עבור לתוכן

שאלה|האם משחקים ירוצו טוב יותר בווינדוס 7 מאשר בויסטה?

Featured Replies

פורסם

הראשון - דרייבר של עכבר USB או משהו בסגנון - ניתן לפתרון.

השני - נובע מהתקנה כושלת או לא תקינה של הווינדוס או זכרון ראם פגום.

השלישי - קצת בעייתי אבל מקושר לדרייברים מיושנים של כרטיס מסך או אי תאימות של System Device.

הרביעי - קשור בוודאות לדרייברים ישנים של אנווידיה.

זה רק בקריאה בגוגל , אני לא אומר שאתה לא מעדכן דרייברים או משהו כזה אבל נראה שכולם קשורים לעובדה שמשהו בהתקנה של הויסטה שלך לא היה תקין.

חחחחח :lol:

גם אני קראתי מגוגל :D

בתור אחד שחווה את הבעיות הללו:

1. אתה צודק, אני לא היחיד, לכל מי שיש עכבר מתקדם של Genius עם ויסטה-יחווה בעיות ומסכים כחולים כמו שאני חוויתי.

מחקתי את הדריוור, התקנתי אותו מהתחלה, הורדתי את הגרסא העדכנית והחדשה ביותר שלו (שוחחתי עם מישהו בהודעות פרטיות בפורום HWZONE בעל אותה בעייה, ועד היום הוא לא מצא פיתרון)

ויסטה לא אוהבת GENIUS.

2. הRAM נמצא פגום על ידי מעבדת TMS והוחלף לRAM תקין, והמערכת פורמטה פעמיים (פרמוט מלא) אך הבעייה המשיכה, והמסכים הכחולים לא עזבו אותי.

3. עליו באמת שלא חיפשתי, אין לי מושג מה הוא אומר, אני רק יכול להבטיח לך שברגע שיוצא דרייוור חדש, אני מתקין אותו.

אני מעודכן כל הזמן, ומשתמש גם בDriver Sweeper כדי לוודאות שלו נשארו שאריות מהדריוור הקודם (אני עשיתי זאת בד"כ לאחר מסך כחול כדי לפסול את האפשרות הנ"ל)

4. בלתי אפשרי, התקנתי על מחשבי את כל הדריוורים של NVIDIA, החדשים והעדכניים ביותר, אם תריץ סריקה בGURU3D תראה מה היקף הבעיה:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=229865

זה הרבה יותר מורכב מזה, ויסטה היא פשוט מערכת הפעלה בעייתית, שלא הסתדרה עם הכרטיס שלי.

עובדה שבXP או WINDOWS 7 זה לא קרה אפילו פעם אחת, וגם לא יקרה.

ויסטה אצלי הותקנה מחדשה על מחשב נקי פעמיים, והבעיות המשיכו להתרחש, ההתקנה לא נתקלה בקשיים למיניהם, והמערכת הייתה מעודכנת עד הסוף.

ויסטה? אני לא מאמין לה.

אור לא היה לי הרבה BSOD בויסטה כן היו בעיות תאימות מאוד מעצבנות אבל זה נפתר אחרי עדכונים

כניראה הגירסה שהתקנתה היתה גרועה או משהו בהתקנה

אני חושב שבהשקה שלה ויסטה הייתה מסריחה גם בגלל משבי מערכת יחסית לחומרה הנפוצה בשוק וגם בגלל בעיות תאימות שהיו בהשקה ולקח זמן לסדר אותם

אבל WIN7 זה ויסטה בתחפושת רק אם כל העדכונים וכמה שינוים קטנים

אפילו הדריברים אותו הדבר פשוט WIN7 יוצאת אחרי שרוב הבעיות שהיו לויסטה נפתרו זה הכל

הויסטה שהתקנתי במחשבי היתה דרך אגב Windows Vista Ultimate 32Bit Hebrew, ההתקנה פעלה כראוי והגירסא הייתה תקינה לגמריי.

עובדה שאפילו כיום תוכנות שלא עבדו אצלי בויסטה\לא פעלו כראוי עובדות מעולה על Windows 7 אני נוטה יותר לכיוון של XP בתחפושת :D

אכככך אני זוכר את היום הראשון שבו התקנתי ויסטה על מחשבי, הייתי כלכך נרגש להריץ על מחשבי בדיקת ביצועים של Crysis בויסטה עם DX10, לאחר ההרצה השניה קיבלתי את המסך הכחול הראשון שלי.

כמובן כמה דקות לפני שעמדתי לפרמט שוב את המחשב ולהיפטר מהויסטה כדי להתקין Windows 7, היא נתנה לי נשיקת שלום ומסך כחול, מאז, לא ראיתי יותר מסכים כחולים.

פורסם

אולי הבעיה בגרסה העברית כי אני בויסטה 64 באנגלית ואין לי את הבעיות שתיארתה

אני לא אומר שהיא מושלמת אבל אין לי בעיות כאלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים