פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים יש דבר מה שמעניין אותי בנוגע למקצוע אשר יהיה רשום לי בתעודת שחרור..אני כרגע שנה בצבא ואני עובד כללי וטוב לי ככה..הציעו לי לעשות איזה קורס סירבתי וכו' אני בכל אופן מעוניין שיהיה רשום לי מקצוע מסויים בתעודת שחרור , שאלתי היא כזאת..אם אני אהיה עובד כללי במשך שנתיים ואז יחליט לעשות איזה קורס ויתנו לי לצאת לקורס בתעודת שחרור יהיה רשום לי שהייתי למשל משק שלישות אפילו שעשיתי את זה רק שנה או אפילו פחות מתוך השלוש שנים?
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים יהיה רשום לך את כל המקצועות(קורסים) שרכשת במהלך השירות. לא זוכר אם רשום את משך התעסוקה במקצוע
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים השאלה היא אם זה באמת משנה מה רשום שם...לי בתעודת שחרור לא מופיע כלום על המקצוע שעשיתי, רק שעשיתי שירות מלא.יכול להיות שזה רשום בטופס שמקבלים כשמשתחררים אבל הבנתי שאף אחד לא מסתכל על זה.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר זה בהחלט רשום..לאחי רשום שהיה לוחם חי"ר למשלוזה משנה..כי ידוע שמי שלא רשום לו כלום היה עובד כללי - אינדקציה לכך שהיית באיזה תפקיד מאולתר וזוטר
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים זה בהחלט רשום..לאחי רשום שהיה לוחם חי"ר למשלוזה משנה..כי ידוע שמי שלא רשום לו כלום היה עובד כללי - אינדקציה לכך שהיית באיזה תפקיד מאולתר וזוטר לא הבנתי מה זה משנה רוב המעסיקים שכן בודקים תעודת שחרור רק רוצים לראות אם עשית 3 שנים ולא היו לך בעיות משמעת\התנהגות.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר אתה מסכים שיש הבדל בין אחד שבישל אוכל 3 שנים ועשה 5-9 לבין אחד שעשה קורס רשתות ורכש ידע
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים אתה מסכים שיש הבדל בין אחד שבישל אוכל 3 שנים ועשה 5-9 לבין אחד שעשה קורס רשתות ורכש ידע אחרי שאותו הבחור שבישל אוכל 3 שנים יעשה את התואר שלו במחשבים אז לא זה ממש לא ישנה..לצרוך העיניין היו םלהתקבל למקום עבודה למרות שלא עשית צבא זה ממש לא בעיה ולא מסתכלים על זה כמעט.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר אחרי שאני אעשה תואר במחשבים ושנינו ניפגש אצל המעסיק..ברור את מי הוא יעדיףאני לא צריך להסביר לך שזה יתרון לעשות את הקורס הכי פשוט מאשר להיות כלום
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים פותח הדיון אני מחר משתחרר אני אגיד לך מה כתוב על התעודת שחרור במדויק אני בהכשרה שלי טכנאי קשר ומחשבים , ואני ברצינות יבדוק את זה ויגיד לך. אחרי שאותו הבחור שבישל אוכל 3 שנים יעשה את התואר שלו במחשבים :lol: :lol: אז לא זה ממש לא ישנה.. לצרוך העיניין היו םלהתקבל למקום עבודה למרות שלא עשית צבא זה ממש לא בעיה ולא מסתכלים על זה כמעט. אחרי שהבחור שבישל אוכל שלוש שנים יעשה תואר במחשבים אני יעשה 3 תארים בפיזיקת הקוונטום 4 תארים ברפואה מודרנית וחמש במשלימה. אם טבח שעשה 5-9 בצבא יעשה תואר במחשבים ויצליח במקצוע ברצינות תקרא לי לילי ותלביש אותי בחצאית מיני.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים טוב שיניתי את דעתי זה כן משנה מה כתוב בתעודת שחרור. אני התקבלתי לעבודה באבטחה אחרי השחרור על סמך הנסיון שהיה רשום לי בתעודה ולא על המראה הפיזי(איבדתי הרבה משקל אחרי הצבא- באזור 10 קילו) וזה לא היה שמירה בקניון או משהו דומה אלא בגבול בפיקוח משרד הביטחון.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר מכיר תעסק בסביבות ה40 שקל לשעה..אבל זה עם שבתות ובלאגנים כמעט כמו צבא
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים בתעודת שחרור שלי רשום מה היה המקצוע שלי. ותצא מהאשליות, אף אחד לא יתן לך לעשות קורס של מקצוע (לא סתם קורס העשרה) שנה לפני שאתה מסיים את השירות.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים פותח הת'רד - עדיף לך להישאר עובד כללי-ככה תקבל קיצור שירות של חודש וחצי.עדיף את זה מאשר שיהיה כתוב לך "לוחם בסיירת מטכ"ל" בתעודת שחרור, גם ככה מנגבים עם זה את התחת.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים אחרי שהבחור שבישל אוכל שלוש שנים יעשה תואר במחשבים אני יעשה 3 תארים בפיזיקת הקוונטום 4 תארים ברפואה מודרנית וחמש במשלימה.אם טבח שעשה 5-9 בצבא יעשה תואר במחשבים ויצליח במקצוע ברצינות תקרא לי לילי ותלביש אותי בחצאית מיני.יש המון אנשים שהם חכמים מאוד ובקלות יכולים(ועושים) תארים שונים ומשונים, והם בכלל לא עשו צבא או שהיו עובדים כלליים וכו'... שיבוץ במערכת הצבאית עובד לפי פרופיל דפ"ר וקב"א - יש המון חבר'ה שנגיד היו בקרבי ונדפקו להם הברכיים או משהו ואז עברו לתפקיד 5-9 כלשהו. זה לא אומר דבר ולא חצי דבר על היכולת שלהם להסתדר בחיים האזרחיים ולרכוש תארים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.