עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה|האם משחקים ירוצו טוב יותר בווינדוס 7 מאשר בויסטה?

Featured Replies

פורסם

אם זה משנה משהוא בכלל

פורסם

נכון לעכשיו לא אמור להיות הבדל לפי מה שאני יודע..

בקרוב מאוד יצא DIRCTX 12 ואז אם גם תקנה כרטיס מסך חדש וגם תחכה שיצא משחק שתומך אז יהיה הבדל לטובה :-)

פורסם

האם זו שאלה מבחינת ביצועים? אם כך סביר להניח שלא, ואם יהיה שיפור הוא יהיה מינורי.

האם זו שאלה מבחינת יציבות? אם כך ללא ספק כן!

בויסטה היו לי מסכים כחולים כל 3 שעות (סה"כ משהו כמו 3 ביום, זה יוצא 1096 מסכים כחולים בשנה!!! :o )

בזמן ששחקתי במשחקים היו לי הודעות שגיאה לפעמים, קפיאות, אפיטקטים, ומסכים כחולים,

אפילו אם סתם הייתי משאיר את שולחן העבודה, היה מסך כחול, או מדליק את המחשב בבוקר, מסך כחול.

עם המעבר הWINDOWS 7, הם נעלמו קליל, המשחקים לא קורסים יותר, המחשב יציב יותר.

ויסטה זה כמו לנסוע על סקייטבורד עם גלגל אחד.

פורסם

אור, שאלה לי אליך: עדכנת את מערכת ההפעלה שלך ע"י WindowsUpdate?

אני יכול להניח שרוב הבעיות יכולות להיפתר ע"י עדכונים.

רק מה פרוש "עם המעבר לWINDOWS 7"? עוד לא יצאה גרסא רשמית...

פורסם

חמוד אתה :) כבר יותר מחצי שנה רצות גרסאות בטא ולפני כחודש יצא הגרסה הרשמית (RTM).

בנוגע לשאלה שלך: כן חיובי.. בצורה כמעט לא מורגשת אבל אם תבדוק בFRAPS אז אתה כן רואה שיפור של 3-5 FPS בCRYSIS למשל.

פורסם

אור, שאלה לי אליך: עדכנת את מערכת ההפעלה שלך ע"י WindowsUpdate?

אני יכול להניח שרוב הבעיות יכולות להיפתר ע"י עדכונים.

רק מה פרוש "עם המעבר לWINDOWS 7"? עוד לא יצאה גרסא רשמית...

הVISTA שלי הייתה מעודכנת עד לחלקיק האחרון, תמיד חיפוש העדכונים האוטומטי היה מופעל, וכל בוקר עשיתי סריקת עדכונים.

לא הבנתי איך במעבדה של TMS לא מצאו אצלי תקלות! הם אמרו לי שהם השתמשו בWINDOWS 7.

כצעד נואש כדי לבדוק האם הם צדקו, עברתי לWINDOWS 7, וכל הבעיות נעלמו.

צריך פשוט להודות בזה, ויסטה היא הילד המפגר של מייקרוסופט.

חוץ מזה, יצאה כבר גרסת הRTM של WINDOWS 7, ואפילו הבטא של WINDOWS 7 יותר יציבה מהSP2 של ויסטה!!!

פורסם

יכול להיות הבעיה אצלך הייתה בדרייברים (לוח אם,כרטיס וכו'...) לא צריך ישר להגיד שויסטה חרא...

ויסטה היא אחלה של מערכת הפעלה , אני עברתי מ XP לגרסת ה64 ביט והכל עובד מצויין(למרות שבהתחלה עברתי ל32, ואז רק ל64 אחרי חודשיים בערך, ,בכל מקרה בשניהם הכל עבד מצויין). היו לי כמה מסכים כחולים אבל זה בגלל הכרטיס מסך ,משהו עם הדדרייברים היה דפוק...

חוץ מזה, הכל מצויין . אצלי לפחות.

הייתה תקופה שויסטה הייתה חרא של מערכת הפעלה, בדיוק כמו ש XP הייתה בהתחלה, אבל עכשיו כבר הכל הסתדר, עם SP1 והעדוכנים ויסטה היא מערכת הפעלה מאוד טובה,יציבה ונוחה.

פורסם

נכון לעכשיו לא אמור להיות הבדל לפי מה שאני יודע..

בקרוב מאוד יצא DIRCTX 12 ואז אם גם תקנה כרטיס מסך חדש וגם תחכה שיצא משחק שתומך אז יהיה הבדל לטובה :-)

DX11 ולא DX12...

עד שיצאו משחקים בDX11 ייקח קצת זמן...

פורסם

יכול להיות הבעיה אצלך הייתה בדרייברים (לוח אם,כרטיס וכו'...) לא צריך ישר להגיד שויסטה חרא...

ויסטה היא אחלה של מערכת הפעלה , אני עברתי מ XP לגרסת ה64 ביט והכל עובד מצויין(למרות שבהתחלה עברתי ל32, ואז רק ל64 אחרי חודשיים בערך, ,בכל מקרה בשניהם הכל עבד מצויין). היו לי כמה מסכים כחולים אבל זה בגלל הכרטיס מסך ,משהו עם הדדרייברים היה דפוק...

חוץ מזה, הכל מצויין . אצלי לפחות.

הייתה תקופה שויסטה הייתה חרא של מערכת הפעלה, בדיוק כמו ש XP הייתה בהתחלה, אבל עכשיו כבר הכל הסתדר, עם SP1 והעדוכנים ויסטה היא מערכת הפעלה מאוד טובה,יציבה ונוחה.

פירמטתי את הויסטה פעמיים כדי לוודא זאת, הבעיה היא בויסטה בדוק.

אני לא יכול להבין איך מישהו יכול לומר שויסטה היא יציבה, נכון, היא נוחה וטובה, אני אישית מאוד אהדתי את ויסטה, אבל היא כנראה פשוט שונאת אותי\את מחשבי.

XP היה גן העדן, מייקרוסופט החליטה לשלוח אותי לגהנום עם ויסטה, הצלחתי לחמוק מהגהנום ועליתי לגן עדן יותר טוב מהXP, הWindows 7 ;D

פורסם

לויסטה שיש הרבה בעיות, אבל BSOD שלוש פעמים ביום נשמע מאוד לא הגיוני, לי היה BSOD אחד עם ויסטה שהותקנה שנה [ראיתי בלוג באוורסט], ואני משחק הרבה ולא נותן למחשב לנוח יותר מדי באופן כללי :)

פורסם

לויסטה שיש הרבה בעיות, אבל BSOD שלוש פעמים ביום נשמע מאוד לא הגיוני, לי היה BSOD אחד עם ויסטה שהותקנה שנה [ראיתי בלוג באוורסט], ואני משחק הרבה ולא נותן למחשב לנוח יותר מדי באופן כללי :)

כמו שאמרתי, כנראה שלויסטה לא נוח עם מחשבי.

אני לא מאחל לאף אחד לחוות 3-4 מסכים כחולים ביום, זה מה שקרה לי.

לפני זה היה לי XP, עם 0 מסכים כחולים מאז ומעולם, על אותו מחשב עברתי לויסטה והתחילו הייסורים, עכשיו עברתי לWINDOWS 7 ושוב 0 מסכים כחולים.

אני מאמין שזאת ויסטה על פי התוצאות הנ"ל.

פורסם

כמו שאמרתי, כנראה שלויסטה לא נוח עם מחשבי.

אני לא מאחל לאף אחד לחוות 3-4 מסכים כחולים ביום, זה מה שקרה לי.

לפני זה היה לי XP, עם 0 מסכים כחולים מאז ומעולם, על אותו מחשב עברתי לויסטה והתחילו הייסורים, עכשיו עברתי לWINDOWS 7 ושוב 0 מסכים כחולים.

אני מאמין שזאת ויסטה על פי התוצאות הנ"ל.

BSOD לא קורה סתם , אני בטוח שניסית לחפש minidump ולבדוק מה גורם לBSOD אבל עדיין...

אני עם ויסטה ואין לי שום BSOD.

פורסם

BSOD לא קורה סתם , אני בטוח שניסית לחפש minidump ולבדוק מה גורם לBSOD אבל עדיין...

אני עם ויסטה ואין לי שום BSOD.

כל הminidump הצביעו על בעייה תוכנתית, ותאמינו לי, היו הרבה מאוד minidump (היה מבחר רחב מאוד)

חלק מהבעיות שהminidump הצביעו עליהם:

Probably caused by : gHidPnp.Sys

Probably caused by : win32k.sys

Probably caused by : ntkrnlpa.exe

Probably caused by : nvlddmkm.sys

גם לאחר הפירמוט הם המשיכו להתרחש, בעצם, מאז שהתקנתי ויסטה.

במעבר לWindows 7 הם נעלמו קליל ולא שמעתי עליהם.

אני רק אומר, שאם מישהו שאני מכיר ירצה לקנות מחשב חדש, אני אזהיר אותו מויסטה, ויצא עם מצפון נקי.

כנראה שויסטה לא אוהבת את מחשבי.

פורסם

הראשון - דרייבר של עכבר USB או משהו בסגנון - ניתן לפתרון.

השני - נובע מהתקנה כושלת או לא תקינה של הווינדוס או זכרון ראם פגום.

השלישי - קצת בעייתי אבל מקושר לדרייברים מיושנים של כרטיס מסך או אי תאימות של System Device.

הרביעי - קשור בוודאות לדרייברים ישנים של אנווידיה.

זה רק בקריאה בגוגל , אני לא אומר שאתה לא מעדכן דרייברים או משהו כזה אבל נראה שכולם קשורים לעובדה שמשהו בהתקנה של הויסטה שלך לא היה תקין.

פורסם

אור לא היה לי הרבה BSOD בויסטה כן היו בעיות תאימות מאוד מעצבנות אבל זה נפתר אחרי עדכונים

כניראה הגירסה שהתקנתה היתה גרועה או משהו בהתקנה

אני חושב שבהשקה שלה ויסטה הייתה מסריחה גם בגלל משבי מערכת יחסית לחומרה הנפוצה בשוק וגם בגלל בעיות תאימות שהיו בהשקה ולקח זמן לסדר אותם

אבל WIN7 זה ויסטה בתחפושת רק אם כל העדכונים וכמה שינוים קטנים

אפילו הדריברים אותו הדבר פשוט WIN7 יוצאת אחרי שרוב הבעיות שהיו לויסטה נפתרו זה הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.