עבור לתוכן

כרטיס מסך לגרפיקאים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך לגרפיקאים, לעבודות תלת מימד. לא את ההכי יקר אבל משהו טוב. אשמח להמלצות. תודה מראש.

פורסם

תקציב בכותרת?

מפרט מחשב :

מעבד

זיכרון

ספק

תוכנות לשימושך?

פורסם
  • מחבר

אין לי עדיין מפרט סגור. בעקרון המחשב צריך לעלות עד 5000 (בלי מסך). אין לי בעיה להרכיב את שאר המפרט לבד, אני רק לא מכיר כרטיסי מסך שמיועדים במיוחד לגרפיקאים (אני לא זה שהולך לעבוד עם המחשב). ברגע שאני אבחר את הכרטיס מסך, כל שאר המחשב יותאם אליו.

התוכנות שהכרטיס צריך לעבוד איתן זה בעיקר: מאיה, אפטר אפקטס, פוטושופ, פרימייר וטיויפיינט.

פורסם

אם כך האפשרויות מתחלקות ל2,

האפשרות הראשונה היא לקנות כרטיס כמו 9600GT של NVIDIA, מחירו 450 שקלים והוא תומך הבאצת חומרה בתוכנות כמו פוטושופ ופרימייר.

הודות ל96 מעבדי זרימה הוא יעשה עבודה טובה, אך לא ברמה של מקצוען אשר עושה זאת באופן קבוע ושוהה זמן רב בעבודות. כרטיס המסך יתפקד הרבה יותר טוב בגיימינג.

האפשרות השנייה היא ללכת על כרטיס כמו QUADRO FX 580 מבית NVIDIA, כרטיס שנועד למטרה זו, הכרטיס אמנם לא מיועד לגיימינג כלל אך זה לא ישנה למי שלא עוסק בזה גם ככה, הFX580 צפוי לתת עבודה מקצועית ומהירה הרבה יותר ביחס ל9600GT אך מחירו מעל ל800 שקלים

צריכת החשמל של שני הכרטיסים נמוכה ולכן כל ספק 350W איכותי ומעלה יספיק.

פורסם

ידוע לך על איזה מסך תעבוד?

רזולוצית עבודה בתוכנות 3D?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע לגבי הרזולוציה, אני מניח שצריך רזולוציה גבוהה. המסך יהיה כנראה רחב (WIDE), בסביבות ה 24", אולי קצת פחות (תלוי כמה יעלה בסוף המחשב). כמו שכתבתי למעלה, אני לא מחפש כרטיס HIGH END, גם כרטיס שהוא רק "טוב" (ולא "טוב מאוד") יספיק.

פורסם

למען האמת 9600GT סוחב MAYA אך אישית עדיף לך לרכוש 9800GT

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-98GT-512D3E-HDMI-XT&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8694

ייתן מענה מעולה לכול הדרישות.

הכרטיס הראשון בעל קירור מעולה ואוברקלוק מהמפעל מה שנותן יותר ביצועים למי שלא מבין בהמהרה.

הכרטיס השני בעל קירור אימתני יותר ואיכותי גמכן מבית AC.

ההחלטה קשה בין שניהם אך הכרטיס של TWINTECH שהבאתי בקישור הראשון יהיה עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים