עבור לתוכן

צו ראשון וכל הבולשיט

Featured Replies

פורסם

שלום שלחו לי לפניי כשבוע צו ראשון .

עלו לי מספר שאלות :

1:העם חובה תעודת זהות ליום בו הולכים ללשכה ,כי משום מה אני עוד לא עשיתי תעודת זהות (שילוב של עצלנות וחסור צורך ) .

2:בשאלון הרפואי רשום לי תאריך היתיצבות מוזר 20/10+9 ,מה זה אומר ? מתיי אני הולך .

3:בשאלון הרפואי יש 4 חלקים ,אחד שאתה עושה ,אחד שהרופא עושה ,אחד שרק ילדים שלא אמורים עדיין להיתגייס עושים (בקשת דחיית התיצבות ),ויש עוד חלק על ראייה ,אבל לא רשום שם מי צריך לעשות אותו ,אין לי משקפיים ולא קוצר ראייה ,אבל אני לא יודע איך למלא את הפרטים בחלק הזה ,ואני לא יודע עם אני בכלל צריך .

4: זה נורמאלי לקבל פעמיים את אותם טפסים (קבלתי את כל החבילה פעמיים ,ולא רק פעם אחת כמו כל מי שאני מכיר ) .

• תגובות 34
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אשתדל לענות על הכל:

1. האם* חובה תעודת זהות? כן (או כל תעודה מזהה אחרת: דרכון, כרטיס תושב או רישיון נהיגה).

2. ככה הם רושמים את התאריכים. את הסיבה לכך אני לא יודע. בכל מקרה, זה 20/10/2009.

3. החלק של הראיה בשאלון רופא עניים אמור לעשות. נראה לי שגם אנשים בפלי לקויות ראיה צריכים לעשות את זה.

4. לא נראה לי (אתה מדבר על השאלון הרפואי, כן?). לפעמים שולחים פעמיים את השוברים לנסיעות אוטובוס, אבל על שאלון לא שמעתי ששולחים פעמיים. שניהם לאותו תאריך?

בכל מקרה, אם יש עוד שאלות - בכיף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה .

בקשר לשאלון ששלחו לי פעמיים ,כן זה השאלון הרפואי ו המכתב עצמו שאומר שאני מוזמן להתיצב בלשכת הגיוס ,הכרטיסי אוטובוס מודבקים לי יחד עם השאלון הרפואי .

סתם שאלה ,מה אני צריך להביא לשם ,חוץ מהדברים הברורים (עצמי+תעודת זהות+מה עוד ? )?

איך אני מתכונן למבחנים הפסיכוטכניים ?הבנתי שהם דיי קשים ,כאילו דורשים משהוא מעבר ,ראיתי כמה ילדים עושים משהוא דומה ,ודווקא ילדים בעלי ,איך לומר "ציונים נמוכים" הצטיינו במבחנים האלו ,בעוד ילדים טיפה יותר "חכמים" מצאו אותם מאוד קשים .

פורסם

תעשה בדיקת שתן לפני... אל תעשה שם.

פורסם

לא נעים לחכות רבע שעה+++ עם כוס שתן ביד.

ואין טעם לנסות להתכונן למבחן הפסיכוטכני.

פורסם

לא נעים לחכות רבע שעה+++ עם כוס שתן ביד.

ואין טעם לנסות להתכונן למבחן הפסיכוטכני.

לקחת לי את המילים מהפה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי בקשר לשתן .

בכשר למבחנים הפסיכוטכניים ,למה לא להתכונן ? אני יודע שאי אפשר להתכונן ,הכוונה להיות מוכן לסוג השאלות שיהיו שם .

פורסם

מה זאת אומרת אם לא להתכונן?

לדעת מה לעשות? יש שם הוראות.

אם אתה ממש רוצה חפש בגוגל, יש מקומות עם סימולציות.

פורסם

פשוט מגעיל להשתין שם ולוקח זמן עד שהם בודקים אותה, תחסוך לעצמך זמן תאמין אתה תשרוף את כל היום שם ואם אתה יכול לקצר קצת תעשה את זה.

למבחנים רצויי לתרגל חשבון פשוט על דף, כי זה מוקצב בזמן. ז"א תעשה כמה תרגים של חילוק, כפל, חיסור וחיבור ארוך על דף בלי מחשבון. תחפש גם בגוגל מבחנים פסיכוטכניים לצו ראשון, יש שם כמה מילים גבוהות בעברית שכנראה לא שמעת בחיים אז תזכור אותם בע"פ וזה בדיוק מה שישאלו אותך שם.

מה להביא? פלאפון/נגן להעביר את השעות הארוכות שתשב שם בחוסר מעש, בקבוק שתיה וכמה חטיפיי אנרג'י. (בדרך כלל אתה מקבל שם כריך ובקבוק שתיה אבל לפעמים נגמר להם ואז אתה נדפק בלי אוכל.)

פורסם

דרך אגב, רציתי לשאול, יצליחו למנוע ממני להכניס למבחן הפסיכוטכני שעון עם מחשבון?

פשוט אני מחורבן לחלוטין בחשבון פשוט.

פורסם

מקסימום תעשה שליפים של לוח הכפל

פורסם

לאאא, אני לא אוהב דברים בסגנון הזה.

פורסם

cheat could be a useful pice of shit :xyxthumbs:

פורסם

בצו ראשון שלי, החיילת שהייתה שם ביקשה ממני להוציא את הסוללה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים