עבור לתוכן

המקצוע שרשום בתעודת שחרור

Featured Replies

פורסם

מה הקשר ניילון :s05:

• תגובות 50
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ציטוט שלך:

סיימתי, והגעתי לשיבוץ בבה"ד 1 בתור מש"ק מודיעין.

שם ראיתי שהתפקיד זה לניילן מפות, להדביק שתי מפות , לשים ניילון ולצייר כמה קוויים מעל וככה להכין 300 עד 100 מפות כל כמה שבועות וזה היה ממש מטומטם.

אבל עזוב, הרגנו כבר מזמן את הבדיחה :(

פורסם

מעסיקים לא מסתכלים על תעודת השחרור? אז לא אכפת להם בכל אם מי שבא לעבוד עשה צבא או לא?

פורסם

את רוב המעסיקים לא יעניין מה עשית בצבא או אם לא עשית צבא בכלל - אלא מה מידת ההכשרה וההתאמה שלך לתפקיד.

כלומר, אם היית בממר"ם או בגאמא ואתה מתראיין למשרה בחברת הייטק, אין ספק שזה משפיע לטובה על סיכוייך להתקבל - אבל זה לא בגלל ש"בצבא הייתי בממרמ" אלא בגלל שיש לך בערך 6 שנים של ניסיון בתיכנות ברמה גבוהה.

כמובן שכל זה לא תקף לגבי דברים הקשורים בממשל/משרד הביטחון וכו' - הם ירצו לדעת אם עשית צבא ומה עשית בו(במידה מוגבלת הקשורה, שוב, למידת ההכשרה - מישהו שעבר רובאי 02 למשל יהיה לו קשה להיות מאבטח אישים בשב"כ).

פורסם

יש דבר מה שמעניין אותי בנוגע למקצוע אשר יהיה רשום לי בתעודת שחרור..

אני כרגע שנה בצבא ואני עובד כללי וטוב לי ככה..הציעו לי לעשות איזה קורס סירבתי וכו'

אני בכל אופן מעוניין שיהיה רשום לי מקצוע מסויים בתעודת שחרור , שאלתי היא כזאת..אם אני אהיה עובד כללי במשך שנתיים ואז יחליט לעשות איזה קורס ויתנו לי לצאת לקורס בתעודת שחרור יהיה רשום לי שהייתי למשל משק שלישות אפילו שעשיתי את זה רק שנה או אפילו פחות מתוך השלוש שנים?

הצבא זה חלון מת בחיים שלך

שלא יתן לך דבר

תתחיל עם לימודים אקדמאים באוניברסיטה הפתוחה(לימוד עצמי) תוך כדי השרות

בהצלחה

פורסם

ציטוט שלך:

סיימתי, והגעתי לשיבוץ בבה"ד 1 בתור מש"ק מודיעין.

שם ראיתי שהתפקיד זה לניילן מפות, להדביק שתי מפות , לשים ניילון ולצייר כמה קוויים מעל וככה להכין 300 עד 100 מפות כל כמה שבועות וזה היה ממש מטומטם.

זה מה שהיה בשליש השני של השירות שלי. בתעודת שחרור שלי רשום משהו אחר. אני אעלה אותה בהזדמנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים