פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים אני אתחיל מהרווחים הקטנים ואלו שאני בטוח מהםא.הכניסה לקזינו היא לא חינםב.אנשים לא באים בשביל רק לשחק פוקר
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים אם אני לא טועה גם לפעמים הדילר גם משחק.. או מקבל כסף מתישהו..ואני חושב בעיקר הרעיון הוא באמת שאנשים לא באים לשחק רק פוקר.הם בדרך עוברים בעוד כמה מקומות שמכניסים לקזינו כמעט 100% רווח.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר אם אני לא טועה גם לפעמים הדילר גם משחק.. או מקבל כסף מתישהו..ואני חושב בעיקר הרעיון הוא באמת שאנשים לא באים לשחק רק פוקר.הם בדרך עוברים בעוד כמה מקומות שמכניסים לקזינו כמעט 100% רווח.בסדר ברור לי שהקזינו מרוויח סופר פה על דברים אחרים ובכלל זה הוא גם יכול להרשות לעצמו לחלק שתיה+אוכל חינם , זה ברור.השאלה הייתה על הפוקר בעצמו איך מרוויחים ממנו, הרי גם אם הדילר משחק אין לו שום יתרון על שאר השחקנים והוא גם יכול להפסיד..
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים כמו שנאמר פה, המנצח משלם אחוז מסויים לקזינובטח שיש כל מיני טריקים קטנים שמביאים לקזינו אחלה רווח, בין אם זה שכירי חרב בפוקר או תשלום פר משחק
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים ברוב המשחקים שיש בקזינו, ל"בית" יש יתרון מובנה שמטה את הסיכויים לטובתו. בפוקר אין ייתרון שכזה, אז מסתמכים על שיטות אחרות כמו שכבר אמרו.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים כמו שנאמר פה, המנצח משלם אחוז מסויים לקזינו בארה"ב לפי מה שהבנתי הקיזונו מרוויח % מסוים (משהו כמו 5% ) מכל מה שנכנס לקופה של הקזינו. וצריך להפריד בין הקופה לקזינו עצמו. בקופה הם לא כלכך יכולים לגעת אבל יש להם אינטרס שאנשים ימשיכו להמר כי זה ממיר כסף מהקופה לרווח שלהם. בגלל זה מכונות המזל הן בין הכי רווחיות לקזינו כי הן ממירות כסף מהקופה לכסף שהקזינו יכול להשתמש בו. לפי העיקרון הזה המנצח משלם חלק מהזכיה שלו לקזינו כי הזכיה שלו כוללת את כל הכסף שנכנס.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים כדי לשחק פוקר אתה צריך צ'יפים והם לא חינם...אתה משלם עבורם ברור שאתה משלם עבורם - אבל בסוף היום, אם נותרו בידיך צ'יפים אתה "מוכר" אותם לקופה בחזרה. השאלה היא האם "שער" הקנייה זהה ל"שער" המכירה...
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים כמובן שהשער זהה(ואין איזושהי עמלה).כמו שרשמו פה קודם, הקזינו עושה בין 5% ל 10% מכל יד (כזו שחולק בה פלופ), לרוב עד למגבלה(או CAP) של X$
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים יש משפט חכם באנגלית " the house always win" הבית תמיד מנצח...גם אם הם מפסידים במשחק או כמה הרווח שלהם עדיין נעמד על מליונים
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים כמו שאמרו לפני, הקזינו לוקח אחוזים מכל יד שמשוחקתהדבר נקרא ante, שזה תשלום חובה שחל על כל מי שמשתתף ביד לפני שמחלקים את הקלפים, והוא הולך לקזינו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.