עבור לתוכן

[עזרה] המלצה על כרטיס מסך + ספק

Featured Replies

פורסם

תאמין לי, הייתי מת לכרטיס הזה, ועוד במחיר הזה.

את המחשב שלי קניתי מהחנות מאייבורי, ויש לי ממנה אחריות. הם טוענם שאם אני מרכיב רכיב מחברה אחרת האחריות בטלה (למרות שזה נראה לי מצוץ מהאצבע).

מהסיבה הזאת את הכרטיסים שמציעים לי פה בפורום אני קונה מאותה חנות- את ה HD4850 GDDR5, כאמור, אין להם - אז רציתי לדעת מה ההבדל בין הHD4850 הסטנדרטי לבין השני, שאין לי מושג במה הוא שונה ולמה הוא יקר יותר...

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=531

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739&CatCode=531

דרך אגב, המוכר ניסה לשכנע אותי לקחת 9800GT ב658 שקל, שווה לי?

תידבק למשהוא שקרוב לכרטיס שהמליצו לך 9800gt נימצה אצלהם במלאי אבל הוא פחות טוב בקצת(+-)(גם לי הם המליצו עליו.........)

ניראה לי שכדי לך לקחת את הזול יותר

פורסם

היי

למה אתה קונה מאיבורי , מנסיון שלי הם תחמנים גדולים מאוד , ידחפו לך לפה כרטיסים שיש להם במחסן , תקנה מחנות אמינה TMFOX

שם תקבל חומרה בדיוק כמו שאתה רוצה .

ה9800GT חלש, במחירים האלו אתה יכול לקבל הרבה יותר ב20 % .

רוני

פורסם

כמו שאמרת מצוץ מהאצבע,הם עושים זאת על מנת שתרכוש מאצלם (כמו שניסו לשכנע אותי שSEASONIC היא חברה ג'נרית

ואין חברה כזאת PALIT חע!)

כנראה גם שהכוונה היתה לאחריות על הרכיב שרכשת ולא על שאר המערכת.

אני אומר לך בלב שלם תרכוש את הכרטיס שהצעתי לך,ההבדל הוא גדול מאוד ביכולות מכמה סיבות:

HD4850 GDDR3 חלש מHD4850 GDDR5 ב20%

HD4850 GDDR5 הוא HD4870 מינוס 50MHZ בליבה

HD4850 GDDR5 הוא הכרטיס החזק ביותר עד 850שח שכבר יש את הHD4870 1GB.

הHD4850 GDDR5 אוברקלוקר מלידה ומגיע לביצועי HD4890.

HD4850 GDDR5 אוכל את ה9800GT ללא בעיה ומשאיר לו אבק (לא מנסה להיות FANBOY זה פשוט המצב הנתון בין

ביצועי הכרטיסים נקודה)

תפנק את עצמך ותרכוש את הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

החלטתי לפעול לפי עצתך, ולקנות את הכרטיס שהצעת, ושילכו לעזאזל באייבורי!

בכל מקרה, בקשר לספק...

מה דעתכם על הספק הזה:

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1824

לפי נתוני היצרן הנצילות שלו מגיעה ל85%, אבל משום מה בדף של TMSFOX כתוב למטה שההספק הוא בכלל 300W ולא 450W..

הצעות וחוות דעת?

(עדיף בTMSFOX כי שם אני כבר קונה את הכרטיס, ואם אפשר שלא יעבור את ה350 שקלים)

פורסם
  • מחבר

ומה בקשר לספק שאני הצעתי?

אפשר עוד הצעות, מתחת ל300 ש"ח?

פורסם

גם הSEASONIC 400ET יספיק לך

פורסם
  • מחבר

הלכתי היום לחנות וקניתי את הכרטיס עם ה GDDR5

וספק 500W של OCZ (הם אמרו שהוא עדיף על SEASONIC וSILVERPOWER)

תודה לכולם על העזרה!!!

פורסם

!!!! ספק ה500W של OCZ הוא כשלון בלתי איכותי ראה הוזהרת, ספקי סיסוניק עדיפים עליו באופן משמעותי

פורסם
  • מחבר

זה ספק כח תוצרת OCZ סידרת StealthXStream הספק 500W

מה גורם לך לחשוב שהוא כשלון?

כדאי להחליף?

פורסם

ספקי ה500\600W של הסדרה הזאת לא איכותית ואני לא חושב כך, הם מיוצרים בצורה קצת יותר שונה על ידי היצרנית FSP אך לא בעלי הרכיבים באיכות עילית.

ספקי סיסוניק כמו ה SILVER POWER 500W מיוצר בשימוש של רכיבים איכותים וקבלים יפנים, כמו כן עונה על תקנים מחמירים ביותר ובאופן כללי ידוע כאמין יותר וחוזר פחות לתיקונים.

אני יודע שההודעה שלי לגביי ה500W^ קצת דרמתית אבל כשבוחרים בספק כח אי אפשר לשנות החלטות ככה מהר ודרושה התייעצות. יש גם את פורום ספקים ומארזים למטרה זאת בלבד. אגב העובדה שספקי ה500\600\700W מהסדרה הזאת שבחרת זולים מהסיבות שציינתי פה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני אחליף את הספק...

אבל בכל מקרה, מישהו יכול להפנות אותי לאתר שבו מראים איך מרכיבים ספק וכרטיס מסך (אפשר גם באנגלית) עם תמונות.

ואם אפשר, אתר שבו מראים איך שמים -ספק חדש/כרטיס מסך חדש - במחשב מוכן ולא ממההתחלה (אם זה להרכיב מההתחלה זה מבלבל), אחרת אני לא אדע איזה חוט בספק מתחבר לאיזה חלק....

תודה לעוזרים

פורסם

אם אתה חושש להסתבך עם ההרכבה אני מציע שתתן את זה לבעל מקצוע, יחסוך לך הרבה כאב ראש ודאגות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים