עבור לתוכן

המלצה לנייד 12.1 עדיף 13.1

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתעניין ברכישת נייד יד 2 ויש לי כמה שאלות.

1. מה ההבדל בין X61S ל X61 ?

2. איזה דגמים של ניידים בגדלי מסך האלה שיצאו לפני שנה שנה וחצי הוכיחו את עצמם כאמינים ?

3. על איזה מהדגמים היה ניתן לקבל אחריות של 3 שנים ? (הבנתי שעל DELL וX61 נתנו ?)

4.איך ה 2510p ביחס לDELL 1310 וה X61 ?

תודה רבה מראש לכל העונים.

פורסם

1. ה-X61S לעומת ה-X61 קצת יותר קל ודק, משתמש במעבדים איטיים יותר שעובדים במתח נמוך (כדי להקטין את ההתחממות ולהאריך את זמן הסוללה).

2. מחשבי עסקיים (סדרות Thinkpad, Latitude, עסקיים של HP שקודם נקראו Compaq ועכשיו Elitebook) לרוב נוטים להיות אמינים.

3. רוב ב-X61 ומחשבי DELL שנרכשו בארץ אכן הגיעו עם 3 שנות אחריות, מה שאומר שעכשיו עוד תיוותר להם אחריות של שנה-שנתיים (אולי אף יותר אם המחשב נרכש ממש לאחרונה). אבל יש גם דגמים שאנשים מייבאים אישית מחו"ל אשר באים לפעמים עם אחריות לשנה בלבד ולפעמים לא תקפה בכלל בארץ. כשקונים יד שנייה חשוב לבדוק סוגיה זו טוב טוב.

פורסם
  • מחבר

היי

תודה על העזרה

יש לי נטייה ללכת על לנובו, רציתי לדעת מה ההבדל בין X60 ל X61 ? והאם יש ללנובו דגמים שבאים ב 13.3 ? שיצאו לפני שנה שנתיים ..

תודה שוב

פורסם

ה-X61 הוא דור ההמשך של ה-X60, מבוסס על פלטפורמת סנטה רוזה שקצת יותר מהירה. גם מחשבים חדשים יותר, מה שאומר - מצב פיזי יותר טוב, יותר אחריות שנשארה.

דגמי ה-13.3" של לנובו מלפני שנה-שנתיים זה רק ה-X300.

פורסם
  • מחבר

תודה

יש סדרה עסקית גם ל מסכי 14 של לנובו ?[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 18:23:54

כמה צריכה לעלות סוללה פשוטה 4 תאים או 6 ל X61 ? איפה כדאי להזמין ?
פורסם

יש, אבל אתה הולך פה סחור סחור.

תגדיר בבקשה מה אתה באמת רוצה, ותערוך את הכותרת כדי שתהיה עניינית, כלומר תכיל את התקציב, ואת הדרישות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, מתנצל אם הגזמתי.

נראה לי ש 14 אינצ יהיה כבד במשקל (אני לא רואה שהם יורדים מ 2.3 קילו) ועוד המטען ...

אני לא רואה X300 למכירה מיד שניה אז זה ודאי לא יהיה רלוומנטי.

אני כנראה אלך על ה X61 כיוון שלרובם יש עדיין אחריות.

יש לי כמה שאלות:

1. מה חשוב לבדוק כשקונים כזה מחשב מיד שניה ?

2. למחשבים שקבלו 3 שנים אחריות, האם זה כולל אחריות לסוללה ? אם לא, לכמה זמן לסוללה ?

3. האם אנ ימאבד את האחריות אם אני קונה סוללה באיביי כגון http://cgi.ebay.com/New-Battery-for-IBM-Lenovo-Thnkpad-X60-X60S-X61-X61S_W0QQitemZ370235272543QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5633bded5f&_trksid=p3286.c0.m14

שוב תודה גדולה על העזרה

פורסם

ראשית, תמיד כדאי לקבל קצת תחושה מהמוכר, כדי שתשתכנע שמדובר באדם אמין.

1) שהנתונים הם כפי שהוצהרו (כולל אחריות, לפי מספר סידורי), ושהמחשב כולל את כל הציוד הנלווה הדרוש (מטען/סוללה)

2) שהמחשב תקין פיזית בלי שום דבר שבור/סדוק/עקום/וכו'.

3) שהרכיבים פועלים בצורה תקינה (יש כל מיני תוכנות לבדיקת מעבד/זיכרון/דיסק שאפשר להריץ). למרות שתקלות כאלה האחריות מכסה בעיקרון, זה לא כיף להתחיל את החוויה של המחשב בטרטור מיותר.

4) לוודא שמקבלים מהמוכר את כל הניירת והקבלות המקוריות.

5) מומלץ להחתים את המוכר על טופס העברת בעלות. סתם מסמך פשוט שמתעד את העסקה עם הפרטים והחתימות של שניכם. זה לא משהו רשמי או קביל בבית משפט, אבל זה יחסום את האפשרות התאורטית שקיימת למוכר לדווח שמחשבו נגנב.

לגבי אחריות לסוללה - היא תמיד מוגבלת לשנה. קניית סוללה מקורית או תואמת לא משפיעה על האחריות על שאר המחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה תודה תודה

ושאלה אחרונה באמת (אנ ימקווה)

האם סוללה שמספיקה ל חצי שעה זה עילה להחלפת סוללה בלנובו ? בהנחה שיש לה עדיין אחריות ?

פורסם

אני מבקש שוב שתערוך את הכותרת כדי שתהיה עניינית וממוקדת לנושא.

לשאלתך לגבי הסוללה, סביר להניח שכן. אם הסוללה מספקת חצי שעה, מצבה כנראה חמור ביותר (מחזיקה כרבע מהקיבולת המקורית). הכלי של לנובו (Power Manager) יראה זאת, ובמצב כזה לא צריך להיות קשה לשכנע אותם להחליף את הסוללה, שכן סוללה לא אמורה להגיע למצב כזה תוך שנה. לי יש כמה וכמה מחשבי לנובו, והסוללה הכי חלשה שבהם, שהיא בת 4.5 שנים, עדיין מחזיקה כ-40% מהקיבולת המקורית שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים