עבור לתוכן

[בעיה] רשת איטית חשד לפריצה

Featured Replies

פורסם

היא רק משנה את האבטחה.

פורסם

תצא מכל התוכנות שמשתמשות באינטרנט, תצא מהדפדפן וכל מה שקשור באינטרנט!

תיכנס למנהל המשימות, לך ללשונית NETWORK(רשת)...תבדוק למטה אם בחיבור האחוזים עולים סתם ככה..

1% זה משתמש לך בMAX...

אם זה נגיד על 0.50% או משהו כזה....יכול באמת להיות שיש לך איזה טרויאן שזולל לך את האינטרנט!

מקווה שעזרתי. :xyxthumbs:

פורסם

chap123 היה לי בעיה דומה וכמו שאמרו יש דרך פשוטה ויעילה ליפתר מטרולים

והיום אם כל החיבורים האוטומטים לא כל הטרולים יודעים בכלל שהם טרולים פשוט המחשב מחבר אותם אוטומטית

לרשת אלחוטית קרובה שאין לה הגנות

בכל מקרה מה שאני עושה שאני לא צריך שימוש בראוטר זה פשוט מנתק אותו וגולש חוטי

או במקרה שלך תבטל את האפשרות האלחוטית במודם

אני לא מתעסק בהגנות וסיסמאות כדי שאני יוכל לחבר את הWII והDS בקלות שאני צריך

אבל רוב הזמן הראוטר מנותק וטרולים שמבינים שרוב הזמן אין להם רשת מימך ממשיכים לחפש במקום אחר או שנימאס להם ועושים מנוי לאינטרנט משלהם

פורסם

chap123 היה לי בעיה דומה וכמו שאמרו יש דרך פשוטה ויעילה ליפתר מטרולים

והיום אם כל החיבורים האוטומטים לא כל הטרולים יודעים בכלל שהם טרולים פשוט המחשב מחבר אותם אוטומטית

לרשת אלחוטית קרובה שאין לה הגנות

בכל מקרה מה שאני עושה שאני לא צריך שימוש בראוטר זה פשוט מנתק אותו וגולש חוטי

או במקרה שלך תבטל את האפשרות האלחוטית במודם

אני לא מתעסק בהגנות וסיסמאות כדי שאני יוכל לחבר את הWII והDS בקלות שאני צריך

אבל רוב הזמן הראוטר מנותק וטרולים שמבינים שרוב הזמן אין להם רשת מימך ממשיכים לחפש במקום אחר או שנימאס להם ועושים מנוי לאינטרנט משלהם

בכל מקרה , התופעה שאנשים משתמשים ברשת האלחוטית שלך עובר כל דמיון , זה רק ממחיש עד כמה הישראלים יכולים להיות חוצפנים , לדוגמא :

אני נציג תמיכה של נטוויז'ין , בעבודתי אני שומע לקוחות עם כל מיני בעיות ולפעמים מגיעות אליי שיחות הזויות למשל :

לקוח מתקשר אליי ואומר לי שהוא רוצה להתנתק מהאינטרנט כששאלתי אותו למה נדהמתי לשמוע את תשובתו והיא :

" אני רוצה לבטל את החשבון אינטרנט שלי אצלכם בגלל שאני לא צריך אותו יותר , ולמה ? אני גולש מהשכנים "

התועבה עולה על כל דמיון אפשרי

פורסם

בכל מקרה , התופעה שאנשים משתמשים ברשת האלחוטית שלך עובר כל דמיון , זה רק ממחיש עד כמה הישראלים יכולים להיות חוצפנים , לדוגמא :

אני נציג תמיכה של נטוויז'ין , בעבודתי אני שומע לקוחות עם כל מיני בעיות ולפעמים מגיעות אליי שיחות הזויות למשל :

לקוח מתקשר אליי ואומר לי שהוא רוצה להתנתק מהאינטרנט כששאלתי אותו למה נדהמתי לשמוע את תשובתו והיא :

" אני רוצה לבטל את החשבון אינטרנט שלי אצלכם בגלל שאני לא צריך אותו יותר , ולמה ? אני גולש מהשכנים "

:funnypost: , קרעתתת אותיי חחח

פורסם

אבל אין מה לעשות זה המצב היום

ברגע שחדרו למינסטרים כל הראוטרים וכרטיסי הרשת האלחוטים יחד אם חיבורים אוטומטים

קורים הרבה מצבים כאלו

תראה שאחי הלך לשכור דירה בהתחלה הוא חשב שיש אינטרנט בחינם בבנין

פשוט כי הניד אתחבר לא אוטומטית והוא לא מבין גדול בתחום בסופו של דבר שראיתי שהוא גולש מהשכן והסברתי לו והוא עשה מנוי משלו

אבל בטח יש המון אנשים שגולשים דרך שכנים ו2 הצדדים לא באמת מבינים או שמים לב לזה

סך הכל רוב האנשים לא גולשים בHWZONE או מתעסקים ברשתות ובטח לא יודעים ליכנס לממשק של הראוטר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים