פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים הייתי שם לפני שבועים בערך, לא זוכר מה שם החוף אבל היה בוץ חלק ומגעיל על הקרקעית ומלא סלעים.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אתה באמת לא יודע מה המצב של הכינרת?בלי לבקר שם,רק מלשמוע בתקשורת כל הזמן אתה יכול להבין שהמצב שלה נורא,אין מים,ולא שווה בכלל להיכנס כי אם תיכנס פשוט מה שיקרה זה שתרגיש את הקרקע כל הזמן מרוב חוסר במים...
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים הכינרת גמורה.גמרנו לה את הצורה.החופים שם הם היום איפה שהיו המים, זה אומר שהכל בוץ ומגעיל.בקיצור צריך להתפלל שיתחילו להתפיל מים, ויזירימו לשם גם.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים הכינרת במצב לא טוב, אבל כבר היינו במצב יותר גרוע. מצב הילדים הוא כמו בכל חופש-גדול: מלא בחופים המוכרזים, פחות מלא בחופים הפתוחים... ה"בוץ החלקלק" שמישהו התלונן עליו למעלה הוא פשוט שיכבה של חימר בד"כ שנמצאת מתחת לחול. אלא אם אתה בדרום הכנרת ואז זה משקעים של ביוב (והמבין יבין)...
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אני במקור מקיבוץ ליד הכנרת אז אני יודע על מה אני מדבר. בתחילת העשור מצבה של הכינרת היה הרבה יותר גרוע, אותו "אי" בכנרת כבר התחבר לחוף, למזלנו זה עוד לא קרה בסיבוב הזה... שנה בדיוק אני לא זוכר, תרגיש חופשי לשאול אל מר גוגל...
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים הייתי שבוע שעבר, החוף בחוף גיא מאוד מושקע, הוא נקי ביותר והם מילאו את החוף באבנים כאלה קטנים ואין אבנים וסלעים גדולים.הייתי בחוף חלוקים גם, הוא סביר השירותים שם על הפנים אבל בסך הכל הוא בסדר גמור.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים שמעתי שמוצאים כל מיני עתיקות שהמים חשפו אני יודע כמו עוגנים ועגלות וכל מיניי
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר הייתי בדוגית לפני כמה זמןהיה אחלהמשמח לשמוע. זה החוף שאנחנו בד"כ הולכים אליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.