פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים שלום לכולם. אני מחפש לוח אם תומך SLI מלא, המפרט הוא: Intel q6600 2X EVGA 8800gt 1GB 4G RAM תקציב של עד 1000 שקל, אוברקלוק לא ממש חשוב תודה לעוזרים!
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים תשנה את הכותרת, כמו שדניאל אמר.אתה חייב SLI? לדעתי מערך כרטיסים כזה הוא לא משתלם, צריך להשקיע הרבה בספק טוב ובלוח תומך, ואת ה1000 שקל שתשקיע בלוח חדש תוכל להשקיע בכרטיס מסך יחיד, שיתן יותר יותר ביצועים, ותחסוך את הכאב ראש שמערך כרטיסים כזה עושה... תתיעץ בפורום כרטיסי מסך.בנוסף, גם תוכל למכור את הכרטיסים שקיימים כבר (אם הם קיימים).
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר תראה עיקר העבודה שלי במחשב היא גרפית...חשבתי שאם כבר יש לי שני כרטיסי מסך אז עדיף לעבודעם כמה ליבות מאשר כרטיס מסך אחד חזק יותר בגלל זה לדעתי SLI יהיה הרבה יותר משתלם לי
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אתה קונה לוח אם חדש בגלל ש"חשבת" שזה עדיף? לא עדיף לעשות קודם שיעורי בית על מה כדאי ומה לא כדאי...?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר שעורי בית עשיתי לא מעט... זאת לא סתם החלטה. לדעתי הרבה יותר השתלם לי SLI מכרטיס חדש
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים לדעת רוב בפורום זה לא משתלם... למה אתה חושב שזה משתלם?ומה זאת אומרת עבודה גרפית? עריכה גרפית? משחקים?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים הברירה הכי נורמלית שיש לך זה הXFX 790I Ultra .....לא מכיר לוח אחר..מה שכן , הXFX נורא יקר.ואם כבר י-ש לך את הכרטיסיםתעשה SLI .אם לא , לוח רגיל+ כרטיס מסך טוב .
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים לדעתי, גם אם יש לו את הכרטיסים - שפשוט ימכור אותם. את שניהם אפשר למכות ב600 שקלים לדעתי, וזה יכול לתת לו הרבה כסף לכרטיס חדש שיהיה חזק יותר. גם להחליף לוח אם - זה הרבה יותר מסובך מלהחליף כרטיס מסך.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים בתחלס בכסף של שני הכרטיסים ולוח SLI טובאני חושב אפשר להביא ATI גדול ואיזה לוח P43-5 ...מצד שני.....למכור..... גם לא ממש אטרקציה.אני אומר אם יש תעשה אם אין אל תקנה ותעשה כי זה לא יתן לך כלום ....
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר זה העניין שיש לי את שני כרטיסים זה לא שאני קונה עוד אחד...ואת הלוח אם גם ככה תיכננתי להחליףאז אמרתי אם כבר להחליף לאחד שגם היתמוך בSLI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.