עבור לתוכן

dvd {דרישות מערכת מינימליות}

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

האם למישהו יש מושג מהם תנאי הסף (חומרה) להרצת dvd ללא כרטיס פריסה נפרד כך שאוכל לחבר את המחשב לטלויזיה

:jump:

אוקיי זה נכון שניתן לקנות DVD ודי אבל כל עידכון של פרוטוקול חדש (כדוגמת כנית MP3 וכו') במחשב מדובר בהורדת תוכנה

והתקנה ואת המכשיר צריך לזרוק לפח.

אני אשמח לקבל תגבות גם לגבי איזה כרטיס קול לקנות (שיתמוך בפרוטוקולים מתקדמים) ואיזה כרטיס מסך יספק

אותי עם יציאת SVIDEO.

תודה על כל התשובות עד כה.

פורסם

שמעתי שאנשים עם סלרון 300 מגה הרץ ו-64 מ"ב זיכרון RAM הצליחו להקרין סרטי DVD. כמובן שאם תשים אחד מהכוננים החדשים יותר שמעמיסים פחות על המעבד ותשתמש בתוכנה טובה (WINDVD אולי ?) אז סיכויי ההצלחה שלך גבוהים יותר.

פורסם

בנוגע לדרישות המינמליות אני לא יכול להגיד לך בדיוק אבל לי יש כונן dvd של טושיבה על פנטיום 3 733 עם 384 זכרון

רואים את הסרטים יפה אבל מידי פעם יש קפיצות קטנות :jump1:

לא דבר שמצדיק לשלם על כרטיס פריסה לפי דעתי

בכל אופן לגבי מה שנאמר פה:

כמובן שאם תשים אחד מהכוננים החדשים יותר שמעמיסים פחות על המעבד ותשתמש בתוכנה טובה (WINDVD אולי ?) אז סיכויי ההצלחה שלך גבוהים יותר.

אל אבל אל תתמש בwin dvd זה התוכנה שהקפיצה לי את הסרטים הכי הרבה :nono:

לעומת power dvd 3 היא תוכנה מצוינת ופועלת נהדר

גירסת 4 של התוכנה לא פעלה אצלי טוב אבל זה יכול להיות קשור למחשב

פורסם

אוקיי אז לא WINDVD :P . דוקא קראתי באיזו ביקורת שנגן ה-DVD שמגיע עם כרטיסי מסך של ATI (ויש לו עידכונים באתר שלהם מדי פעם) הוא הטוב ביותר וזה שמעמיס הכי מעט על המעבד. דע לך שגם כרטיס הקול מאד חשוב. אם יש לך כרטיס זבלי כמו ה-VIBRA128 או איזה דרעק ONBOARD הרי שהם זוללים כח מהמעבד וגורמים לבעיות בהצגת וידאו (לא רק DVD אלא גם בפורמטים כמו DIVX).

פורסם

אם אתה מתכוון לשפר את המחשב רק בשביל לעמוד בדרישות של נגן DVD למחשב, אז תעזוב שטויות ותקנה DVD רגיל אפשר למצוא בזול 900-1500 ולא איזה חברה דראק,שיהרס. אפשר למצוא דגמים ישנים של לפני שנה במחירים האלו של חברות מובילות עם כול הפונקציות שיש בדגמים של היום.

גם התמונה יותר חלקה ויותר נקיה וגם יש יותר פונקציות, ולא תצתרך להתעשק עם המולטי זון.

וגרך כלל גם כול היציאות TVOUT לא מספקים את הסחורה.

אבל עם הכול זאת אתה רוצה DVD במחשב, אל תקנה את ASUS E616, זהל של דבר, כול הזן המולטי זון ננעל, והאיפוס שלו(על ידי לחצת שני הכפטורים של הכונן) לא פרקטי כיוון, שלפעמים הוא לא פועל.

פורסם

האסוס E616 מעולה ואן שום בעיה לאפס לו את האיזור.

חוץ מיזה אנשים קונים DVD למחשב גם בשביל האפשרות להקליט סרטים (ע"י ביטול במקרו ויזן) דבר שלא ניתן לעשות ב DVD רגל.

הצבעים ואיכות הקל של הפורס REAKMAGIC עולים על כל מכשיר ביתי שעולה פחות מ 2000 ש"ח.

דן

פורסם
אם יש לך כרטיס זבלי כמו ה-VIBRA128 או איזה דרעק ONBOARD הרי שהם זוללים כח מהמעבד וגורמים לבעיות בהצגת וידאו (לא רק DVD אלא גם בפורמטים כמו DIVX).

לא

יש לי sond blaster live value עם תמיכה ל4.1 ורמקולים של cambridge soundworks גיל

לא זוכר? זה שנשרף לו הרמקול?

מסתבר שהוא לא נשרף בסוף

זה היה הכבל ;D ;D ;D

פורסם
אם יש לך כרטיס זבלי כמו ה-VIBRA128 או איזה דרעק ONBOARD הרי שהם זוללים כח מהמעבד וגורמים לבעיות בהצגת וידאו (לא רק DVD אלא גם בפורמטים כמו DIVX).

לא

יש לי sond blaster live value עם תמיכה ל4.1 ורמקולים של cambridge soundworks גיל

לא זוכר? זה שנשרף לו הרמקול?

מסתבר שהוא לא נשרף בסוף

זה היה הכבל ;D ;D ;D

מזל טוב לגבי הרמקולים :D

דבר שני, עם כל ההסתייגות שיש לי בתקופה האחרונה מכרטיסי קול של קריאייטיב, עדיין הלייב לסוגיו השונים עולה בכמה דרגות על ה-VIBRA המעפן או על "כרטיס" ONBOARD כמו ה-SOUND BRIDGE AC97 שמשולב בצ'יפסט של VIA.

אם יש לך קפיצות בהקרנה של DVD אתה צריך לבדוק עומס על המעבד בזמן ההקרנה, לסגור תוכניות מיותרות אם הן זוללות זמן מהמעבד וגם עידכון של דרייברים לכרטיס מסך עשוי לשפר את המצב.

כמה RAM יש למחשב שלך ?

פורסם

קודם כל תודה רבה על כל המאמצים גיל אבל אני לא זה שפרסמתי את ההועדה הראשונה של בעיות ;)

בכל אופן כשאני רואה סרט חוץ מהאנטיוירוס (שיכול להיות שאני גם אסגור) והPower dvd כלום לא פועל

לעדכן דריברים למסך יהיה בעייתי כי יש לי voodoo 3000 עם וינדאוס איכספי

ולשאלתך יש לי 384 Ram

אז לא נראה לי שהבעיה פה

פשוט כרטיס הפריסה לוקח קצת מהמעמסה על הפרוססור

אבל אין לי כוונה להוציא על זה כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים