פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים קיבלתי שתי הצעות מגיים סטיישןהראשונה : מכשיר ארקייד גאספר עם הארד דיסק 60 גיגה ב 2200השנייה : עלית עם פריצה אבל פאלקון כי אין להם גאספר ב 2049הם אמרו לי שיש להם גאספר רק ארקייד ואני רוצה פרמיום או עלית ככה שדי מבאסהשאלה שלי האם הפאלקון גם טוב כי אני לא רוצה להיתקע עם טבעת מוות עוד שנהדבר שני האם יש חנות בארץ יותר זולה? (אין בעיה להזמין מהאינטרנט)
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אין היום הבדלי חומרה בין הדגמים מה שיש זה הבדלי באנדל +בעלית יש הבדל צבע ארקיד +ארד דיסק של 60 גיגה זה כמו פרימיום מינוס האוזניות+מיקרופון שמקבלים שפרימיום תנסה לההשיג גם אוזניות כאלו ואתה מסודר
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר אשמח לבאנדלים משתלמים אני גר באשדוד אבל יש אופציה לקנות גם בתל אביב חולון אשקלוןבנוסף לא הבנתי מה ההבדל בין גאספר לפאלקון האם שווה להוסיף או שאין הבדל ?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים גאספר ופאלקון הם שמות של הלוח אם ב360 גאספר נחשב אמין יותר בגלל כל מיני שינוים שהכניסו בו (זה גם קשור למעבד וכרטיס מסך) בגדול אתה צריך לתת עדיפות לגאספר -חיצונית אתה לא תראה את האבדלים אבל יש שיטות לגלות את המודל תחפש בגוגל איך מוצאים את זה דרך הקופסא
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר לא חידשת לי כלום אני יודע שזה ההבדל אבל מה שאני שואל זה האם שווה לחפש גאספר גם בגלל שקשה להשיג ככה המוכרים טוענים וגם בגלל שייקר משמעותית
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים הוא בכלל לא צריך להיות יקר יותר אולי בארץ עושים קומבינות בחול אין הבדלי מחיר בכלל בין הגספר לפאלקון
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים יש שמועות כבר כמה זמן שהפרימיום יעוף ובמקום זה העלית ירד ל300$ בחול אני הייתי מחכה כמה חודשים אני חושב שלקראת החגים יהיו בחול מבצעים מענינים שיגלשו בעקיפין לארץ
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים בדקת בחנויות האחרות שרשמתי??????אל תקח את הפלקון,הוא יותר נוטה להתחמם והסיכוי לROD איתו גבוה יותר.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר תודה רבה באמת שהתעוררם הפאלקון אצלי בבית כבר אבל דיברתי עם חבר שהוא טכנאי שלהם והפאלקון זה הכי משתלם קניתי עלית הוא אמר לי שאין איתם בעיות נקווה לטוב
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים זה מיתוס שעלית לא יכולה להתקלקל אין הבדל בחומרה בין העלית לאחרים היה פעם הבדל שדגמי העלית עברו ראשונים לפאלקון וגם קיבלו HDMI ראשונים אבל זה מזמן לא המצב
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר לא קניתי עלית בגלל המיתוס הזה ובכלל לא שמעתי עליו םשוט אני רוצה את הכי טוב בשבילי מה רע?
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים הפלקון לא יותר טוב מהג'ספר,להפך...בכל אופן,זה לא משנה אם כבר קנית.תהנה ותתחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.