8, שם למדתי הכול על מטיחות ואימון נכון של הגוף.

אתה לוקח צמד מילים ולפיו קובע על רמת הידע של האדם. מה אתה יודע על הבנתי או נסיוני בתחום ? זו בדיחה שאתה מתבטא ככה.

גם בחיים האמיתיים אתה מזלזל בכזו קלות דעת באנשים ?

אני רוב הסיכויים מבין בזה הרבה יותר ממך.

יום טוב.

פורסם

על כל מחקר שאומר שזה פוגע במפרקים יש עשר שאומרים ההפך,ולהפך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים