עבור לתוכן

בעיית התנתקות עם חיבור מודם כבלים ל-HUB

Featured Replies

פורסם

אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים. אני מחובר לספק "בזק בינלאומי" שלא דורש חייגן.

יש לי מודם AMBIT של מת"ב דיגיטל שמחובר דרך חיבור הרשת ל-HUB. ל-HUB יש UPLINK + 5 חיבורי רשת.

ל-HUB מחוברים 2 מחשבים עם WIN-XP PRO.

אני גולש חופשי בשניהם ללא קשר ביניהם (אחד יכול להיות כבוי והשני גולש).

הבעיה שלי היא שלפעמים החיבור ניתק, אי אפשר לגלוש אלא לאחר הוצאת החשמל מהמודם והחזרתו. כשניתק הקשר אני מנסה להריץ IPCONFIG /RENEW ולא מקבל תגובה עד להוצאת החוט חשמל מהמודם והחזרתו. גם RESET למחשב לא עוזר - הנורות במודם נשארות דולקות קבוע ורק לאחר הוצאת והחזרת החשמל למודם הוא עובד ושוב אפשר לגלוש.

זה קורה לא בשעות קבועות ולאחר ההוצאה/הכנסה יש שוב כ-8 שעות שעובד תקין עד לפעם הבאה.

יש למישהו הצעות ? אולי יש תוכנה לנטר את המודם מהצד שלי ? היה אצלי טכנאי של מתב שבדק את הסיגנל וההגדרות למחשב אחד ואמר שהכל בסדר אבל הם לא תומכים ברשת. מהצד של מתב הם שמו מעקב על המודם בצד שלהם ל-24 שעות הבאות אבל זה קרה לי שוב אחרי שהטכנאי עזב.

ניסיתי לחבר את 2 המחשבים - אחד לרשת במודם והשני דרך USB במודם וכך לא צריך את ה-HUB ועדיין זה קורה. ניסיתי לחבר את הכבל רשת בין המודם לHUB ל-UPLINK או לאחד החיבורים מה-5 הרגילים ועדיין זה קורה.

ב-2 המחשבים הגדרתי דרך "אשף הרשת הביתית" שהמחשבים מחוברים לרשת דרך HUB ויש עוד מחשבים ברשת שמחוברים ישירות לרשת.

את ה-IP שלהם הם מקבלים מהשרת של מתב ולכן מוגדרים כ"קבל אוטומטי".

מישהו יכול לעזור? האם יש עוד הגדרות ICS שלא עשיתי ?. האם אני צריך בעצם ראוטר ?

פורסם

יש קצת בילבול במה שכתבת.

אתה מעיד על כך שאין לך חיבור של שיתוף רשת, ובסוף ההודעה אתה טוען כי "אולי צריך להגדיר משהוא נוסף ב- ICS". לפי מה שאני מבין, חיבור ICS הוא Internet Connection Sharing.

ה-IP של המחשבים לא יכול להתקבל ממת"ב ביחד ! זו בעצם הגישה של רשת, רק עם המודם או הHUB יהיה מאחורי נתב או שירות כלשהוא של NAT אז מחשבים יוכלו לקבל כתובות IP שונות ויעבדו בצורה נכונה.

כדאי לך (לדעתי, זו הצורה הבטוחה ביותר) לעבוד מול נתב. הקונפיגורציה שלך עבדה אצלי בבית (עד שעברתי לADSL ) בצורה טובה ואמינה.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=45878

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים