עבור לתוכן

עזרה בבחירת מזגן!

Featured Replies

פורסם

שלום, הקיץ הגיע ומשפחתי החליטה לקנות 4 מזגנים קטנים לחדרים..

3 אנשי מקצוע המליצו אך ורק על אלקטרה, אבל אני עשיתי בדיקות משלי והבנתי שיש עוד אופציות בשוק ואולי אף יותר טובות..

מזגן מיטצובישי-לא נפוץ ויקר מאוד אבל הבנתי שזה המזגן הכי טוב שקיים היום.

אלקטרה-המזגן הכי נמכר בישראל בהפרש גדול על כל השאר ומומלץ על ידי כולם+שירות שטוענים שהוא טוב..

LG-מזגן שככל הנראה המזגן האידאלי אבל הבנתי שהשירות של החברה בארץ+חלפים הם גרועים ביותר והמליצו לנו לא להתקרב אליהם..

מצד שני זה מזגן מאוד מתקדם, בעל עיצוב מדהים(גם חשוב) חוסך חשמל ויש לו מנגנון נגד שריפות,הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה..

הוריי החליטו ללכת ככל הנראה על האלקטרה בגלל ההמלצות הגורפות ,אבל אני לא סגור על החברה הזאת..הבנתי שהם העבירו את הייצור לסין והמזגנים שיוצאים משם הם באיכות ירודה מבעבר והמפעל לא תחת פיקוחם...וגם מדאיג אותי העניין שאין מנגון נגד שריפה כמו בLG ומסנן לקרדית .

אז אני כבר יצאתי מאוד מבולבל ואני לא יודע מה כדאי כבר לקנות..אני אישית מאוד נעול על הLG ART COOL אבל משפחתי לא רוצים להתקרב בגלל השירות..

מה אתם ממליצים לרכוש?

פורסם

חצי עולם ואחותו אלרגיים לכרדית אבק הבית, שזה לא ידאיג אותך... אם שרדת עד היום סימן שהגוף שלך לא הולך להיכנס להלם ממנה...

פורסם
  • מחבר

חצי עולם ואחותו אלרגיים לכרדית אבק הבית, שזה לא ידאיג אותך... אם שרדת עד היום סימן שהגוף שלך לא הולך להיכנס להלם ממנה...

אבל הבנתי שהמזגן מפזר עוד יותר את הקרדית..

פורסם

סתם שתיהיה בעניינים, אם אתה מצליח לישון במיטה שלך אתה בסדר, מיטות זה בית הגידול העיקרי שלהן בגלל שהן ניזונות מתאים מתים שנושרים מייצורים חיים (עור מת, שיער וכו) והן אוהבות סביבה חמה ולחה, מזגן בשבילן בדיוק מה מה שחדר קירור תעשיתי בשבילך - סבבה והכל אבל לא היית עובר לגור שם.

מנסים למכור לך גימיק לא שימושי בעליל ואתה מאמין להם

פורסם
  • מחבר

סתם שתיהיה בעניינים, אם אתה מצליח לישון במיטה שלך אתה בסדר, מיטות זה בית הגידול העיקרי שלהן בגלל שהן ניזונות מתאים מתים שנושרים מייצורים חיים (עור מת, שיער וכו) והן אוהבות סביבה חמה ולחה, מזגן בשבילן בדיוק מה מה שחדר קירור תעשיתי בשבילך - סבבה והכל אבל לא היית עובר לגור שם.

מנסים למכור לך גימיק לא שימושי בעליל ואתה מאמין להם

האמת שאנשי המקצוע אמרו שזה גימיק אבל לא האמנתי להם כי יש להם אינטרס...

וכשאני חושב על זה אני כמעט כל יום קם עם שיעול טורדני והתעטשויות בלי סוף..יש מצב שזה בכלל מהמיטה והחדר? ???

איך אני אמור לנקות מזרון של קינג קויל?

פורסם

יכול להיות המון סיבות, זאת רק אחת מהן

תחליף מצעים לפחות אחת לשבוע, תוציא את המיטה/מזרון החוצה פעם בשנה לפחות ותחבוט באמאמא שלה (או תשתמש בשואב אבק חובט - פחות יעיל אבל יותר קל), תשטוף לפחות אחת לשבוע את החדר ותתטא לפחות אחת ליומים, לפני שאתה שוטף תנגב טוב אבק בכל המדפים ובמיוחד במדפי ספרים (עוד מאורה חביבה על הקרדית).

אם השיעול והעיטוש שלך הם בגלל הקרדית אתה תרגיש שיפור עצום כבר כשתחבוט במיטה בחוץ ותאורר אותה, אחרי שבוע- שבועיים של ניקיון אינטנסיבי, רוב הסיכויים שהוא יפסיק.

- כל זה לא תקף בעליל אם אתה גר ליד מחצבה/מפעל מלט וכו'

פורסם
  • מחבר

יכול להיות המון סיבות, זאת רק אחת מהן

תחליף מצעים לפחות אחת לשבוע, תוציא את המיטה/מזרון החוצה פעם בשנה לפחות ותחבוט באמאמא שלה (או תשתמש בשואב אבק חובט - פחות יעיל אבל יותר קל), תשטוף לפחות אחת לשבוע את החדר ותתטא לפחות אחת ליומים, לפני שאתה שוטף תנגב טוב אבק בכל המדפים ובמיוחד במדפי ספרים (עוד מאורה חביבה על הקרדית).

אם השיעול והעיטוש שלך הם בגלל הקרדית אתה תרגיש שיפור עצום כבר כשתחבוט במיטה בחוץ ותאורר אותה, אחרי שבוע- שבועיים של ניקיון אינטנסיבי, רוב הסיכויים שהוא יפסיק.

- כל זה לא תקף בעליל אם אתה גר ליד מחצבה/מפעל מלט וכו'

אז זהו שאני עצלן אני מנקה את החדר אחת לשנה..

והמזרון שלי הוא בעייתי זה מזרון כבד בטירוף וגדול של קינג קויל אני לא יכול סתם להוציא אותו להנאתי זה פרויקט..וגם אני לא חושב שכדאי לנקות אותו בשיטות האלו כי נראה לי שהבד יכול לההרס.. אני חושב שיש חברות שמנקות מזרונים..

פורסם

הם גובים ממך כסף כדי שהם יחבטו בו ואתה לא תראה...

אם אתה אלרגי, אין לך את הלוקסוס של להיות עצלן. או שאתה מנקה או שאתה משתעל ומתעטש.

תרים את עצמך, פעם בשבוע שעתיים לנקות זה לא סרט, כנ"ל המזרון, קנה בשוק מחבט לשטיחים מזרונים ב 10 שקלים ופעם בשנה תקדיש שעה לבריאות שלך.

פורסם
  • מחבר

הם גובים ממך כסף כדי שהם יחבטו בו ואתה לא תראה...

אם אתה אלרגי, אין לך את הלוקסוס של להיות עצלן. או שאתה מנקה או שאתה משתעל ומתעטש.

תרים את עצמך, פעם בשבוע שעתיים לנקות זה לא סרט, כנ"ל המזרון, קנה בשוק מחבט לשטיחים מזרונים ב 10 שקלים ופעם בשנה תקדיש שעה לבריאות שלך.

לא חלק מהשיטות שבהם הם מנקים לפי מה שמצאתי בחיפוש קל הן בקיטור וניקוי יבש בלחץ אויר או שואב אבק מיוחד + חומרים וכו' ..

אבל בלי קשר למזרון אתה צודק בהחלט אני חייב להקפיד הרבה יותר על ניקיון בחדר ..

תודה על העזרה =)

פורסם

מנסיון, עדיף אלקטרה על LG.

פורסם
הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה..

לי יש מזגן של אלקטרה בחדר והוא עובד בסדר גמור, אבל יש לו בעייה שיש להרבה מזגנים (גם במזגן בסלון יש לנו את אותה בעייה והוא של טורנדו), הוא מתלכלך, צובר לחות, מפתח עובש, מזהם את האוויר, גורם לי להרגיש חולה, והכי גרוע זה שלנקות לבד זה כל כך מסובך ומתיש כי המזגן בנוי בצורה שלא ניתן להגיע ללכלוך.

פעם אחת הזמנתי איש מקצוע שינקה לי, לקח לי 200 שח, עשה עבודה חאפרית, תוך כמה שבועות העובד חזר כאילו הבנאדם לא עשה כלום.

עמדו בפני שני אוצפיות, או להזמין את השירות מאלקטרה עצמם ואז זה ביקור 250 שח (לא כולל הניקוי שאין לי מושג כמה עוד מוסיפים על זה), או לנקות בעצמי (If u want something done right u gotta do it yourself)

החלטתי לנקות בעצמי, את החומרים היה לי בבית, אבל לקחת לי בערך 4 שעות וזה היה מתיש.

שורה תחתונה, אם המזגן של LG (או כל חברה אחרת) באמת מנקה את עצמו (תבדוק מה הוא בדיוק עושה ואיך, שזה לא איזה בלוף) הוא יחסוך לך המון כסף בהמשך ויהיה טוב לבריאות שלך, לגבי השירות שלהם, אני לא חושב שתצטרך אותו ממש, מזגנים הם מכשיר פשוט יחסית שלא מתקלקל הרבה, בדרך כלל זה מקסימום מילוי גז.

פורסם

לא חלק מהשיטות שבהם הם מנקים לפי מה שמצאתי בחיפוש קל הן בקיטור וניקוי יבש בלחץ אויר או שואב אבק מיוחד + חומרים וכו' ..

אבל בלי קשר למזרון אתה צודק בהחלט אני חייב להקפיד הרבה יותר על ניקיון בחדר ..

תודה על העזרה =)

אם יש במזרון שלך ויסקו או לטקס אל תתן לשום קיטור לגעת בו, זה יהרוס אותו. השואב אבק המיוחד שהם מדברים עליו הוא שואב אבק חובט ושים לב על הלייבל של המזרון יהיה רשום לך (אני כמעט סגור על זה ב100 אחוז) לא לנקות עם חומרים כימיים

לי יש מזגן של אלקטרה בחדר והוא עובד בסדר גמור, אבל יש לו בעייה שיש להרבה מזגנים (גם במזגן בסלון יש לנו את אותה בעייה והוא של טורנדו), הוא מתלכלך, צובר לחות, מפתח עובש, מזהם את האוויר, גורם לי להרגיש חולה, והכי גרוע זה שלנקות לבד זה כל כך מסובך ומתיש כי המזגן בנוי בצורה שלא ניתן להגיע ללכלוך.

פעם אחת הזמנתי איש מקצוע שינקה לי, לקח לי 200 שח, עשה עבודה חאפרית, תוך כמה שבועות העובד חזר כאילו הבנאדם לא עשה כלום.

עמדו בפני שני אוצפיות, או להזמין את השירות מאלקטרה עצמם ואז זה ביקור 250 שח (לא כולל הניקוי שאין לי מושג כמה עוד מוסיפים על זה), או לנקות בעצמי (If u want something done right u gotta do it yourself)

החלטתי לנקות בעצמי, את החומרים היה לי בבית, אבל לקחת לי בערך 4 שעות וזה היה מתיש.

שורה תחתונה, אם המזגן של LG (או כל חברה אחרת) באמת מנקה את עצמו (תבדוק מה הוא בדיוק עושה ואיך, שזה לא איזה בלוף) הוא יחסוך לך המון כסף בהמשך ויהיה טוב לבריאות שלך, לגבי השירות שלהם, אני לא חושב שתצטרך אותו ממש, מזגנים הם מכשיר פשוט יחסית שלא מתקלקל הרבה, בדרך כלל זה מקסימום מילוי גז.

מזגן לא יכול לצבור לחות, הוא פועל על עקרון שמייבש את האוויר...

אולי אני לא הבנתי אותך אכשהו אבל אני מנקה 2 מזגנים קטנים ואחד גדול בשעה וחצי...

פורסם

:screwy: הצינור של המים שיוצא מהמזגן שלך ומתפתף מים החוצה הוא צינור ניקוז לחות.

אבל לא 100% מהלחות מגיעה אליו ולכן מצטברת על היחידה הפנימית של המזגן.

הלוח מגיעה מהסביבה בדיוק כמו שהיא מצטברת על בקבוק קר, תאורטית אתה צודק, אבל במקומות עם הרבה לחות המזגן לא מצליח לייבש הכל.

ואתה לא מנקה "2 מזגנים קטנים ואחד גדול בשעה וחצי..." גם בעל מקצוע לא עושה את זה, לפחות לא מה שאני מדבר עליו, הצטברות עובש.

ניקוי יסודי דורש פירוק של מספר חלקים, לאחר מכן צריך לתת לחומרים הפעילים לפעול, במקרה שלי הייתי צריך פעמיים להתיז חומץ וחומרים נגד עובש. ולאחר מכן לנקות טוב טוב עם מים כי אלו חומרים רעילים מאוד! ואתה לא רוצה לנשום אפילו קמצוץ של אדים מהם, אתה צריך להשתמש בכפפות, אסור שזה יגע לך בעור קיצר אני לא מדבר על ניקוי של להתיז מים.

פורסם

הנקודה פה היא מניעה!

אם אתה מנקה את המזגנים באופן סדיר לפני שכל זה קורה, הכל הרבה יותר פשוט

פורסם

wtf הבחור מנקה פעם בשנה את החדר שלו?

זה לא עצלנות, זה טימטום ביחד עם טיפשות ושלל תכונות רעות ביותר

תתחיל לנקות 1 לשבוע ומהר

א. זה לא הגייני וזה דוחה.

ב. זה לא בריאותי - אתה חש את זה על עצמך

ג. זה הרגל מאודדדד מאודדד רע לחיים.

ד. הרבה יותר נוח ונעים לחיות בסביבה נקייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים